Изключително скучно ЕП. Не мога да изгледам нито един мач от начало до край. Днес ще се опитам да гледам мача между два отбора, които никога не съм харесвал особено: Франция и Англия. А късния мач Украйна-Швеция изобщо няма и да го започвам.
а стига де :D на фона на предишните това си е направо разкош за европейско ,имайки предвид жаждата ни за футбол ! Всички отбори според мен с представят отлично и първенството е доста интересно ,да не би да си за Холандия :D иначе отборът на Ейре и ние може да ги заместиме не се вписват изобщо с турнира ,дано Украйна не са по-слаби от тях
Изключително скучно ЕП. Не мога да изгледам нито един мач от начало до край. Днес ще се опитам да гледам мача между два отбора, които никога не съм харесвал особено: Франция и Англия. А късния мач Украйна-Швеция изобщо няма и да го започвам.
а стига де :D на фона на предишните това си е направо разкош за европейско ,имайки предвид жаждата ни за футбол ! Всички отбори според мен с представят отлично и първенството е доста интересно ,да не би да си за Холандия :D иначе отборът на Ейре и ние може да ги заместиме не се вписват изобщо с турнира ,дано Украйна не са по-слаби от тях
Не съм за Холандия. За СССР съм, но те май не играят на това европейско .Това беше майтап, разбира се. Винаги съм за Германия на европейското и за Аржентина на СП, а също така симпатизирам и на Русия. Радвам се и когато отбори, които не са смятани за фаворити, побеждават. Абе в общи линии ми е все тая - щом не играят нашите, за мен няма емоция, няма тръпка. Първенството наистина не ме кефи - накъсан, страхлив футбол с основна мисъл да не се допусне гол. Само Русия ми правят добро впечатление засега.
Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
1:0 за Украйна го виждам мача, поне единия домакин трябва да спечели мач, а не виждам друга възможност освен тази среща. Тия шведи са супер зле, един силен мач не помня да са направили някога ( освен срещу нас :D ), как винаги се класират за големите първенства
Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
ex FIAT Bravo 1.6 - RIP
Вече здраво нагазили в 21. век, ще ме принудят да гледам мачовете без звук. Слушам Пепи Василев - ами коментарите са му, сякаш извадени отпреди 30 години - изпълнени с шаблони, заучени фрази, нескопосано чувство за хумор. Другите покрай него явно го имат за светило и се мъчат да му подражават - изказват категорични мнения, често - некомпетентни, коментират излишно високопарно, разказват ни какво става на терена, без да е нужно, защото ние виждаме. Изобщо, БНТ /особено HD версията/ ще направят голяма услуга на зрителя, ако пуснат само трасето от мача, без излишните им коментари!
Коментар