Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

От къде в Бургас да си купя боички за колата ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

От къде в Бургас да си купя боички за колата ?

Интересувам се от къде в Бургас мога да си купя боя за фиат-а? Боята е Grigio Steel Metalic m.s., а номера и е 647/F. Моля ако някой е запознат да сподели с мен, защото не съм от Бургас и не знам как стоят нещата.

Хм, аз навремето си купувах от едно магазинче срещу бившата дискотека "Фантазия", сега май е молитвен дом некакъв. На "Сливница" се пада. Има и един магазин срещи "Шел"-а на Колодрума, не знам дали още работи обаче. В "Славейков" има още един, оттам си купих за Фокуса, до детската градина до у-ще "Димчо Дебелянов"...
    Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
    Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
    Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp

Коментар

Преди години купувах боя RM от магазин на Гладстон и все ми се струва, че съм мяркал пак на RM на Сливнива с/у бившата дискотека Фантазия. Иначе и в комлука срещу входа на Яна Лъскова има автобои. Там човека ми направи флакон спрей с мойта боя да пръсна 2 огледала.
      Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

Магазинчето е още там - срещу бившата "Фантазия". Правят и боя на спрей, като цената е в зависимост от това, какво слагат вътре, но излиза между 20 и 30 лева. Според продавача покрива около 2 квадрата.
        Alfa 159 SW 2.4 Ti
        Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
        "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

виждал съм 1 магазин и на ул. Дебелт - между ул. Сливница и ул. Княз Борис - гаражче под кооперация - ползвай БГмапс като не си от Бургас
          Fiat Punto 1.1-Синята птица
          Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
          Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

В комплекс Славейков зад хотел Мираж има една автомовка а до нея има странджанки.До странджанките е магазинчето за бои.Правят бои по каталог и номер..Много е пекан пича.Мога да ти дам телефон ако те интересува....
            FIAT BRADVA 1,6 с няколко вентила

Коментар

la squadra azzurra написа:
              Хм, аз навремето си купувах от едно магазинче срещу бившата дискотека "Фантазия", сега май е молитвен дом некакъв. На "Сливница" се пада. Има и един магазин срещи "Шел"-а на Колодрума, не знам дали още работи обаче. В "Славейков" има още един, оттам си купих за Фокуса, до детската градина до у-ще "Димчо Дебелянов"...
              От там и аз съм поръчвал боя по каталог. Приготвят я на място, флакона струваше около 25-30лв.
              Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
              Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Working...
              X