Някой сторил ли го е вече, без тия гнусни висулки, по които се залепят уродите мръсни ?Имало някъв софтуер за мухи , пуснал съм го но май май не помага...някви идеи ?
Откъде искаш да ги премахнеш? Ако е от вкъщи, затваряй прозорците, слагай мрежи, просто не ги допускай да влизат, какво повече? Иначе всякакви уловители на насекоми са изключително гнусни.Ако е от планетата, нямат премахване :D .
Tonight's the night and it's going to happen again and again...
комарите искат една машинка да ги надруса и тва е. А мухите са гадни, проветрил съм си и ми влизат някви мухи... голяма напаст. Чувал съм че лястовичките ядат по 1-2 кг мухи на ден, и се чудя дали да не си взема
http://image.made-in-china.com/2f0j00OBNtUjTFkIod/Insect-Killer-Lamp.jpg Не е кой знае колко ефективно, но поне ти е по-приятно като се пържат гадовете и се чува "бзът" (evil)
CSI in the CAR !!!
Mancuzo Fiat PUNTO 1.7DS 176B3.000,около (6,7л-11л /100)София.
Може да помогне и нещо таковаама трява да се пробваAnti Mosquito Software 1.1
Не помага, пробвах. Не вярвам всички комари да са били глухи, да го е. Имам една немска пищялка против комари, тя върши работа, но не знам дали може да се купи такава от някъде. И пак не е върха на сладоледа. За сега ги моря с RAID, от тия дето са с "парфюм" и се бодат в контакта.
Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар