Холандия не можаха нас да бият, та Дания ли :D Аз винаги съм срещу фаворитите и този мач е идеален за изненада, въпреки че не знам нито един футболист от датския отбор. X/2, 0:1 Германия ще отнесе Португалия. Не знам защо португалците все ги броят за силни, като нищо не играят по големите първенства и винаги са ми били антипатични. Прогноза 1:0 за швабите.
Германците спечелиха доста незаслужено с половин положение и доста късмет, очаквах да мачкат, като Русия например. Португалците спаха до гола, след това се оказа, че могат да играят.За утре задължително "Forza Italia" за целия форум, победа с 2:0 за Италия напук на скандалите и шок за Испания За втория мач ще си взема едно ирландско уиски за кадем, пък дано Трапатони успее да излъже хърватите за един равен, прогноза 0:0 :D
Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
ex FIAT Bravo 1.6 - RIP
Не знам кой как играе,ама като гледам стадионите в Украйна и получавам чувство за малоценност с нашите руини! Зя Полша не коментирам защото съм ги виждал лично с очите си миналата година.
Много тънко подпиране на германците снощи!Ама мисля,че и на тях им хванаха цаката..Циганетата заиграха като им вкараха... Общо взето тъп мач..А датчаните ми напълниха душата!!! Спокойствие, дисциплина, тактика - също като булгарише манафтише...
Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Германците спечелиха доста незаслужено с половин положение и доста късмет, очаквах да мачкат, като Русия например. Португалците спаха до гола, след това се оказа, че могат да играят.За утре задължително "Forza Italia" за целия форум, победа с 2:0 за Италия напук на скандалите и шок за Испания За втория мач ще си взема едно ирландско уиски за кадем, пък дано Трапатони успее да излъже хърватите за един равен, прогноза 0:0 :D
Хммм че те Италия са на командно дишане.
Е, че те кога не са били :D Досега това не им е пречело. Ето го моя сценарий за мача - в началото испанците ще си цъкат в центъра в стил Барселона с 85% владеене на топката, обаче Италия ще вкарат един измъчен и случаен гол, най-вероятно след статично положение и в стил Индзаги (с тил, с коляно, с корем, със задник, само не и с крак) :D След това първите ще се изнервят и ще се хвърлят с всички сили да изравняват, а италианците с второто си минаване на центъра ще ги довършат с контраатака и гол на Балотели, който ще е влязъл като резерва второто полувреме :D
ex FIAT Bravo 1.6 - RIP
Не знам кой как играе,ама като гледам стадионите в Украйна и получавам чувство за малоценност с нашите руини! Зя Полша не коментирам защото съм ги виждал лично с очите си миналата година.
Нашите стадиони трябва да ги оправим за младежкото европейско 2015-та!
Има ли залози до коя минута ще каже "Съдията отново се превръща в главно действащо лице?"Според мен до 25тата трябва да го е отметнал това.П.С. Колкото и да не го харесвам, Индзаги си ги вкарваше с правилните крайници
like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Благодарение на двамата най-добри вратари в света, мача май отива към 0:0 Особено Касияс, който извади страхотни положения и ми скъса нервите, поне да му бяха дали жълт картон за симулацията
ex FIAT Bravo 1.6 - RIP
Коментар