Вижте този материал и се замислете. А може би е поредното доказателство за това, което отдавна мислим.http://bgsviat.narod.ru/Dvijenie_za_...e_za_Siria.htm
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Истината за Сирия
Collapse
X
-
Ами замислих се, замислих се, и стигнах до следния извод.Ако наистина е така, както пише в тази статия, писана от някой си* и публукувана в руски сайт, тогава висят във въздуха следните въпроси:- ЗАЩО Башар Асад не допуска чужди журналисти в Сирия?!?- ЗАЩО Башар Асад не допускаше доскоро чужди наблюдатели от законни международни организации в Сирия?- ЗАЩО мисията на арабската лига напусна Сирия?- ЗАЩО Башар Асад, син на Хафъз Асад, наследи баща си на иначе избираемия пост "президент"? Толкоз ли няма кадърни други сирийци? Ама що ли питам? Нима не е така в повечето соц.страни... в Северна Корея даже до трето поколение богоизбрани стигнаха...- ЗАЩО Башар Асад и баща му, въпреки че по конституция Президент се избира за 7 години, управляват страната от 1970 година до днес без прекъсване?От статията лъха на ислямо-комунистическа пропаганда. Най-лошото в цялата тая история е, че в страната се борят ислямо-комунисти срещу ислямо-ислямисти. Никой не е от страната на добрите.* Статията е превод на личния блог на някой си Matteo Mainini, неизвестен млад блогер, най-вероятно - италиански комуняга.
-
Но все пак си мисля че за запада е по добре Асад да е на власт. Тя и английската кралица управлява от 50 години но никой не я обявава за диктатор.И за чии ни е да дойдат ш*баните ислямисти на власт , само за да имало демокрация.http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
infineon написа:Но все пак си мисля че за запада е по добре Асад да е на власт. Тя и английската кралица управлява от 50 години но никой не я обявава за диктатор.И за чии ни е да дойдат ш*баните ислямисти на власт , само за да имало демокрация.преди - TIPO
сега - VOLVO XC60
Коментар
-
Immortal написа:- ЗАЩО Башар Асад не допуска чужди журналисти в Сирия?!?Immortal написа:- ЗАЩО Башар Асад не допускаше доскоро чужди наблюдатели от законни международни организации в Сирия?Immortal написа:- ЗАЩО мисията на арабската лига напусна Сирия?Immortal написа:- ЗАЩО Башар Асад, син на Хафъз Асад, наследи баща си на иначе избираемия пост "президент"? Толкоз ли няма кадърни други сирийци? Ама що ли питам? Нима не е така в повечето соц.страни... в Северна Корея даже до трето поколение богоизбрани стигнаха...- ЗАЩО Башар Асад и баща му, въпреки че по конституция Президент се избира за 7 години, управляват страната от 1970 година до днес без прекъсване?Immortal написа:Статията е превод на личния блог на някой си Matteo Mainini, неизвестен млад блогер, най-вероятно - италиански комуняга.kiro_of_the_day написа:Като прочета някъде заглавие от сорта "Истината за..." и ми се доповръща...Stop giving directions, just say "Follow me."
Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit
Коментар
-
Интересно ми е емира на Катар какъв е след като от години той и баща му управляват държавата. Само че при опит да бъде свален от власт странно защо американски командоси се намесват. Защо в Бахрейн не се намесят американците и не внесат малко демокрация. Ей такива въпросчета си задавам и аз. И все по-лесно им намирам отговорите.
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:Като прочета някъде заглавие от сорта "Истината за..." и ми се доповръща...
Коментар
-
каква истина, каква демокрация ви гони - тия хора не са дорасли за демокрация, нито ще бъдат дорасли в следващите няколко стотин години. По принцип съм много толерантен човек, но за тези хора мисля, че около тях трябва да се изгради нова китайска стена и да се оставят да се избият. Хора, които учат децата си (на 3-4 годинки) да рецитират стихотворения как е чест да убият поне един евреин през живота си не заслужават нито уважение, нито помощ. Напълно подкрепям усилията на САЩ и останалите да поставят нещата в някакъв ред, иначе не ми се мисли до къде ще стигне лудостта им, защото това, което изповядват, не е религия, а лудост и това не е мое мнение, а мнение на мои познати, мюсюлмани в САЩ. А истината в случая няма никакъв смисъл да се разисква, защото се обзалагам, че всяка излязла истина е поне малко променена . главно за печелене на аудитория, респ. пари.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
ele написа:По принцип съм много толерантен човек, но за тези хора мисля, че около тях трябва да се изгради нова китайска стена и да се оставят да се избият.
Коментар
-
tomny написа:ele написа:По принцип съм много толерантен човек, но за тези хора мисля, че около тях трябва да се изгради нова китайска стена и да се оставят да се избият.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар