Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Шоколадка е смъртно ранена

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

На части си изкарва парите, ама много бавно и не ги усещаш.Досега от Делтата сме изкарали малко над 2000 лв, а и имам части за още 1000...

Коментар

Yavor написа:
      Кофти Боби...Няма нищо - ще ти намерим друга...По нашия край ти е на късмет май - казвай ако харесаш нещо за жената.А като се замисля - една 147ца повече ще й ходи
      Хубаво би вила една 147-ца ама май ще ми дойде нагоре от поддръжката, а и от цената за придобиване. Иначе харесах една вече фейсова, мултиджетка с бая екстри ама да беше поне на 50% от цената, която й искат...
      Sashe написа:
      За това поколение коли няма смисъл. Времето и разправиите също си имат цена. Вместо да почиваш няколко уикенда ще робуваш на купчина тенекии... - от опит...Даже не съм сигурен и за продажбата на части (като изключим някой скъпи компененти може би) за разни дреболии от по 10на лева, само телефони и куриери, пък не станало, пък размислил... Лично мнение от опит де.....
      Най-вероятно така ще стане. Ако я бракувам ще я дам на първата морга и това е. Нямам време да се разправям с такива неща и да ходя да изпращам части по куриери за по 5-10 лева...
      A20DTH ЖТД ама не баш
      1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
      Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Ааааааа, задели ми предната броня, ако ще я бракуваш. Не за друго, ами моята е същият цвят, а той както знаеш не се среща често Иначе жалко за шоколадка...п.с. Б@х к’ви хиени сме
        Alfa 159 SW 2.4 Ti
        Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
        "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

gamma написа:
          Ааааааа, задели ми предната броня, ако ще я бракуваш. Не за друго, ами моята е същият цвят, а той както знаеш не се среща често Иначе жалко за шоколадка...п.с. Б@х к’ви хиени сме
          Чакали бих казал...Тука животното (респ. колата) се разкъсва и изяжда жива Боби, ми не гледай фейсовите щом ти е скъпо бе... и ти си максималист обаче.... Ама виж как познах само че ще се загледаш в 147ца :P па като се замислиш - вземаш тотала от каското + парите от продажба на части и си готов за 147ца!И то без да продаваш дреболии - мотор, кутия, преден и заден мост, салон, стъкла, квото е здраво по фарове, стопове - останалото - на скрап.Пускаш всичко на цена 20% под моргите и едрите неща ще идат за 2 седмици.Доколкото знам има и къде да я парчосваш - е бумера ше поспи навънка временно Глей как ти направих сметката само
          Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
          Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
          ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

На твоето дередже съм, ВО.Всъщност те водя малко де Едрите неща ги пусни по-евтино, за да си заминат бързо, а дреболиите ги давай с колата в Надин, щом не ти се занимава.И на мен вече започва да ми писва от разходки до Еконт за 10лв., но поне разпродадох доста от едрите части...... е имам и още за продаване Парадоксалното е, че тези пари (каско + части) нямаше как да ги взема при продажбата на цяла, здрава, права, вървяща кола

