ls1 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли глобени за пушене?
Collapse
X
-
-
Пак се извинявам че излизаме от темата, но ако опрем дотам да е толкова скъпо горивото, че да се наложи преосмисляне на автомобилния парк глобално, усилията на производителите ще се насочат към това да правят икономичен автомобил за града, с двигател колкото да развива примерно до 70км/ч и габарити колкото за двама човека. При ей такива условия на задачата и при положение че производителите се фокусират върху това - според мен е възможно. Аз не казвам че ще се случи, може би по-правилния път е разните му там хибриди, ел. автомобили. Едно е сигурно - ще дойде тоя момент и ще видим.
Коментар
-
Immortal написа:ls1 написа:Ако горивата станат 20лв в целия свят всички ще се усетят че 300 кубика кола е достатъчна да стигнеш от т.А до т.Б в града. Но това е съвсем съвсем друга тема.Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.
Коментар
-
Ей това е истината - НЕпушачите са злобари Злобарството е вид психично заболяване на нервната система, конкретно мозъка. Злобарството води до много нервни кризи, които драстично скъсяват живота на засегнатите индивди. По-добре да си пуша тютюна ! Може и да надживея злобарите п.п. Със сигурност ще ги надживеяОсновния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
ls1 написа:Да бе, я се огледай наоколо що добър народ си отива млад и що злобар до 90 стиска живота със зъби и ярост.Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
nedialk00
И защо да сме злобари ? в момента злобеете пушачите, защото се опитват да ви вкарат в правия път много сте ми смешни като почнете да ми обяснявате как цигарата ви било удоволствие, неможете без цигара и всякви такива глупости, да не се случва на никой - да вземе да се задъхва от тия цигари, ще ги забрави не ами най-върл противник ще им стане, просто спрете да пушите, хем няма да се тровите, хем ще си спестявате по 5 лева ежедневно на месец 150 лева - да напълниш колата с газ/бензин/дизел и да отидеш до някое красиво кътче примерно
Коментар
-
щото сме нормални хора, не радикали, дето плюят на всичко и всички, заради някаква идея! и сме такива до голяма степен и защото пушим. цигарата ти дава време за размисъл. най-малкото - пишещите тук пушачи не си противоречим през два поста и не призоваваме към интерниране на инакомислещите през три!иначе някои ги отказват, други не.п.с. "злобея - Изпитвам или проявявам злоба", обикн. с думи." не бъркайте с "недоволствам" и "протестирам"браво 1,6/90 - 09 г.
Коментар
-
nedialk00 написа:И защо да сме злобари ? в момента злобеете пушачите, защото се опитват да ви вкарат в правия път много сте ми смешни като почнете да ми обяснявате как цигарата ви било удоволствие, неможете без цигара и всякви такива глупости, да не се случва на никой - да вземе да се задъхва от тия цигари, ще ги забрави не ами най-върл противник ще им стане, просто спрете да пушите, хем няма да се тровите, хем ще си спестявате по 5 лева ежедневно на месец 150 лева - да напълниш колата с газ/бензин/дизел и да отидеш до някое красиво кътче примерноОсновния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
А бе всички пушачи много сте се напушили бе Има забрана и това е. Готина работа. С кеф (вчера за първи път) си сядам в заведение и въздуха не миришеше на ла...Имате избор - ако ви се пуши - пред заведението си правите сбирка и си говорите и пафкате на спокойствие. Така се прави и по-здрав социален живот. Носете си смрадта с вас. Това за мен е най-големия плюс.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Airfan написа:И ние сме нормални - не пушим.Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
BO написа:А бе всички пушачи много сте се напушили бе Има забрана и това е. Готина работа. С кеф (вчера за първи път) си сядам в заведение и въздуха не миришеше на ла...Имате избор - ако ви се пуши - пред заведението си правите сбирка и си говорите и пафкате на спокойствие. Така се прави и по-здрав социален живот. Носете си смрадта с вас. Това за мен е най-големия плюс.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Аз пушачите ги наказвам по друг начин/разбира които опрат до услуга от мен/. :D Носи си телевизора за ремонт ,слиза от колата с цигара в уста ,гаси я наполовина изпушена ,влиза в сервиза и първите му думи са :за колко лева ще ми поправиш телевизора ,че повече от 20лв не давам за ремонт.Щом не даваш не го и стоварвай тогава . Ти си пушач и изпушваш в месеца минимум 100лв , а се цънцариш тук за пет лева .И се почне една дискусия в която много бързо го увещавам че и 50лв ремонт не е никак скъп и е по джоба му . И болшинството се съгласяват.Реално погледнато отиде ли човек в болница щом е пушач да си плаща с 50% по скъпо лечението от един не пушач. Същото трябва да важи и за водач причинил катастрофа да поеме всички разходи по лечението на пострадалите.Неспазването ,незачитането на всякакви правила и норми води след себе си лоши последствия.Последния пример с четирите жертви на магистрала в джипа ярко показва ,че всяко високомерие кой съм аз ,рано или късно се наказва. В случая момчетата какво са търсили, са си го намерили .
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар