Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Европейското първенство по футбол 2012

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

sugarboy написа:
    Вече здраво нагазили в 21. век, ще ме принудят да гледам мачовете без звук. Слушам Пепи Василев - ами коментарите са му, сякаш извадени отпреди 30 години - изпълнени с шаблони, заучени фрази, нескопосано чувство за хумор. Другите покрай него явно го имат за светило и се мъчат да му подражават - изказват категорични мнения, често - некомпетентни, коментират излишно високопарно, разказват ни какво става на терена, без да е нужно, защото ние виждаме. Изобщо, БНТ /особено HD версията/ ще направят голяма услуга на зрителя, ако пуснат само трасето от мача, без излишните им коментари!
    На европейското не съм го правил досега, но на други мачове предавани по БНТ си пускам коментара от ДАРИК радио. Довечера ще проверя дали предават пряко европейското, защото тоя ми разваля целия кеф.
    VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
    VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
    VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
    VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
    Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

dikanio написа:
      ...Само заради това заслужаваш собствена колонка в някой спортен ежедневник
      10x ! Всъщност това е единственото, което някога съм искал да работя, съвсем сериозно . Ама ей на, на инженер се правя.
      Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Данияяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяя

Коментар

ИИИИИИИИ ПААААААААААААААААААААААААААААААААААК! ДАНИЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ ЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯВидяхте ли го Роналдо бре... хахаххахахахаха

Коментар

Пууууууууууу...Все ще се намери некой дизел да ти развали кефа...

Коментар

Ей тоя нежния Криси Роналдичко ли какъв беше освен за манекенския подуим за другаде не става.Язък,пичовете можеха да спечелят поне с още два гола горница.Нищо де все пак съм доволен от представянето им.
              Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                sugarboy написа:
                Вече здраво нагазили в 21. век, ще ме принудят да гледам мачовете без звук. Слушам Пепи Василев - ами коментарите са му, сякаш извадени отпреди 30 години - изпълнени с шаблони, заучени фрази, нескопосано чувство за хумор. Другите покрай него явно го имат за светило и се мъчат да му подражават - изказват категорични мнения, често - некомпетентни, коментират излишно високопарно, разказват ни какво става на терена, без да е нужно, защото ние виждаме. Изобщо, БНТ /особено HD версията/ ще направят голяма услуга на зрителя, ако пуснат само трасето от мача, без излишните им коментари!
                На европейското не съм го правил досега, но на други мачове предавани по БНТ си пускам коментара от ДАРИК радио. Довечера ще проверя дали предават пряко европейското, защото тоя ми разваля целия кеф.
                Това при мен отдавна е отработено и се получава значително по-добре от същинския коментар по БНТ.
                Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

По тоя начин се лишавате от бисерите на Пепи Василев. Чехия е била Европейски Шампион някога . Да Пепи ,беше само, че се казваше тогава Чехословакия, а не Чехия. Някои държави се опитвали да бъдат по футболни от футболните . Пепи ,Пепииииииииииии....
                  Фиат Панда 1.2 2006година
                  Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Днес на работа, обсъждайки Европейското с колегите, прогнозирах 3 загуби за Холандия в групата. Като гледам натам отиват нещата. Аз лично никога не съм ги гледал да играят толкова трагично. Отбор, който е паднал от България, няма място на голямо първенство :D
                    Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                    ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Утре ще играят скуадра адзура! Yellow_Flash_Colorz_PDT_02

Коментар

///// написа:
                        Утре ще играят скуадра адзура! Yellow_Flash_Colorz_PDT_02
                        Всички мачове между големите фаворити бяха скучни. Изключение беше този между Испания и Италия, и то най-вече заради изненадващия за пишман-специалистите отпор, който дадоха италианците. Аз вече твърдо съм за тях, особено след като руснаците пуснаха точка на домакините и ми издъниха прогнозата :D Поздрав за всички, които са за Италия :Dhttp://www.youtube.com/watch?v=dTbMwJMqilI Едва ли ще има химн на друг спортен форум, който да стане вечен като тази песен!
                        Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                        ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Така е! Спор няма! Но тифозите в този форум не сме много!

Коментар

днес Пешо Василев беше учудващо не толкова дразнещ, един такъв тих, смирен... явно чете форуми по интернет
                            Fiat Punto 1.1-Синята птица
                            Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                            Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Доволен съм от представянето на Англия сега и скуадрата ако опукат Ирландия и продължат ще съм още по-доволен
                              Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp

Коментар

ivailo rachev написа:
                                Доволен съм от представянето на Англия сега и скуадрата ако опукат Ирландия и продължат ще съм още по-доволен
                                ако врътнат един Х испания
                                фиатче Браво 2.0

Коментар

Working...
                                X