Ооооо, не ми натискай спусъка за семките, моля те.....ще подкарам лайномета....
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли глобени за пушене?
Collapse
X
-
Абе то някой като вас, дето не ебава забраните сигурно в Лозенец си е запалил цигарка в складовете с боеприпаси...Идете и вие, докато си зареждате колата с газ, запалете си цигарка до колонката...Кво като е забранено? Важното е, че на вас ви се пуши и ви е кеф!П.П. Аз по принцип не пуша, макар от време на време да припалвам някой Авантакис. Но винаги се съобразявам дали може или не.
Коментар
-
Immortal написа:Абе то някой като вас, дето не ебава забраните сигурно в Лозенец си е запалил цигарка в складовете с боеприпаси...Идете и вие, докато си зареждате колата с газ, запалете си цигарка до колонката...Кво като е забранено? Важното е, че на вас ви се пуши и ви е кеф!П.П. Аз по принцип не пуша, макар от време на време да припалвам някой Авантакис. Но винаги се съобразявам дали може или не.FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
Dido_Lyubenov написа::D ...Аз като работя не пуша, ако в момента работата ми не е на открито. Позволявал съм си да спра да работя, когато работата ми е в офиса, да изпуша една цигара и да продължа да работя, но това е когато ми трябва време да обмисля следващите си действия по отстраняване на гаден дефект. Налага се да оставиш инструментите и да помислиш, вместо да направиш по-голяма беля. В интерес на истината, в такива моменти цигарата много помага. А колегата дето не пуши, се забатачва в проблема, не спира да се отърси от грешните идеи и да размисли, на края ми дава копа или ТВ -то, аз да ги оправям. Е, кой върши пвече работа ?...
Коментар
-
popara801 написа:Immortal написа:Абе то някой като вас, дето не ебава забраните сигурно в Лозенец си е запалил цигарка в складовете с боеприпаси...Идете и вие, докато си зареждате колата с газ, запалете си цигарка до колонката...Кво като е забранено? Важното е, че на вас ви се пуши и ви е кеф!П.П. Аз по принцип не пуша, макар от време на време да припалвам някой Авантакис. Но винаги се съобразявам дали може или не.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
popara801 написа:А на другаря Коцев да кажа,че току що по новините казаха за забраната за пушене на плажовете в Кан Франция.Обаче глобата за нарушение е 38 евро.Тва щото нямат пари местните,а и туристите.Тука глобата е 300-500лв,щото сме цъфнали и вързали.Геноцид!!!
Коментар
-
ls1 написа:Недемократичен човек си ти. И не можеш да намираш решения на проблеми. Злобен си и вероятно ще живееш малко. Освен това се европеечиш (както преди са се гърчеели). Колата ти замърсява въздуха повече от колите на непушачите. Ако не вярваш - прочети темата.
Коментар
-
Immortal написа:popara801 написа:А на другаря Коцев да кажа,че току що по новините казаха за забраната за пушене на плажовете в Кан Франция.Обаче глобата за нарушение е 38 евро.Тва щото нямат пари местните,а и туристите.Тука глобата е 300-500лв,щото сме цъфнали и вързали.Геноцид!!!Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Airfan написа:ls1 написа:Недемократичен човек си ти. И не можеш да намираш решения на проблеми. Злобен си и вероятно ще живееш малко. Освен това се европеечиш (както преди са се гърчеели). Колата ти замърсява въздуха повече от колите на непушачите. Ако не вярваш - прочети темата.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар