Един голям играч преди около 18 години в едно интервю каза "Айнцу, твайнцу, трай, дрън"http://vbox7.com/play:183be0b9
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Европейското първенство по футбол 2012
Collapse
X
-
Humppa
-
Радостта ми е леко помрачена единствено от факта, че Италия е в нашата група за световните квалификации. Само си представям как Балотели носи двама защитници на гръб, а Ди Натале разминава другите двама и вратаря като колчета на тренировка Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 В момента испанската делегация е при Платини, да го пита какво стана с обещания лесен финал срещу Германия :D
Коментар
-
Humppa
Хммм, не ми се струва, че е нужно да се притесняваш чак толкова от Италия. Тук мача е Х. Там ги бием с 1:0. Мен лично ме притесняват двете бъдещи загуби от Малта....
Коментар
-
Снощи ми беше първия мач на това европейско, който изгледах от началото до края . Германците бяха учудващо беззъби и безпомощни, но както са казали хората - мач с мач не си приличат. Ритнитопковците от славния бундес тим приличаха по-скоро на туристи, които са слезли да се поразтъпчат на терена, с намерението дори да не се изпотят преди полета. Но все едно - приятно мачле, футболът все още е жив . Тоя Балотели, освен че е много грозен, явно може да рита добре, когато се разиграе. Пожелавам успех на Италия на финала!Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Е... http://euro2012.dir.bg/news.php?id=11462858тоо тарапонкьо и съотборниците му не го искат.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
tysonФиат идолРегистриран на: 14 Юни 2007Мнения: 2246Местожителство: Русе Пуснато на: Пон Юни 25, 2012 4:00 pm Италия е новия европейски шампион."Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
Германците спокойно можеха да ги отнесат ама явно им беше домъчняло за родината та решиха да се приберат час по-скороFiat Coupe 20V Turbo & Audi A4 2.5TDI Quattro & Fiat Punto Evo
Сутрин вечер моторизъм,здрав и бодър организъм!
Коментар
-
Честито на италианците.Заслужиха го с добрата си игра.Още в предния мач като ги видях как играят си знаех,че ще опнат германците.А що се отнася до силната игра на Германия,ами играе се толкова,колкото ти позволи противника.Статистиката го доказва,че италианците са фаворити.Яд ме е,че не отидох да сложа едни 20лв на тях,а си го мислих.На 2-рия гол на Балотели,направо избухнах толкова,че неможах да се сдържа и събудих малкия,който спеше в съседната стая.FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
donnna написа:Не отиват на добре нещата... Онея с ниските задници много играят....Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
nedialk00
Браво на Испания, ако не бяха те, щяха да са Португалия, това са двата най-добри европейски отбора в момента на следващото евро което ще е с 24 отбора, може да участваме и ние :D
Коментар
-
За да победиш Испания трябва да покажеш невероятен футбол, но и да имаш малко късмет, а когато той е на тяхна страна става страшно за противника. Италия изиграха най-слабият си мач за първенството именно на финала, а тези две контузии просто ги вкараха в "мисията невъзможна". Поне ще са съсипани психически за мачовете срещу България :Dp.s. Ах, защо не бяха Германия на финала, тогава щяха да са 4 само за първото полувреме, а след мача Меркел най-вероятно щеше да започне блицкриг срещу Испания :D
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар