Dido_Lyubenov написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли глобени за пушене?
Collapse
X
-
Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
-
Нямаше да е лошо това със забраната, ако го гледахме извън контекста на ставащото, но предвид цялостната ориентация на държавата към съдиране на сто кожи от всякакви такси, глоби и пр. повече прилича на порочен начин за пълнене на хазната... а тя май не само е празна, но и с дупки.Най-вече Astra H 1.9 CDTI (JTD) 120 к.с. и ако има къде Делта 3
Коментар
-
Аз не пуша от 4-ти януари, като последните 2 години пушех само тютюн, и то голдън вирджиния. Казвам го, защото хората пушили го, знаят за какво става въпрос. Та, от него пушех на ден по 20-на цигари, свити лично от мен. Преди това пушех бяло виктори от 96-та. Та ... страстен пушач бях, или поне се надявам продължи това "време", и винаги съм казвал че - "най-големия противник на тютюнопушенето е бившият пушач". Тези дни си го доказах. Обаче си доказах и друго - в дните след забраната пушачи ми налетяха на бой затова че им оспорвам "правото" да пушат в затворени пространства, където съм и аз заедно с други непушачи. В по-голямата си част, пушачите имат явни и видни признаци на особена голяма зависимост, за моя жалост същата зависимост съм я виждал и в едни други индивиди. за моя още по-голяма жалост и аз бях доскоро индивид тип "пушач", бранейки с цялата си енергия правото да се тровя сам. Хмм странно не използвам думата кеф или пък удоволствие за този ми доскорошен ритуал. Това за което си мисля, е че трябва на базата докъде стигат хората във взаимоотношенията си с околните, цигарите и тютюна да се сложат в графата наркотици, или хайде опиати. През живота съм си се нагледал на какви ли не глупости от пушачите, даже и аз съм правел доста от тях, но тогава ги мислех за нормални. Сега няма нищо нормално в тях ...
Коментар
-
Ето, пак се набеждават пушачите, за това че Миро е попаднал на лекета, които са и пушачи. В моето обкръжение, пушачите се съобразяваме с обстановката и околните. А лекетата, дали че пушат или за друго ще им направиш забележка, реакцията им винаги ще е да налетят на бой. По същия начин, за пешеходците, ние шофьорите сме убийци. Какво мислите по този въпрос ? Значи ли, че щом сме шофьори, значи сме убийци ? Вие непушачите, приемате ли да Ви наричат така, само защото сте шофьори ?Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
Любенов да смениш аватара, с него предразполагаш към противозаконни прояви, а форума си е обществено място А сметката за хазната, данаците и проходите е ясно че правено по системата "Сто коча, двеста М*ди"Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Dido_Lyubenov написа:Ето, пак се набеждават пушачите, за това че Миро е попаднал на лекета, които са и пушачи. В моето обкръжение, пушачите се съобразяваме с обстановката и околните. А лекетата, дали че пушат или за друго ще им направиш забележка, реакцията им винаги ще е да налетят на бой. По същия начин, за пешеходците, ние шофьорите сме убийци. Какво мислите по този въпрос ? Значи ли, че щом сме шофьори, значи сме убийци ? Вие непушачите, приемате ли да Ви наричат така, само защото сте шофьори ?
Коментар
-
Аз обещавам тържествено, писмено, черно на бяло написано, че когато всички във тоя форум си монтират обратно катализаторите на автомобилите, оригинална изпускателна система, отговаряща на нормите за шум и си възстановят ЕГР -те на автомобилите, ще спра да пуша на момента и завинаги ! Докато чета постове, колко са безполезни тези неща в колите, как се тунинговат с измислени гаражпром Ремус -и и всякаквите му там дандании по колите, които ми пречат в нормалното ежедневие, ще твърдя с чиста съвест, че тютюнопушенето е абсолютно безвредно. И да в сравнение с изброените от мен вреди които се нанасят на околните заради едната гъзарщина, цигарите са като лек за организма.S_BANKOV написа:Любенов да смениш аватара, с него предразполагаш към противозаконни прояви, а форума си е обществено място А сметката за хазната, данаците и проходите е ясно че правено по системата "Сто коча, двеста М*ди"Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
15 години съм бил пушач. Страстен пушач. От няколко години не пуша, но се имам за пушач.Пуши ми се и винаги ще ми се пуши докато съм жив - това имам предвид като казвам че се имам за пушач. Винаги ще съм против забраните да не се пуши тука и да не се пуши там и прочее.Това е абсолютно, нагло лицемерие. Ако забранят тютюнопроизводството или продабата на цигари и тютюн за пушене - тогава да - съгласен - ще го приема.Ама не може хем да искаме да си вземеме акциза, хем да набутаме пушача в кучи гъз.Писал съм го и преди... Скоро очаквам да излезе Евродиректива да се самозадоволяваме само с презерватив.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Един колега говореше, че и в Турция били забранили пушенето на обществени места, скоро бях там и се убедих, така е, дори турците леко са оляли, ще дам пример. Седиш и си гледаш филм (хамерикански) и там някой пуше - самата цигара е замазана и не се вижда, вижда се, че тръска пепел, че издишва дим и т.н., но цигарата е замазана... Това вече за мен е прекалено, само пълен олигофрен не би се сетил какво прави героя...Иначе съм ЗА забраната, в белите държави е забранено отдавна и пак си има заведения пълни с хора и т.н., дори в щата NY, е забранено да пушеш и в собствената си кола ... ама това е друга тема.
Коментар
-
ls1 написа:kiro_of_the_day написа:Писал съм го и преди... Скоро очаквам да излезе Евродиректива да се самозадоволяваме само с презерватив.Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
А лайната от кучкарите пред блока кво ще ги правим? А общината като дава разрешителни на партерните етажи да се разкриват търговски обекти и създават проблеми с паркирането на колите и на това отгоре пращат паяк да ти вдигне неправилно паркираната кола? ... ами толкова е прозрачно и прозаично (да не кажа пошло), че няма накъде.Най-вече Astra H 1.9 CDTI (JTD) 120 к.с. и ако има къде Делта 3
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар