Интересувам се от къде в Бургас мога да си купя боя за фиат-а? Боята е Grigio Steel Metalic m.s., а номера и е 647/F. Моля ако някой е запознат да сподели с мен, защото не съм от Бургас и не знам как стоят нещата.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
От къде в Бургас да си купя боички за колата ?
Collapse
X
-
Хм, аз навремето си купувах от едно магазинче срещу бившата дискотека "Фантазия", сега май е молитвен дом некакъв. На "Сливница" се пада. Има и един магазин срещи "Шел"-а на Колодрума, не знам дали още работи обаче. В "Славейков" има още един, оттам си купих за Фокуса, до детската градина до у-ще "Димчо Дебелянов"...Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp
-
Преди години купувах боя RM от магазин на Гладстон и все ми се струва, че съм мяркал пак на RM на Сливнива с/у бившата дискотека Фантазия. Иначе и в комлука срещу входа на Яна Лъскова има автобои. Там човека ми направи флакон спрей с мойта боя да пръсна 2 огледала.Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)
Коментар
-
Магазинчето е още там - срещу бившата "Фантазия". Правят и боя на спрей, като цената е в зависимост от това, какво слагат вътре, но излиза между 20 и 30 лева. Според продавача покрива около 2 квадрата.Alfa 159 SW 2.4 Ti
Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
"...внимавай че тези италиански кочини много вървят."
Коментар
-
la squadra azzurra написа:Хм, аз навремето си купувах от едно магазинче срещу бившата дискотека "Фантазия", сега май е молитвен дом некакъв. На "Сливница" се пада. Има и един магазин срещи "Шел"-а на Колодрума, не знам дали още работи обаче. В "Славейков" има още един, оттам си купих за Фокуса, до детската градина до у-ще "Димчо Дебелянов"...Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар