Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Европейското първенство по футбол 2012

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Полша - Гърция 1:1 Русия - Чехия 4:1за пропусналите
    Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
    Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

kosta написа:
      Полша - Гърция 1:1 Русия - Чехия 4:1за пропусналите
      Не беше за пропускане, руснаците играха много :D
      Punto JTD
      http://prikachi.com/images/505/4734505h.jpg

Коментар

и двата мача си заслужаваха вниманието
        Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
        Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

Руснаците са направили много здрав отбор, съставен почти 100 % от играчи от вътрешното първенство-основно от Зенит и ЦСКА Москва. И за какво им е на звездите им да ходят в чужбина, като големите кинти са в Русия...
          Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

колега..

колеги какви са ви прогнозите за тези 2-мача ХОЛАНДИЯ - ДАНИЯ :D :D :D :D ГЕРМАНИЯ - ПОРТУГАЛИЯ мисля че холандия ще бия 1/1 а германците X/1на 1,2 полувреме [/i]
            FIAT TEMPRA 1.6 75HP

Коментар

Холандия не можаха нас да бият, та Дания ли :D Аз винаги съм срещу фаворитите и този мач е идеален за изненада, въпреки че не знам нито един футболист от датския отбор. X/2, 0:1 Германия ще отнесе Португалия. Не знам защо португалците все ги броят за силни, като нищо не играят по големите първенства и винаги са ми били антипатични. Прогноза 1:0 за швабите.
              Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
              ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

dikanio написа:
                Не знам защо португалците все ги броят за силни, като нищо не играят по големите първенства и винаги са ми били антипатични.
                Все едно аз съм го казал. Каква сила са, след като разчитат само на лекето Роналдо...

Коментар

Португалците успяват дазагубят всички мачове по невероятно красив начин ... А пък Дания един път направи изненада - от пълен аутсайдер до европейски шампион ...
                  I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Мисля че трите мача дотук показват крайната нужда най-сетне футбола да се възползва от съвременните технологии поне по отношение на някои важни решения, като дузпа например.

Коментар

dikanio написа:
                      0:1
                      Малко, но удовлетворението е от майсторската прогноза :D Браво на датчаните, сигурен бях, че ще измъчат яловите и надценени холандци. Лошото, е че са в нашата група за квалификациите за световното - мани, бегай Yellow_Flash_Colorz_PDT_37
                      ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

dikanio написа:
                        dikanio написа:
                        0:1
                        Малко, но удовлетворението е от майсторската прогноза :D Браво на датчаните, сигурен бях, че ще измъчат яловите и надценени холандци. Лошото, е че са в нашата група за квалификациите за световното - мани, бегай Yellow_Flash_Colorz_PDT_37
                        то се видя кой има късмет и кой не :D
                        FIAT TEMPRA 1.6 75HP

Коментар

Датчаните много внимателно са гледали контролата Холандия - България

Коментар

Разликата в качеството на предаването на БНТ и АРД само при мен ли е!?Абе на немците и HD-то им е HD...
                            VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                            VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                            VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                            VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                            Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

http://euro2012.gong.bg/article/id/275853/ С Марадона сме на едно мнение, предполагам и повечето от вас споделят същото. p.s. Ако има някой като мен без телевизор и се чуди къде в нета да гледа мачовете по БНТ - http://www.mobiletv.bg/ Върви ми на 16:9 на компа, за разлика от официалният сайт на БНТ, където картина 16:9 е сплескана странично в 4:3 и не може да се разпъне. p.p.s. Няма ли да влиза Клозе вече, защото съм го играл 1:0 и няма време, а това дърво Гомес очевидно няма да вкара
                              ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                                Разликата в качеството на предаването на БНТ и АРД само при мен ли е!?Абе на немците и HD-то им е HD...
                                Ха, явно са решили да ни изненадат за това първенство.За пръв път виждам "БНТ HD"
                                A20DTH ЖТД ама не баш
                                1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                                Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Working...
                                X