Здравейте, търся сериозна фирма която може да осигури работа в чужбина.Ако някой има информация или личен опит с такава агенция нека сподели.В интернет е пълно с обяви но 90 % от тях са пълна измама и човек трудно би намерил истинска агенция без да изгори.Благодаря предварително на всички които дадат информация.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Сериозна фирма за работа в чужбина.
Collapse
X
-
кола
Брата няколко пъти кара хора в Италия и там са почнали да лъжат и за това и тук става една уж обещават а всъщност не е така . Лично съм говорил с хора който казваха че има работа /в селското стопанство / а то като има камиони само тогава се работи като вали също е не се работи и макар че плащат добре като махнеш не работните дни не остава .Все пак за една година събра пари .Трябва някой където е ходил или е там.Какво може да работиш знаеш ли някакъв език.
-
Сериозна фирма за работа в чужбина.
Колега Янушев , ако по някакъв начин те засилят към Германия , с обещания за легална работа с разрешително , да знаеш че разрешително се издава само на такива люде , които имат адресна регистрация поне от ТРИ месеца.Аз ядох пилата и затова споделям .Успех !П.П. Фирмата , която НЕ сподели този факт с мен се казва ,, КАТРО БЪЛГАРИЯ ’’.FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
Работата която търся е нискоквалифицирана или средноквалифицирана поне за начало.Насочил съм се към Англия , Германия или Франция но вариант като Австрия, Чехия , Полша също става.Език знам - английски начално ниво но бързо усвоявам и лесно ще го науча още повече когато си на място.----------------------------------------------------------------------------
Fiat Bravo 1.6 97г.(90к.с.), LPG Lovato
ex.Fiat Punto 1.1 96г.(55к.с.),LPG Lovato
ex. Fiat Tipo ATG 91г. 1.6(83 к.с.) бензин + газ
Коментар
-
Re: Сериозна фирма за работа в чужбина.
Румен_Хинчев написа:Колега Янушев , ако по някакъв начин те засилят към Германия , с обещания за легална работа с разрешително , да знаеш че разрешително се издава само на такива люде , които имат адресна регистрация поне от ТРИ месеца.Аз ядох пилата и затова споделям .Успех !П.П. Фирмата , която НЕ сподели този факт с мен се казва ,, КАТРО БЪЛГАРИЯ ’’.NO PAIN NO GAIN fiat COUPE
Коментар
-
http://www.anonsagency.com/Рзагледай на тоя линк друже.Ходил съм два пъти с тея .Съответствия нямаше,не очквах и друго.Тарифите са им малко завишени.Имаше и бая чакане и двата пъти.Как да е отидохме поработихме.Въпроса е един път да идеш,на место се опрайш с всичко като имаш на предвид,че има хора ,които си пътуват редовно за навънка. Ако намериш нещо по-читаво сподели тук,че не се знае на кой кога пак ще му дойдат мераците.Успех.Fiat BRAVA 1.6/16v103Hp EL(LPG Lovato)- XII.1997 182А4.000- Аудио система
Мразя чалгата повече и от политиците. Поправено.Комунизмът ще отстоява своите основи по един или друг начин.Оправия-няма!
Коментар
-
spirit76 написа:Румен_Хинчев написа:Колега Янушев , ако по някакъв начин те засилят към Германия , с обещания за легална работа с разрешително , да знаеш че разрешително се издава само на такива люде , които имат адресна регистрация поне от ТРИ месеца.Аз ядох пилата и затова споделям .Успех !П.П. Фирмата , която НЕ сподели този факт с мен се казва ,, КАТРО БЪЛГАРИЯ ’’.FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
pl4 8rp написа:http://www.anonsagency.com/Рзагледай на тоя линк друже.Ходил съм два пъти с тея .Съответствия нямаше,не очквах и друго.Тарифите са им малко завишени.Имаше и бая чакане и двата пъти.Как да е отидохме поработихме.Въпроса е един път да идеш,на место се опрайш с всичко като имаш на предвид,че има хора ,които си пътуват редовно за навънка. Ако намериш нещо по-читаво сподели тук,че не се знае на кой кога пак ще му дойдат мераците.Успех.----------------------------------------------------------------------------
Коментар
-
Румен_Хинчев написа:Колега Янушев , ако по някакъв начин те засилят към Германия , с обещания за легална работа с разрешително , да знаеш че разрешително се издава само на такива люде , които имат адресна регистрация поне от ТРИ месеца.Аз ядох пилата и затова споделям .Успех !П.П. Фирмата , която НЕ сподели този факт с мен се казва ,, КАТРО БЪЛГАРИЯ ’’.Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
Иване, ако не знаеш немски поне малко - забрави за Германия и Австрия. Има оферти само за селско стопанство, хотели или МакДоналдс (не зная какви са изискванията за език).Също така изключи и Англия. Ако искаш там - само селско стопанство, но ако не си студент - много трудно.В Полша и Чехия имаш по-голям шанс.П.П.: Всичко написано е на база личен опит. Може да съществуват и други (не)законни методи, които не са ми известни.----------------------------------------------------------------------------
Коментар
-
Stefanaki е прав с малко изключение.Няма как да сключиш трудов договор без да имаш разрешително за работа или по-точно никой няма да ти даде договор без такова.По-скоро работодателя трябва да ти попълни ТОЗИ документ и да го изпратите в службата по труда.Ако те не му намерят някой подходящ от хилядите чакащи за тази работа може и да получиш разрешителното.А в Германия да получиш жилище без твърда работа е почти невъзможно,ако не си студент разбира се!Fiat Coupe 20V Turbo & Audi A4 2.5TDI Quattro & Fiat Punto Evo
Сутрин вечер моторизъм,здрав и бодър организъм!
Коментар
-
Най-добре според мен е да научиш правата си. Ако си знаеш правата, веднага ще забележиш, ако някой е решил да те лъже. Мисля, че на сайта на министерството има някакви документи, а в много сайтове тези неща са дадени в подробности. Например, ако някоя фирма ти поиска комисионна или такса, значи е менте, защото е забранено събирането на такси и комисионни от търсещите работа. Задължително трябва да провериш и разрешителното на фирмата за извършване на тази дейност на сайта на министерството, да не се окаже, че по принцип имат, обаче де факто - нямат. Както е и задължително да докладваш измамниците, за да спестиш на търсещите работа разочарованието и парите, които евентуално ще хвърлят. Можеш да започнеш от тук: http://www.az.government.bg/internal...желавам ти успех. П.П. Като гледам Конкордия не са цвете за мирисане, още първите резултати излизат с инфото как са метнали някакви работници....Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Колега сподели за тази фирма малко повече , как стоят нещата, колко се чака преди да заминеш, ти в коя държава си бил чрез тях и работодателя при който те изпращат коректен ли е .Благодаря предварително.Fiat BRAVA 1.6/16v103Hp EL(LPG Lovato)- XII.1997 182А4.000- Аудио система
Мразя чалгата повече и от политиците. Поправено.Комунизмът ще отстоява своите основи по един или друг начин.Оправия-няма!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар