Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Европейското първенство по футбол 2012

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

dikanio написа:
    Холандия не можаха нас да бият, та Дания ли :D Аз винаги съм срещу фаворитите и този мач е идеален за изненада, въпреки че не знам нито един футболист от датския отбор. X/2, 0:1 Германия ще отнесе Португалия. Не знам защо португалците все ги броят за силни, като нищо не играят по големите първенства и винаги са ми били антипатични. Прогноза 1:0 за швабите.
    браво бе ,я пускай по- често прогнози
    фиатче Браво 2.0

Коментар

Германците спечелиха доста незаслужено с половин положение и доста късмет, очаквах да мачкат, като Русия например. Португалците спаха до гола, след това се оказа, че могат да играят.За утре задължително "Forza Italia" за целия форум, победа с 2:0 за Италия напук на скандалите и шок за Испания За втория мач ще си взема едно ирландско уиски за кадем, пък дано Трапатони успее да излъже хърватите за един равен, прогноза 0:0 :D
      Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
      ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Не знам кой как играе,ама като гледам стадионите в Украйна и получавам чувство за малоценност с нашите руини! Зя Полша не коментирам защото съм ги виждал лично с очите си миналата година.

Коментар

Много тънко подпиране на германците снощи!Ама мисля,че и на тях им хванаха цаката..Циганетата заиграха като им вкараха... Общо взето тъп мач..А датчаните ми напълниха душата!!! Спокойствие, дисциплина, тактика - също като булгарише манафтише...
          Fiat Punto 1.1-Синята птица
          Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
          Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

dikanio написа:
            Германците спечелиха доста незаслужено с половин положение и доста късмет, очаквах да мачкат, като Русия например. Португалците спаха до гола, след това се оказа, че могат да играят.За утре задължително "Forza Italia" за целия форум, победа с 2:0 за Италия напук на скандалите и шок за Испания За втория мач ще си взема едно ирландско уиски за кадем, пък дано Трапатони успее да излъже хърватите за един равен, прогноза 0:0 :D
            Хммм че те Италия са на командно дишане.

Коментар

slayer_1 написа:
              dikanio написа:
              Хммм че те Италия са на командно дишане.
              Е, че те кога не са били :D Досега това не им е пречело. Ето го моя сценарий за мача - в началото испанците ще си цъкат в центъра в стил Барселона с 85% владеене на топката, обаче Италия ще вкарат един измъчен и случаен гол, най-вероятно след статично положение и в стил Индзаги (с тил, с коляно, с корем, със задник, само не и с крак) :D След това първите ще се изнервят и ще се хвърлят с всички сили да изравняват, а италианците с второто си минаване на центъра ще ги довършат с контраатака и гол на Балотели, който ще е влязъл като резерва второто полувреме :D
              ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

VesMil написа:
                Не знам кой как играе,ама като гледам стадионите в Украйна и получавам чувство за малоценност с нашите руини! Зя Полша не коментирам защото съм ги виждал лично с очите си миналата година.
                Нашите стадиони трябва да ги оправим за младежкото европейско 2015-та!

Коментар

Неее, само не пак Петър Василев
                  ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Има ли залози до коя минута ще каже "Съдията отново се превръща в главно действащо лице?"Според мен до 25тата трябва да го е отметнал това.П.С. Колкото и да не го харесвам, Индзаги си ги вкарваше с правилните крайници
                    like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Благодарение на двамата най-добри вратари в света, мача май отива към 0:0 Особено Касияс, който извади страхотни положения и ми скъса нервите, поне да му бяха дали жълт картон за симулацията
                      ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Колкото и да мразя Испания,не мога да си кривя душата,че Касияс играе доста добре.Дано да пусне един два гола
                        Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp

Коментар

Култови гости в студиото - Иван и Вили Вуцови в комплект
                          ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

dikanio написа:
                            Култови гости в студиото - Иван и Вили Вуцови в комплект
                            Като сложим и коментатора нещата си отиват към "mute"
                            Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
                            Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
                            Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

ГООООООООООООООООООООООООООООЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛ!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Коментар

http://www.youtube.com/watch?v=DlOO-EkdTCM :D
                                ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Working...
                                X