Коментар

Yavor написа:
              ......Доколкото знам има и къде да я парчосваш - е бумера ше поспи навънка временно
              Сметката е готина но какво се оказа.Ако оставя бумера да спи навън в крайна сметка може да излезна доста назад.Причината - оказа се, че съм взел най-лачения бумер, който си има най-важните, желани и същевременно крадени неща както следва:1. Комплект ксенонови фарове = 1000лв2. Навигация и монитор с ЦД = 1200лв3. Волан = 400лвВсичко мога да преживея, ама да ти откраднат волана просто не е истина до къде сме я докарали. И това защото някой си решил, че разбираш ли спортния волан "сцепената спица" бил мега шукаритетен. Ха честито.Миналата седмица имаше поредната тема за откраднат волан....Разни такива като ЦД чейдцъри, ТВ тунери и аксесоари дори не ги включвам в сметката, които са стотици левове и те.А бе ненормална работаYellow_Flash_Colorz_PDT_43 Само тези 3 неща като ми гепят за едната вечер навън съм с грубо 2600лв назад. А това са цени, които във форума на БМВ ги дават. Особено за навигацията с монитора с ЦД-то
              A20DTH ЖТД ама не баш
              Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Според вас каква е нормална цена на колата в това състояние?Целта ми е продажба, демек нормално ниска цена, за да не я продавам 5 месеца, а да има интерес и по възможност някой да е отнесе максимално бързо.Просто ми е интересно, за да знам скоро когато ми платят застраховката да я пускам директно в продажба и да не се занимавам 100 години с това желязо.А някой скоро да е продавал такова желязо в тия фирми, които изкупуват такива коли по моргите?
                A20DTH ЖТД ама не баш

Коментар

Ако се обадиш в Надин още потелефона ще ти кажат за година и модел цена.Цената варира почти дневно, к’во да правиш борсови индекси 2 коли съм давал - ориентировъчно - около 300 лева, 2011та даваха повече от 2010та, сега може би и малко повече... Давай и забравяй, не си струва да се занимаваш с глупости.

Коментар

На този Голф, на който аз му причиних това, му взехме 500 лв. Но това беше преди около година и половина. Бензинов е, моноинжекция, ’94г. Повече от тази сума никой не щеше да даде. Почти по същото време един познат катастрофира със Ситроен Ксантия, бензинов, на него му дадоха 300лв, а и колата му беше потрошена повече. А за твоята Марея, която е около 2000г, и то ако е дизелова, и то за толкова малко ударено, мисля че трябва да й искаш подобаваща цена.Колега, ако я продаваш така цялата, освен тук във форума, публикувай я и в cars.bg и mobile.bg като "Повредена/Ударена"
                    Прикачени файлове
                    Войната по пътищата не спира! Карай умно, стигни жив!

FIAT Bravo_SX 1.6 16v 103 hp '97 + АГУ LOVATO

Коментар

Според мен 1000 ще вземеш

Коментар

Няма да можеш 1000 да вземеш... Като гледам обявите, има вървежни за под 2000 лв. Дано все пак вземеш хубави пари, само доброто желая
                        "Без сърца, сме просто машини"
                        Toyota Prius 1.5 Hybrid
                        EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Да се похваля или и аз не знам дали е за хвалене, ама да кажа.Днес, точно 43 дни от настъпването на събитието, застрахователя ми изплати колата.Преведоха точно 2800лв.Каско за 4500лв. Събитието стана горе долу 1-2 седмици преди да изтече каското.След преоценка, защото колата е в края на застрахователния период, я оцениха на 3600.Ами това е. Сега ако някой има желание да даде някакви пари над тези, които дават за скрап (около 450лв) може да се споразумеем п.п. Обадих се само на един моргаджия - офертата му беше 350лв. И му зададох въпрос защо да му я дам на него при положение, че за скрап ми дават около 450лв. И отговора беше - ами дай си я за скрап
                          A20DTH ЖТД ама не баш

Коментар

Да ти кажа, доста добре са ти платили застрахователите.Ако се напънеш - за 1000 може и да я пооправиш - най икономичния вариант, с части втора ръка, па после ако искаш я продай за 2500-3000... И ще си отгоре!Или пък на едри части - поне 1500 можеш да изкараш ако ги пуснеш на страшни цени за да се дадат бързо.Знам че няма къде да я разглобяваш, ама някакси тъжно е да я дадеш за 450лв на скрап, поне 1000лв да даваше някой моргаджия....
                            Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                            Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                            ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

При изплащане на тотална щета колата се бракува.
                              Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.

Коментар

muns61 написа:
                                При изплащане на тотална щета колата се бракува.
                                Колата е снета от отчет вече.
                                A20DTH ЖТД ама не баш

Коментар

Working...
                                X