Благодаря за информацията за Конкордия колега, относно провежданите интервюта би ли споделил в какво се състоят тъй като досега не съм бил никога на интервю за работа в чужбина и ми е любопитно как протича въпросното интервю и трябва ли да се подготвя предварително за него.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Сериозна фирма за работа в чужбина.
Collapse
X
-
Oтносно провежданите интервюта би ли споделил в какво се състоят тъй като досега не съм бил никога на интервю за работа в чужбина и ми е любопитно как протича въпросното интервю и трябва ли да се подготвя предварително за него.Fiat BRAVA 1.6/16v103Hp EL(LPG Lovato)- XII.1997 182А4.000- Аудио система
Мразя чалгата повече и от политиците. Поправено.Комунизмът ще отстоява своите основи по един или друг начин.Оправия-няма!
Коментар
-
_жоро_ написа:Stefanaki е прав с малко изключение.Няма как да сключиш трудов договор без да имаш разрешително за работа или по-точно никой няма да ти даде договор без такова.По-скоро работодателя трябва да ти попълни ТОЗИ документ и да го изпратите в службата по труда.Ако те не му намерят някой подходящ от хилядите чакащи за тази работа може и да получиш разрешителното.А в Германия да получиш жилище без твърда работа е почти невъзможно,ако не си студент разбира се!FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
Аз затова искам да сондирам мнения и препоръки от хора които са били там или имат някакъв допир до подобни агенции както и хора поживяли и поработили навън.Тук положението е ясно че няма да се оправи скоро и твърдо съм решен да търся препитания навън(както са казали хората човек не избира къде да се роди но може да избере къде да живее).Най - лесно е да стегнем куфарите със жена ми и да хванем нанякъде но в такъв сценарий ти трябва език на 100 % и късмет на 150 %.Ако има и други които могат да споделят нещо по тази тема ще съм им много благодарен.----------------------------------------------------------------------------
Fiat Bravo 1.6 97г.(90к.с.), LPG Lovato
ex.Fiat Punto 1.1 96г.(55к.с.),LPG Lovato
ex. Fiat Tipo ATG 91г. 1.6(83 к.с.) бензин + газ
Коментар
-
VooDoo написа:Някой да знае дали българските граждани имат право на легална работа в Норвегия? Имам предложение за работа там и се чудя дали да приема.
Коментар
-
Jack Dawson написа:VooDoo написа:Някой да знае дали българските граждани имат право на легална работа в Норвегия? Имам предложение за работа там и се чудя дали да приема.SEAT Leon Cupra 300
Triumph Street Triple 765 R
Коментар
-
За да започнеш работа в Норвегия ти трябва разрешение за пребиваване, а за да ти издадат такова разрешение, трябва да имаш сключен трудов договор - иначе имаш право да седиш 6 месеца, ако си търсещ работа, но над 3 месеца ти трябва документ за пребиваване с възможност за търсене на работа.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Immortal написа:VooDoo написа:Някой да знае дали българските граждани имат право на легална работа в Норвегия? Имам предложение за работа там и се чудя дали да приема.SEAT Leon Cupra 300
Triumph Street Triple 765 R
Коментар
-
Човекът , с когото бяхме избрани в един екип от германският работодател е получил разрешителното си на 11.06.2012.Той си подаде документите на 2-ри април , а аз в денят преди Великден , така че сега съм в трепетно очакване .П.П. Янушев , сори за спама !FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
Конкретно за Норвегия.Ако търсите неквалифицирана работа е изключително трудно.Има много поляци и руснаци.Въпреки големите заплати които бяха цитирани по горе ако решите да се устройвате тепърва ще ви е доста трудно почти невъзможно.Немския няма да ви помогне,само някой по-възрастни го знаят.Английски се знае от почти всеки,дори от деца на 5-6 години.Горе долу това е.Ако някой го интересува нещо конкретно - ЛС!FIAT MULTIPLA 1.6 16v BIPOWER 2001
Коментар
-
VooDoo написа:Някой да знае дали българските граждани имат право на легална работа в Норвегия? Имам предложение за работа там и се чудя дали да приема.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар