Не се сещам дали съм го разказвал тука, но есента се подразних много от такива ми ти зали за пушачи и непушачи. Беше се завърнал един приятел за няколко дни от странство и ни събира една групичка десетина души да се видим в едно заведение. Отиваме аз, жената и двете деца. Обаче, в залата за непушачи, каквито сме цялата тайфа, няма толкоз голяма маса. Качват ни в залата за пушачи, но там пък е забранено за деца. Наложи се ние с децата да седнем на долния етаж, а нашият човек да снове между двата етажа, за да ни обръща внимание и на двете групи. Е, няма такъв абсурд! Така че - няма да се пуши никъде и толкоз :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли глобени за пушене?
Collapse
X
-
sugarboy написа:Не се сещам дали съм го разказвал тука, но есента се подразних много от такива ми ти зали за пушачи и непушачи. Беше се завърнал един приятел за няколко дни от странство и ни събира една групичка десетина души да се видим в едно заведение. Отиваме аз, жената и двете деца. Обаче, в залата за непушачи, каквито сме цялата тайфа, няма толкоз голяма маса. Качват ни в залата за пушачи, но там пък е забранено за деца. Наложи се ние с децата да седнем на долния етаж, а нашият човек да снове между двата етажа, за да ни обръща внимание и на двете групи. Е, няма такъв абсурд! Така че - няма да се пуши никъде и толкоз :Dбраво 1,6/90 - 09 г.
Коментар
-
krasio_79bs написа:Е па аз дето не ща да ти дишам дима много ли искам?Па аз не ща ли да хапна една пържола без да ми димят насреща?Толкова ли е трудно да не запалиш,ами трябва да носиш от девет кладенеца вода?Кажи ми поне една полза от пафкането,освен личният ти кеф и милиардите за бюджета?Има ли поне една друга?Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
Айде ся и на непушачи ли ще се закачаме?Ти откъде знаеш дали пуша ,дали съм пушил и съм ги оставил?С гордост и радост мога да кажа ,че съм ги отказал преди повече от 10 години,а съм ги пушил около 5-6 години активно по кутия на ден.Файдата е точно никаква от тях.Ама пусти егоизъм и магарешки инат....Пушете си у вас колкото си искате,тровете се, то си е ваше право.
Коментар
-
slonikon написа:sugarboy написа:Не се сещам дали съм го разказвал тука, но есента се подразних много от такива ми ти зали за пушачи и непушачи. Беше се завърнал един приятел за няколко дни от странство и ни събира една групичка десетина души да се видим в едно заведение. Отиваме аз, жената и двете деца. Обаче, в залата за непушачи, каквито сме цялата тайфа, няма толкоз голяма маса. Качват ни в залата за пушачи, но там пък е забранено за деца. Наложи се ние с децата да седнем на долния етаж, а нашият човек да снове между двата етажа, за да ни обръща внимание и на двете групи. Е, няма такъв абсурд! Така че - няма да се пуши никъде и толкоз :Dls1 написа:Дидо, ами не знам?! Ти пушиш, ти ми кажи за акането?!Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
Ясно е, че от заведението са виновни, но самото разделение е абсурдно и дискриминиращо. Ние какво да резервираме, като всичките сме непушачи, а в салона за непушачи няма толкова голяма маса? А и с кого да се съобразим, като пак всичките сме непушачи, но зорлем ни натикват в салона за пушачи? Тоест, в самата ни група няма противоречие, та някой да се съобразява с някого - зависими сме от обстоятелствата в заведението, но никой не се беше сетил предварително, че може да възникне такъв проблем.Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
Два пъти съм спирал да пуша, не за седмица - две, нещо нямаше специлни ефекти :D На всеки по разлчен начин се отразва, не само пушенето.sugarboy написа:Ясно е, че от заведението са виновни, но самото разделение е абсурдно и дискриминиращо. Ние какво да резервираме, като всичките сме непушачи, а в салона за непушачи няма толкова голяма маса? А и с кого да се съобразим, като пак всичките сме непушачи, но зорлем ни натикват в салона за пушачи? Тоест, в самата ни група няма противоречие, та някой да се съобразява с някого - зависими сме от обстоятелствата в заведението, но никой не се беше сетил предварително, че може да възникне такъв проблем.Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
Вече два дни пуша, където си искам и то безплатноAlfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Коментар
-
http://btvnews.bg/bulgaria/obshtestv...r.htmlНали се сещате какво ще стане - нищо. Мислили са го, ама не са го домислили тоя закон.
Коментар
-
ls1 написа:Дидо, ами не знам?! Ти пушиш, ти ми кажи за акането?!Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Малийиии Много злоба бе, народе !? Айде запалете по един тютюн и се успокойте, да видите колко е готино :D Абе женшене, за теб жени няма ли, че Мара с 5-те баджака ше мъчишОсновния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар