Първенството започна!Съдийските подаръци също. Аз съм последният дето ще пророни сълза за гърци, но това си беше обир!п.п. Пешо Василев ми разваля кефа от футболния празник... ,,Аман от "доайени"...
VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
п.п. Пешо Василев ми разваля кефа от футболния празник... ,,Аман от "доайени"...
Не мога да го трая... пуснах и немската - по добре немска реч от Пешо Василев, но картината е кофти...п.п. имам чувствата, че гърците ще излъжат поляците...
Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Букмейкърите отдавна са готови с програмата и коефициентите чак до финала с имената на участващите, печелещите и губещите отбори. Да им е честито на азиатските мултимилионни букмейкъри Аз съм за Англия или Италия. Очаквам ги на полуфинал.П.П. Абе Кире защо пусна тази тема, нали има тема Зона спорт?
Цитат от студиото преди мача - ’И ако не позная резултата сега накрая пак аз ще го ям...’. Ответен кикот от ко-водещата и ’Много ми хареса това че ще го ядеш’. Размяна на нежни погледи.
П.П. Абе Кире защо пусна тази тема, нали има тема Зона спорт?
Спорта си е спорт. Това е ФУТБОЛ!Такъв голям футболен форум заслужава отделна тема, а не миш маш, който ще стане в спортната тема.п.п. Братушките преподават.
VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар