Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Сериозна фирма за работа в чужбина.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Здравейте, търся сериозна фирма която може да осигури работа в чужбина.Ако някой има информация или личен опит с такава агенция нека сподели.В интернет е пълно с обяви но 90 % от тях са пълна измама и човек трудно би намерил истинска агенция без да изгори.Благодаря предварително на всички които дадат информация.
    ----------------------------------------------------------------------------
    Fiat Bravo 1.6 97г.(90к.с.), LPG Lovato
    ex.Fiat Punto 1.1 96г.(55к.с.),LPG Lovato
    ex. Fiat Tipo ATG 91г. 1.6(83 к.с.) бензин + газ

кола

Брата няколко пъти кара хора в Италия и там са почнали да лъжат и за това и тук става една уж обещават а всъщност не е така . Лично съм говорил с хора който казваха че има работа /в селското стопанство / а то като има камиони само тогава се работи като вали също е не се работи и макар че плащат добре като махнеш не работните дни не остава .Все пак за една година събра пари .Трябва някой където е ходил или е там.Какво може да работиш знаеш ли някакъв език.
    КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
    Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
    http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Аз съм ходил два пъти в Англия чрез тези. Доволен съм,но това беше през 2005-2006г. Тогава за Острова камъните бяха много по - меки.
      M-Benz E 250 TD 150hp
      M-Benz 200d 75 hp
      Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили

Коментар

Колега уточни каква работа търсиш- нискоквалифицирана, средноквалифицирана или по-висококвалифицирана. Също тъка с какъв език си и към кои страни си се насочил.
        Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
        Ex.Opel Astra

Коментар

Колега Янушев , ако по някакъв начин те засилят към Германия , с обещания за легална работа с разрешително , да знаеш че разрешително се издава само на такива люде , които имат адресна регистрация поне от ТРИ месеца.Аз ядох пилата и затова споделям .Успех !П.П. Фирмата , която НЕ сподели този факт с мен се казва ,, КАТРО БЪЛГАРИЯ ’’.
          FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
          FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Работата която търся е нискоквалифицирана или средноквалифицирана поне за начало.Насочил съм се към Англия , Германия или Франция но вариант като Австрия, Чехия , Полша също става.Език знам - английски начално ниво но бързо усвоявам и лесно ще го науча още повече когато си на място.

Коментар

Re: Сериозна фирма за работа в чужбина.

Румен_Хинчев написа:
              Колега Янушев , ако по някакъв начин те засилят към Германия , с обещания за легална работа с разрешително , да знаеш че разрешително се издава само на такива люде , които имат адресна регистрация поне от ТРИ месеца.Аз ядох пилата и затова споделям .Успех !П.П. Фирмата , която НЕ сподели този факт с мен се казва ,, КАТРО БЪЛГАРИЯ ’’.
              Това от личен опит ли го казваш Аз работя със всички разрешителни чрез БГ фирма
              NO PAIN NO GAIN fiat COUPE

Коментар

http://www.anonsagency.com/Рзагледай на тоя линк друже.Ходил съм два пъти с тея .Съответствия нямаше,не очквах и друго.Тарифите са им малко завишени.Имаше и бая чакане и двата пъти.Как да е отидохме поработихме.Въпроса е един път да идеш,на место се опрайш с всичко като имаш на предвид,че има хора ,които си пътуват редовно за навънка. Ако намериш нещо по-читаво сподели тук,че не се знае на кой кога пак ще му дойдат мераците.Успех.
                Fiat BRAVA 1.6/16v103Hp EL(LPG Lovato)- XII.1997 182А4.000- Аудио система
                Мразя чалгата повече и от политиците. Поправено.Комунизмът ще отстоява своите основи по един или друг начин.Оправия-няма!

Коментар

spirit76 написа:
                  Румен_Хинчев написа:
                  Това от личен опит ли го казваш Аз работя със всички разрешителни чрез БГ фирма
                  Аз си подадох документите в гооооооолям немски гезельшафт , ама на....От личен опит е . Не желая да бъда командирован от БГ фирма или такава да ми вади разрешително(и).
                  FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
                  FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

pl4 8rp написа:
                    http://www.anonsagency.com/Рзагледай на тоя линк друже.Ходил съм два пъти с тея .Съответствия нямаше,не очквах и друго.Тарифите са им малко завишени.Имаше и бая чакане и двата пъти.Как да е отидохме поработихме.Въпроса е един път да идеш,на место се опрайш с всичко като имаш на предвид,че има хора ,които си пътуват редовно за навънка. Ако намериш нещо по-читаво сподели тук,че не се знае на кой кога пак ще му дойдат мераците.Успех.
                    В тази агенция виждам доста оферти се предлагат и то за доста държави , единственото което ме притеснява е наистиа доста големите тарифи които трябва да се платят преди заминаване, за Англия излиза около 900-1000 лв на човек и то без самолетният билет.Колега сподели за тази фирма малко повече , как стоят нещата, колко се чака преди да заминеш, ти в коя държава си бил чрез тях и работодателя при който те изпращат коректен ли е .Благодаря предварително.

