Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Европейското първенство по футбол 2012

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Англичаните толкова я могат, особено срещу високотехничен отбор, наблюдават играта отблизо и тук-там се получава по някоя трудова злополука, тоест сецване в кръста. Щеше да е върхът на несправедливостта, ако островитяните някак бяха додрапали до полуфинала. Не се научиха тези хора, че футбол и тенис не могат да играят, ама твърди /и най-вече горди/ глави :D Затова ще продължават още 300 години да се смятат между фаворитите, без реалностите да имат допирна точка с действителността...
    Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

Италия е новия европейски шампион.
      "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
      Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

Дали ще бият швабите?

Коментар

00' Bravo 105 JTD

Коментар

Muahahahahahahahahahah последната снимка ме изкърти! :P И да, Италия ще бият
            "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
            Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

Италия игра мач с продължения, има два дни по-малко за почивка и освен това има нови контузени. Всичко е срещу тях, освен статистиката от срещите им с Германия, въпреки това се надявам късметът на немците да свърши в четвъртък. За целта Италия този път трябва да си вкарва положенията и да бие в редовното време, защото няма да имат сили за евентуални нови продължения и то срещу един от най-добре подготвените физически отбори.
              Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
              ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Дано Италия победи Германия, защото само те могат да спрат "ла фуния". Ако по някакви неведоми пътища германците се класират за финала, ще отнесат поне тройка от Испания.
                Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

dikanio написа:
                  Дано Италия победи Германия, защото само те могат да спрат "ла фуния". Ако по някакви неведоми пътища германците се класират за финала, ще отнесат поне тройка от Испания.
                  И в един момент се стресна в съня си!

Коментар

Не успях да изгледам и снощния мач до края. Скука, скука, това не е футбол. Някой трябва да спре Испания и да ги откаже от отвратителния им стил, с който убиват всичко красиво във футбола. Ако довечера Италия победи Германия, което искрено се надявам да не се случи, ни чака най-тъпият финал на голямо първенство.
                    Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

dikanio написа:
                      Хм, аз пък мисля, че Германия ще продължи, и ще натресе именно тя тройката на моите любими испанци. Струва ми се, че Германия показва най-добрият футбол на Европейското, и ще получи заслуженото от него - титлата.Искрено ме радваше неуспеха на Роналдо снощи, понеже не го понасям
                      Más vale tarde que nunca
                      Peugeot 206 2.0 HDi ))

Коментар

Да ама не!И аз бях за Португалия, но ...Това май е първия отбор който не остави Испанците да си подават толкова много, но дузпите са си хлъзгава работа.
                        F31 BMW 320d

Коментар

snake написа:
                          Не успях да изгледам и снощния мач до края. Скука, скука, това не е футбол. Някой трябва да спре Испания и да ги откаже от отвратителния им стил, с който убиват всичко красиво във футбола. Ако довечера Италия победи Германия, което искрено се надявам да не се случи, ни чака най-тъпият финал на голямо първенство.
                          Абсолютно се покрива и с моето мнение.Аз заспах края на първото полувреме...
                          VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                          VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                          VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                          VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                          Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Ще проспите Европейското бе хора После чак след 4 години пак ще има.
                            F31 BMW 320d

Коментар

snake написа:
                              Може испанците да са гнусни, мръсни и супер арогантни, но поне постигат целите си. Те са ми фаворит на европейското. А довечера съм за жабарите.
                              Един за всички, всички за мен

Коментар

Испанците са много добри, но вече са адски досадни с прословутия си стил.Все си мисля, че шампион тази година ще са немците. Вече две първенства падат с по нула на един от испанците и точно сега е моментът да им го върнат. Още повече, че за последните четири години отборът им много израстна и в момента е в най-добрата си форма за този период. На световното бяха още много млади, а на миналото европейско повечето от сегашните играчи ги нямаше. Испания мина зенита си с този отбор. Да, още са супер отбор, но не този от последните години.А Италия днес ще отпадне :D
                                преди - TIPO
                                сега - VOLVO XC60

Коментар

Working...
                                X