Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Европейското първенство по футбол 2012

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Там съм аз... на околовръстен път 256

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

snake написа:
      Изключително скучно ЕП. Не мога да изгледам нито един мач от начало до край. Днес ще се опитам да гледам мача между два отбора, които никога не съм харесвал особено: Франция и Англия. А късния мач Украйна-Швеция изобщо няма и да го започвам.
      а стига де :D на фона на предишните това си е направо разкош за европейско ,имайки предвид жаждата ни за футбол ! Всички отбори според мен с представят отлично и първенството е доста интересно ,да не би да си за Холандия :D иначе отборът на Ейре и ние може да ги заместиме не се вписват изобщо с турнира ,дано Украйна не са по-слаби от тях
      фиатче Браво 2.0

Коментар

tomazo написа:
        snake написа:
        Изключително скучно ЕП. Не мога да изгледам нито един мач от начало до край. Днес ще се опитам да гледам мача между два отбора, които никога не съм харесвал особено: Франция и Англия. А късния мач Украйна-Швеция изобщо няма и да го започвам.
        а стига де :D на фона на предишните това си е направо разкош за европейско ,имайки предвид жаждата ни за футбол ! Всички отбори според мен с представят отлично и първенството е доста интересно ,да не би да си за Холандия :D иначе отборът на Ейре и ние може да ги заместиме не се вписват изобщо с турнира ,дано Украйна не са по-слаби от тях
        Не съм за Холандия. За СССР съм, но те май не играят на това европейско .Това беше майтап, разбира се. Винаги съм за Германия на европейското и за Аржентина на СП, а също така симпатизирам и на Русия. Радвам се и когато отбори, които не са смятани за фаворити, побеждават. Абе в общи линии ми е все тая - щом не играят нашите, за мен няма емоция, няма тръпка. Първенството наистина не ме кефи - накъсан, страхлив футбол с основна мисъл да не се допусне гол. Само Русия ми правят добро впечатление засега.
        Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Англияяяяяяяяяяяяяя !!! :P
          Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
          Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
          Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Princo написа:
            Англияяяяяяяяяяяяяя !!! :P
            Англия,ама допуснаха гол в тяхната врата.Да се надяваме второто полувреме да компенсират с още 4-5 гола
            Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp

Коментар

1:0 за Украйна го виждам мача, поне единия домакин трябва да спечели мач, а не виждам друга възможност освен тази среща. Тия шведи са супер зле, един силен мач не помня да са направили някога ( освен срещу нас :D ), как винаги се класират за големите първенства
              Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
              ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

В тоя мач само нападатели (настоящ и бивш) на Милан отбелязват!

Коментар

Безинтересен мач между неудачниците Англия и Франция. Страхотен мач на Украйна!

Коментар

КАДЕ Е КИРИЛИЗАТОРА ПО ДBОЛИТЕ ???наи красиBиa мач дотук беше испаниa - италиa

Коментар

Винаги ми харесва когато шведите паднат. Дали не е заради спомен от 94та :D
                      F31 BMW 320d

Коментар

Тurbodieselcomby написа:
                        Винаги ми харесва когато шведите паднат. Дали не е заради спомен от 94та :D
                        Не е само заради него, след това пак ни наказаха лошо. Та и на мен ми става едно хубаво като падат

Коментар

Шведите не са ми неприятни като цяло, изключително противен ми е само босненския циганин в техния отбор.
                          ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Ибрахимович наистина е противен, но пък е най-добрият централен нападател в света. Успя да преобрази и пансиона за застаряващи футболни величия Милан.
                            Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

snake написа:
                              пансиона за застаряващи футболни величия Милан.
                              По-точно определение не съм чел Само заради това заслужаваш собствена колонка в някой спортен ежедневник
                              ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Вече здраво нагазили в 21. век, ще ме принудят да гледам мачовете без звук. Слушам Пепи Василев - ами коментарите са му, сякаш извадени отпреди 30 години - изпълнени с шаблони, заучени фрази, нескопосано чувство за хумор. Другите покрай него явно го имат за светило и се мъчат да му подражават - изказват категорични мнения, често - некомпетентни, коментират излишно високопарно, разказват ни какво става на терена, без да е нужно, защото ние виждаме. Изобщо, БНТ /особено HD версията/ ще направят голяма услуга на зрителя, ако пуснат само трасето от мача, без излишните им коментари!
                                Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

Working...
                                X