Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Европейското първенство по футбол 2012

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

И аз съм фен на италианците, но съдбата им е ясна - испанците врътват 2-2 и скуадрата са пътници. Дано да не се окажа прав, но обикновено на големите първенства сметките са преди всичко.
    Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

http://www.monitor.bg/article?id=342297Красива е!

Коментар

VesMil написа:
        http://www.monitor.bg/article?id=342297Красива е!
        абе красива, красива, колко да е красива... като й гледам бръчките - горе-доле наборка... като и гледам кръговете под очите - любителка на водката...п.п. сега да не ми излезете с приказката за лисицата и гроздето п.п.2 днес седя и чакам в 19.00 ч. мача да почне...
        Fiat Punto 1.1-Синята птица
        Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
        Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Наистина имаше и по-красиви по трибуните. Относно възрастта - Моника Белучи е на 47, но колко от вас биха я върнали :D p.s. Русия ще почват ли да играят най-после?
          Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
          ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

немците баси и късметлиите!!! Втори път приказката за Гърция няма да се случи!
            Fiat Punto 1.1-Синята птица
            Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
            Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

kiro_of_the_day написа:
              А на Руснаците ми се струва, че това ще им е най-добрия мач на първенството...
              Запомних го това мнение относно мача им с Чехия, но не го вярвах до вчера :D
              ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Днес немкините победиха датчанките на ’Sexysoccer2012’ в Берлин - http://www.zimbio.com/pictures/niyWv...12/NpCjMAuNAjV
                Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.

Коментар

Роналдо най-после играе за Португалия така, както го прави за Реал. Португалия взима мача.
                  ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Стягам си багажа и дим да ме няма....
                    Más vale tarde que nunca
                    Peugeot 206 2.0 HDi ))

Коментар

Испания-Хърватска ще е най-тъпия мач на първенството, все едно гледам Славия и Локо Мездра как играят за точен резултат, в случая за 0:0
                      ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

dikanio написа:
                        Испания-Хърватска ще е най-тъпия мач на първенството, все едно гледам Славия и Локо Мездра как играят за точен резултат, в случая за 0:0
                        колко си прав... отбора на Португалия ще бъде новият шампион, 8 е коефицента, слагайте по 10 лева докато не е паднал

Коментар

100% засада! Не съм за Хърватска, но испанците са подпирани точно като Барселона, тези ши.ани испанско-каталунско-цигански полуръстове
                          ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

101% засада даже, подпряха ги, ама са гола вода, португалците играят страхотен футбол и ще смачкат всеки, който им се изпречи на пътя германците ги победиха съвсем случайно и с огромна, огромна доза късмет.

Коментар

///// написа:
                              Скудерия Италианаааааааа!
                              Както винаги с клизма накрая :D Най-вероятно отиват на лабавата Франция, така че имат повод за оптимизъм. За Португалия съм съгласен, че са фаворити, в мача срещу Холандия играха най-силния футбол на първенството до момента. Роналдо беше надъхан да отговори на критиките към него и сам да изнесе холандците от игрището, останалите от отбора също "изораха" терена. Германия имат невероятен късмет, нещо като Челси в Шампионската лига, но няма да им е достатъчен да стигнат до края. Според мен, Гърция ще втрещи всички и ще ги отстрани, освен ако няма някакви политическо-икономически схеми по оста кредитори-длъжници И остават англичаните, които вече са ми симпатични, след победата им срещу неприятните за нас шведи :D
                              ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

nedialk00 написа:
                                101% засада даже, подпряха ги, ама са гола вода, португалците играят страхотен футбол и ще смачкат всеки, който им се изпречи на пътя германците ги победиха съвсем случайно и с огромна, огромна доза късмет.
                                Абе момче ти от футбол не разбираш,затова моля те гледай си там подуенския отбор.Германците били Португалците случайно,ти вицове ли разказваш или приказки от 1001 нощ.

Коментар

Working...
                                X