Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли глобени за пушене?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ооооо, не ми натискай спусъка за семките, моля те.....ще подкарам лайномета....

Коментар

Абе то някой като вас, дето не ебава забраните сигурно в Лозенец си е запалил цигарка в складовете с боеприпаси...Идете и вие, докато си зареждате колата с газ, запалете си цигарка до колонката...Кво като е забранено? Важното е, че на вас ви се пуши и ви е кеф!П.П. Аз по принцип не пуша, макар от време на време да припалвам някой Авантакис. Но винаги се съобразявам дали може или не.

Коментар

Immortal написа:
        Абе то някой като вас, дето не ебава забраните сигурно в Лозенец си е запалил цигарка в складовете с боеприпаси...Идете и вие, докато си зареждате колата с газ, запалете си цигарка до колонката...Кво като е забранено? Важното е, че на вас ви се пуши и ви е кеф!П.П. Аз по принцип не пуша, макар от време на време да припалвам някой Авантакис. Но винаги се съобразявам дали може или не.
        Аре и ти ся не се прави на толкова наивен,щото не си.Нали не си мислиш,че е прецедент станалото?Всички знаят,че е скалъпена работа за прикриване на следи.И естествено,че където е забранено не се пуши.Нали за това е и темата,че не трябва да се налагат глупави забрани.Не сме стигнали до там.А на другаря Коцев да кажа,че току що по новините казаха за забраната за пушене на плажовете в Кан Франция.Обаче глобата за нарушение е 38 евро.Тва щото нямат пари местните,а и туристите.Тука глобата е 300-500лв,щото сме цъфнали и вързали.Геноцид!!!
        FIAT BRAVO 1.6
        FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
        LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Dido_Lyubenov написа:
          :D ...Аз като работя не пуша, ако в момента работата ми не е на открито. Позволявал съм си да спра да работя, когато работата ми е в офиса, да изпуша една цигара и да продължа да работя, но това е когато ми трябва време да обмисля следващите си действия по отстраняване на гаден дефект. Налага се да оставиш инструментите и да помислиш, вместо да направиш по-голяма беля. В интерес на истината, в такива моменти цигарата много помага. А колегата дето не пуши, се забатачва в проблема, не спира да се отърси от грешните идеи и да размисли, на края ми дава копа или ТВ -то, аз да ги оправям. Е, кой върши пвече работа ?...
          Наистина ли мислиш, че цигарата ти помага, а на колегата ти пречи обмислянето на някой гаден дефкт? Хора пушачи, защо не пушите борови иглички или теменужки. Ние непушачите, искаме да мирише свежо около нас .

Коментар

А може би на колегата му пречи дима от твоята цигара да се фокусира...

Коментар

popara801 написа:
              Immortal написа:
              Аре и ти ся не се прави на толкова наивен,щото не си.Нали не си мислиш,че е прецедент станалото?Всички знаят,че е скалъпена работа за прикриване на следи.И естествено,че където е забранено не се пуши.Нали за това е и темата,че не трябва да се налагат глупави забрани.Не сме стигнали до там.А на другаря Коцев да кажа,че току що по новините казаха за забраната за пушене на плажовете в Кан Франция.Обаче глобата за нарушение е 38 евро.Тва щото нямат пари местните,а и туристите.Тука глобата е 300-500лв,щото сме цъфнали и вързали.Геноцид!!!
              Попара бе, не оглупявай от младост. Прикриване на следи? Нали можеха да ги скрият тия следи вечерта, като няма никой на работа и като вали с гръмотевици - светкавица треснала склада, възпламенила тротила и ойде коня. Като гледаш Зейтгейст, чак мозъка ти се изпъва ми се чини.
              Steliyan's Life!
              FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Започнах да се чувствам виновен, че не пуша и ми харесва да не пушат около мен.

Коментар

Недемократичен човек си ти. И не можеш да намираш решения на проблеми. Злобен си и вероятно ще живееш малко. Освен това се европеечиш (както преди са се гърчеели). Колата ти замърсява въздуха повече от колите на непушачите. Ако не вярваш - прочети темата.

Коментар

popara801 написа:
                    А на другаря Коцев да кажа,че току що по новините казаха за забраната за пушене на плажовете в Кан Франция.Обаче глобата за нарушение е 38 евро.Тва щото нямат пари местните,а и туристите.Тука глобата е 300-500лв,щото сме цъфнали и вързали.Геноцид!!!
                    Тук си прав.И в Турция е 62 лири, което е около 55 лв. За пушене в заведение.

Коментар

ls1 написа:
                      Недемократичен човек си ти. И не можеш да намираш решения на проблеми. Злобен си и вероятно ще живееш малко. Освен това се европеечиш (както преди са се гърчеели). Колата ти замърсява въздуха повече от колите на непушачите. Ако не вярваш - прочети темата.
                      Аааха. Ама имам катализатор. Yellow_Flash_Colorz_PDT_06

Коментар

Immortal написа:
                        popara801 написа:
                        А на другаря Коцев да кажа,че току що по новините казаха за забраната за пушене на плажовете в Кан Франция.Обаче глобата за нарушение е 38 евро.Тва щото нямат пари местните,а и туристите.Тука глобата е 300-500лв,щото сме цъфнали и вързали.Геноцид!!!
                        Тук си прав.И в Турция е 62 лири, което е около 55 лв. За пушене в заведение.
                        Дидо, 55лв. къде не са ги дали пушачите? Така 300-500лв. действат стресиращо-възпиращо. Щото като е 10лв. глобата за неправилно пресичане - да си видял спазващ правилата пешеходец? Я му резни 500лв. за пресичане на неправилно място, пет акта да напишат и по телевизора да ги покажат - няма да има нарушители - гаранте.
                        Steliyan's Life!
                        FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Доживях да видя дискотеки без цигарен дим. Алелуя.
                          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Airfan написа:
                            ls1 написа:
                            Аааха. Ама имам катализатор. Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
                            Лицемер! :D

Коментар

emzo написа:
                              Доживях да видя дискотеки без цигарен дим. Алелуя.
                              Ти си пълен късметлия - доживя колата ти да не мирише на автобус, сега и дискотеката да не ти смърди на пепелник... какво остава?!
                              Най-вече Astra H 1.9 CDTI (JTD) 120 к.с. и ако има къде Делта 3

Коментар

Забрана като в Гърция преди време - дизели само на фирми и яки данъци.Не измествай темата обаче.До онзи ден ден знаех, колко е противно в едно задимено заведение.
                                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Working...
                                X