Коментар

Румен_Хинчев написа:
                      Румба, това в червено - не е съвсем вярно. В общия случай е така, но аз си получих разрешителното още като бях в БГ. Но моето е "друга бира". Ти говориш за следния случай: За да получиш разрешително за работа, задължително трябва да имаш сключен трудов договор, на базата на който се издава разрешителното. А за да имаш достъп до пазара на труда (за да сключиш ТД) трябва да имаш тази адресна регистрация от поне три месеца, а за да имаш нея трябва да сключиш договор за наем, а наемодателите искат банкова сметка и (понякога) се интересуват от трудов договор (за да са сигурни, че ще си получават парите редовно). Влизаш в "Параграф 22" и .............. нататък вече не е много ясно.Иване, ако не знаеш немски поне малко - забрави за Германия и Австрия. Има оферти само за селско стопанство, хотели или МакДоналдс (не зная какви са изискванията за език).Също така изключи и Англия. Ако искаш там - само селско стопанство, но ако не си студент - много трудно.В Полша и Чехия имаш по-голям шанс.П.П.: Всичко написано е на база личен опит. Може да съществуват и други (не)законни методи, които не са ми известни.
                      Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.

Коментар

Иване, ако не знаеш немски поне малко - забрави за Германия и Австрия. Има оферти само за селско стопанство, хотели или МакДоналдс (не зная какви са изискванията за език).Също така изключи и Англия. Ако искаш там - само селско стопанство, но ако не си студент - много трудно.В Полша и Чехия имаш по-голям шанс.П.П.: Всичко написано е на база личен опит. Може да съществуват и други (не)законни методи, които не са ми известни.
                        Именно към селското стопанство съм се насочил в Англия но не съм студент, на 18 ти този месец сме на интервю в София към фирма Конкордия ( пуснах документите на 17 декември миналата година и януари ми изпратиха мейл за насрочено интервю на 18/06.2012г. Там кандидатствахме аз и моята приятелка за младежки бригади но доколкото разбрах до 30г са тези бригади а вече имам навършени 30г. и ноември ставам на 31г. и не тая големи надежди за тях затова търся други агенции тъй като съм твърдо решен да заминем за чужбина.)За Чехия също съм съгласен но навсякъде по форумите пише че 99% от фирмите и офертите са измами и се надявам от хора които са заминали чрез сигурни агенции да ни насочат.

Коментар

Stefanaki е прав с малко изключение.Няма как да сключиш трудов договор без да имаш разрешително за работа или по-точно никой няма да ти даде договор без такова.По-скоро работодателя трябва да ти попълни ТОЗИ документ и да го изпратите в службата по труда.Ако те не му намерят някой подходящ от хилядите чакащи за тази работа може и да получиш разрешителното.А в Германия да получиш жилище без твърда работа е почти невъзможно,ако не си студент разбира се!
                          Fiat Coupe 20V Turbo & Audi A4 2.5TDI Quattro & Fiat Punto Evo
                          Сутрин вечер моторизъм,здрав и бодър организъм!

Коментар

Най-добре според мен е да научиш правата си. Ако си знаеш правата, веднага ще забележиш, ако някой е решил да те лъже. Мисля, че на сайта на министерството има някакви документи, а в много сайтове тези неща са дадени в подробности. Например, ако някоя фирма ти поиска комисионна или такса, значи е менте, защото е забранено събирането на такси и комисионни от търсещите работа. Задължително трябва да провериш и разрешителното на фирмата за извършване на тази дейност на сайта на министерството, да не се окаже, че по принцип имат, обаче де факто - нямат. Както е и задължително да докладваш измамниците, за да спестиш на търсещите работа разочарованието и парите, които евентуално ще хвърлят. Можеш да започнеш от тук: http://www.az.government.bg/internal...желавам ти успех. П.П. Като гледам Конкордия не са цвете за мирисане, още първите резултати излизат с инфото как са метнали някакви работници....
                            Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Колега сподели за тази фирма малко повече , как стоят нещата, колко се чака преди да заминеш, ти в коя държава си бил чрез тях и работодателя при който те изпращат коректен ли е .Благодаря предварително.
                              Първият път беше през далечната 2006 година.Тогава още не бяхме в ЕС и затова се чакаше за визи ,проверки,интервюта с работодателя и още куп други.Тогава бях за фабрика,ама нали излезна и истерията за птичия грип,та стана една........Тогава чаках от лятото на 2005 до януари 2006,около 9 месеца,а като пари 4 хилки. Групата бяхме 12-3 човека,ама на едно момче барт му ни посрещна на Гетуик та той ни удари едно голямо рамо.За работодателите-Обикновенно пращат в големи фирми и там имаш взимане -даване само с HR(човешки ресурси),някоя кака или лелка.Ако имаш договерана квартира,най-често става като идеш там да си намериш и по-изгодно. Гледам си писал и за конкордия и с тях съм бил.Не се коси ,че си на 30,общо взето е по-добре за теб.Ти отиваш с парите си.Казваш искам най-дългият възможен договор.Аз с тях изкарах 1-годишен договор с 2 трансфера,така че споко.Като свърши работата някъде те прехвърлят на друго място.Всичко до тук е за Англия.Виж тук сайта на хората там,ако не си го скибал може да ти е от полза. Друго не се сещам,само за Конкордия мога да потвърдя ,че са утвърден играч.За анонс според зависи,трябва сам да си прецениш рисковете. Успех с начинанието.
                              Fiat BRAVA 1.6/16v103Hp EL(LPG Lovato)- XII.1997 182А4.000- Аудио система
                              Мразя чалгата повече и от политиците. Поправено.Комунизмът ще отстоява своите основи по един или друг начин.Оправия-няма!

Коментар

Working...
                              X