Здравейте,надявам се бъдещи колеги!Регистрирах се заради новата ми ,,мания,, към Мк2ките ЖТД.Адски много ми допадат като визия,двигател..цени...Сега карам Стило ЖТД но 115 коня.Собственика на Стилото пък преди имаше Пунто и така де от там се запалих по него.Бях си харесал вчера в мобиле.бг едно сиво двуврато 2001 г. с чипове..интеркулери а-у..Пишеше,че Пунтото е правено в Италия и е около 145 коня Колата се намирала в Пловдив. Цената му беше 2800 лв.Много ми хареса на снимките и тъкмо реших да си вдигам чокалата от Варна и да тръгвам към Пловдив,но днес цъкам на линка на обявата и ШОК Търсената от Вас обява е изтрита или не е активна. И какъвто съм си ,,късметлия,, не съм и записал номера на човека.. И така де някой ходил ли е да го гледа това Пунто? Впечатления и т.н..?Някой знае ли дали има начин да се намери информацията от изтеклата обява(архиви или т.н)?Много ще съм ви благодарен ако знаете някаква информация за автомобила
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Обява в мобиле на Пунто JTD от Пловдив
Collapse
X
-
Стана ми ясно,че никой не е чувал за тази кола.. :D Сега ако има някой колега от Монтана да удари едно рамо..? http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...468&f1=detailsАко някой е ходил да я гледа или поне има възможност да я огледа,че 450 км само в едната посока ми се виждат малко множко и да не си струва..
-
обърни внимание на снимката на двигателя... по специално на нивото на антифриза в разширителния съд.... май нещо не е наред. Аз съм виждал такова ниво 1-2 дни преди да правя глава...Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG
Коментар
-
veselin10 написа:обърни внимание на снимката на двигателя... по специално на нивото на антифриза в разширителния съд.... май нещо не е наред. Аз съм виждал такова ниво 1-2 дни преди да правя глава...
Коментар
-
rotdot
[quote="muns61"]chenchy написа:jimi69 написа:иАаа това е задължително! Мисля и компресия да меря,обаче един приятел се изцепи,че не било хубаво да се мери
Коментар
-
[quote="rotdot"]muns61 написа:chenchy написа:jimi69 написа:иАаа това е задължително! Мисля и компресия да меря,обаче един приятел се изцепи,че не било хубаво да се мери
Коментар
-
Да имаш Стило и да искаш пунто- ти не си в ред. Пунтото вози като сапунерка с колела.http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
infineon написа:Да имаш Стило и да искаш пунто- ти не си в ред. Пунтото вози като сапунерка с колела.ПРОДАВАМ ДЖАНТИ СТИЛО
Stilo JTD 115 2003 бегачка
Brava 1,4 12V 1997 на газ
Tempra 1,4 1993 и тя на газ
i dr. та като се почне от 125р ... и те на газ
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар