Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Европейското първенство по футбол 2012

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

dikanio написа:
    ///// написа:
    Скудерия Италианаааааааа!
    Както винаги с клизма накрая :D
    Е затова не мога да ги понасям.
    VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
    VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
    VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
    VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
    Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Не съм ви питал за мненията ви! Изразих си радостта и сарказъмът ви по мой адрес е излишен. Изтрих си мнението и не ангажирам никой с него. Испания и Хърватска направиха много напрегнат, динамичен и изпълнен с положения и голове мач. Сигурно сте се забавлявали.

Коментар

///// написа:
        Не съм ви питал за мненията ви! Изразих си радостта и сарказъмът ви по мой адрес е излишен. Изтрих си мнението и не ангажирам никой с него. Испания и Хърватска направиха много напрегнат, динамичен и изпълнен с положения и голове мач. Сигурно сте се забавлявали.
        Ти па си много тънкообиден,дума да не ти каже човек.Така както ти си изразил мнение така и другите го направиха.Сега да не вземеш да се

Коментар

Айде Чехия!Живко... Я не се стегай! Между другото Италия почти почват да ми харесват как играят на това първенство...Като изключиме Балотели, на когото трябва да му дават червен картон само за физиономия...

Коментар

Ейй разочарован съм,двата ми фаворита ще играят по между си демек Англия и Италия,малко ще е напрегнато
            Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp

Коментар

Много силна игра на Германия, не оставиха шансове на гърците. Само не мога да разбера тоя Боатенг какво прави в отбора, като е най-некадърният играч на първенството - колкото пъти пипна топката, толкова пъти я обърка?! Единственото логично обяснение, за което се сещам е, че агент му е Емил Данчев или Лъчезар Танев
              Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
              ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Forza azzurri !
                Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

slayer_1 написа:
                  nedialk00 написа:
                  101% засада даже, подпряха ги, ама са гола вода, португалците играят страхотен футбол и ще смачкат всеки, който им се изпречи на пътя германците ги победиха съвсем случайно и с огромна, огромна доза късмет.
                  Абе момче ти от футбол не разбираш,затова моля те гледай си там подуенския отбор.Германците били Португалците случайно,ти вицове ли разказваш или приказки от 1001 нощ.
                  ми абсолютно случайно ги биха бе, те португалците ги смазаха, и + това чист гол им отмениха португалците вкарват ли си половината от головете положения няма кой да ги победи на това първенство от фубол не разбираш ти, ще те видим след финала на европейското, да не се покриеш като някои хора където бяха убедени в победата на цска над лудогорец :D :D :D

Коментар

Скучен мач, най-вече благодарение на слабите французи. Утре е четвъртфиналът, който чакам. Двата отбора са най-равностойни от всичките двойки досега, затова очаквам да има продължения и може би първото 0:0 на първенството. Стигне ли се до дузпи, Италия продължава. Все пак имат може би най-добрият вратар в историята, а пък англичаните са си каръци на дузпите.
                    Прикачени файлове
                    ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Да влиза Ди Натале по-скоро, че тия двамата глупаци Касано и Балотели никаква няма да я свършат
                      ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

dikanio написа:
                        продължения и може би първото 0:0 на първенството. Стигне ли се до дузпи, Италия продължава. Все пак имат може би най-добрият вратар в историята, а пък англичаните са си каръци на дузпите.
                        Батко ви какво ви каза Grande Pirlo, Grande Bufon, Grande Italia! Айде бе, сам ли ще си коментирам
                        ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Клизма след клизма...

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                            Клизма след клизма...
                            Все пак съперникът беше много корав и играеше в схема "грабвайте телата", но следващият е по-лесен. На финала обаче, срещу Португалия ще е много трудно, да не кажа почти невъзможно.
                            ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Мач с Англия и хиените късметлии от сорта на Италия или Германия е ясен.Английското първенство е най-здравото,но национал нямат и няма да имат никога.Вярно е ,ИТАл отбора не е това което бе преди 15години ,но се надявам на финал с Испания,който ще спечелим пак с дузпи.
                              ФИАТА МИ Е ДВУМЕСТЕН...........,а аудито ми е комби.

Коментар

Голямо мачкане падна.Целия мач Италия игра като по учебник.Не съм гледал по-грамотна игра на това първенство.Да се надяваме в останалите 2 мача да потвърдят думите ми и Италия да ликува.Англичаните цял мач се защитаваха.Това не съм го вярвал никога.Но така е когато противника не ти дава да играеш е нормално.
                                FIAT BRAVO 1.6
                                FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                                LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Working...
                                X