kiro_of_the_day написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как да премахнем мухите?
Collapse
X
-
Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
-
tomazo написа:тия пищялките май имаше изследвания ,че са вредни .Аз на айфона съм пробвал после ме боли главата :D някой комарски ген освен да съм прихваналОсновния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
donnna написа:kiro_of_the_day написа:Изсерете се на външния перваз на прозореца, те сами ще излязат.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Как да премахнем мухите?
S_BANKOV написа:Е браво, а замисли ли се че някой живеещ на петнайстия етаж като нищо ще се напъне на перваза, ами ако не отцели перваза и някой минава отдолу?FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:Изсерете се на външния перваз на прозореца, те сами ще излязат.CSI in the CAR !!!
Mancuzo Fiat PUNTO 1.7DS 176B3.000,около (6,7л-11л /100)София.
ПО-ВАЖНОТО ОТ РАЗДЕЛ "Дизел"
Коментар
-
mancuzo написа:kiro_of_the_day написа:Изсерете се на външния перваз на прозореца, те сами ще излязат.FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
Бе незнам ама тия дни тука преди да пуснат парното ми се навъдиха някакви мухи в стаята, че даже и в офиса ми прелиташе една. Не трябва ли да им е студено?Цяла вечер бзът и ми каца върху екрана на лаптопа. Че и не върви да я смачкаш там с пантоф.http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
jimi69 написа:комарите искат една машинка да ги надруса и тва е.Alfa 159 SW 2.4 Ti
Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
"...внимавай че тези италиански кочини много вървят."
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар