Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли глобени за пушене?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Не се сещам дали съм го разказвал тука, но есента се подразних много от такива ми ти зали за пушачи и непушачи. Беше се завърнал един приятел за няколко дни от странство и ни събира една групичка десетина души да се видим в едно заведение. Отиваме аз, жената и двете деца. Обаче, в залата за непушачи, каквито сме цялата тайфа, няма толкоз голяма маса. Качват ни в залата за пушачи, но там пък е забранено за деца. Наложи се ние с децата да седнем на долния етаж, а нашият човек да снове между двата етажа, за да ни обръща внимание и на двете групи. Е, няма такъв абсурд! Така че - няма да се пуши никъде и толкоз :D
    Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

sugarboy написа:
      Не се сещам дали съм го разказвал тука, но есента се подразних много от такива ми ти зали за пушачи и непушачи. Беше се завърнал един приятел за няколко дни от странство и ни събира една групичка десетина души да се видим в едно заведение. Отиваме аз, жената и двете деца. Обаче, в залата за непушачи, каквито сме цялата тайфа, няма толкоз голяма маса. Качват ни в залата за пушачи, но там пък е забранено за деца. Наложи се ние с децата да седнем на долния етаж, а нашият човек да снове между двата етажа, за да ни обръща внимание и на двете групи. Е, няма такъв абсурд! Така че - няма да се пуши никъде и толкоз :D
      а, това го подкрепям! обаче наистина никъде. обявяват се цигарите за незаконни, като вид наркотик, и се приключва с проблема!
      браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

krasio_79bs написа:
        Е па аз дето не ща да ти дишам дима много ли искам?Па аз не ща ли да хапна една пържола без да ми димят насреща?Толкова ли е трудно да не запалиш,ами трябва да носиш от девет кладенеца вода?Кажи ми поне една полза от пафкането,освен личният ти кеф и милиардите за бюджета?Има ли поне една друга?
        Знаеш ли, колко пъти не съм палил цигра, защото на масата с мен има непушачи ? Говориш наизуст. Не си бил с мен на една маса в едно заведение, за да знаеш какво е поведението ми. Хайде по тази причина не ме упреквай ! Защо пуша, няма да давам обяснения, защото един заклет непушач, никога няма да разбере. Но когато аз пуша някъде си, където съм заобиколен от пушачи, не преча на никой. Обаче трябва да търпя среднощните дандании от "тунинговани" кенефи. Ето нещо елементарно, за което никой не отваря въпрос... Май няма смисъл да се спори Никога един непушач, няма да разбере, защо ми кеф да запля цигара, само се джакаме като малки деца. Акащия човек, да поясни, като отиде в залата за акане, в ъгъла с кошчето ли ака (това е опасно, заради стърчащата дръжка на чеката), или в онова с дупката, дето му се пуска вода, като се изакаш или изпишкаш ? :D
        Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

Коментар

Айде ся и на непушачи ли ще се закачаме?Ти откъде знаеш дали пуша ,дали съм пушил и съм ги оставил?С гордост и радост мога да кажа ,че съм ги отказал преди повече от 10 години,а съм ги пушил около 5-6 години активно по кутия на ден.Файдата е точно никаква от тях.Ама пусти егоизъм и магарешки инат....Пушете си у вас колкото си искате,тровете се, то си е ваше право.
          FIAT FORUM BULGARIA
          Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Дидо, ами не знам?! Ти пушиш, ти ми кажи за акането?!

Коментар

като ви чета и двамата, се сещам за един умен човек, дето викаше "пази боже вълк, овчарско куче да стане"
              браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

slonikon написа:
                sugarboy написа:
                а, това го подкрепям! обаче наистина никъде. обявяват се цигарите за незаконни, като вид наркотик, и се приключва с проблема!
                Да, точно "се приключва с проблема", но първо пада правителството Колега, sugarboy, напълно те разбирам, но в тая случка са виновни управниците на заведението. Вие също си имате вина, че не сте си резервирали маса, като сте решили да отидете там 10 - 20 човека, образно казано. Аз съм се сблъсквал с точно противопложна ситуация. Няма място в залата за пушчи и ме настаняват в зала за непушачи. Е, сори ама не се разделихме групата, а ние пушачите, се съобразихме с конкретната ситуация и не пушихме. Но това никога няма да го забележи един непушач. Обаче не дай боже, несъзнателно да извадя кутията с цигарите ... ще трябва да се спасявам много бързо :D Ето какъв е резултата от непушене - води до озлобяване
                ls1 написа:
                Ама ... непушачите, не акат ли ве ? Ай стига толкова, че наакахме темата вече :D То направо ми замириса по интернета Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 бе бате
                Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

Коментар

Верно тъй стана. Но един ден ще разбереш.

Коментар

Ясно е, че от заведението са виновни, но самото разделение е абсурдно и дискриминиращо. Ние какво да резервираме, като всичките сме непушачи, а в салона за непушачи няма толкова голяма маса? А и с кого да се съобразим, като пак всичките сме непушачи, но зорлем ни натикват в салона за пушачи? Тоест, в самата ни група няма противоречие, та някой да се съобразява с някого - зависими сме от обстоятелствата в заведението, но никой не се беше сетил предварително, че може да възникне такъв проблем.
                    Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

Два пъти съм спирал да пуша, не за седмица - две, нещо нямаше специлни ефекти :D На всеки по разлчен начин се отразва, не само пушенето.
                      sugarboy написа:
                      Ясно е, че от заведението са виновни, но самото разделение е абсурдно и дискриминиращо. Ние какво да резервираме, като всичките сме непушачи, а в салона за непушачи няма толкова голяма маса? А и с кого да се съобразим, като пак всичките сме непушачи, но зорлем ни натикват в салона за пушачи? Тоест, в самата ни група няма противоречие, та някой да се съобразява с някого - зависими сме от обстоятелствата в заведението, но никой не се беше сетил предварително, че може да възникне такъв проблем.
                      Да де, то такава маса може да няма, но никак не е трудно да съберат 2 или 3 маси, така че да се образува една голяма, в най-лошия случай, да донесат една голяма от залата за пушачи ... С малко желание, понякога и малко увикване на персонала, всичко може. Занеш ли, колко пъти сме събирали масите по заведенията ? Даже и без да питаме. Разделението то от Вас зависи, дали ще се съгласите. В Търново няма само един ресторант !? Вдигате си чукалата и в следващия. В крайна сметка сте се събрали да ви е весело, не да се разправяте с някоя тъпа сервитьорка.

Коментар

Абе нали някои бяха за стриктно спазване на законите?Кво мрънкате сега? Спазвайте!!!

Коментар

Вече два дни пуша, където си искам и то безплатно
                          Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
                          Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

http://btvnews.bg/bulgaria/obshtestv...r.htmlНали се сещате какво ще стане - нищо. Мислили са го, ама не са го домислили тоя закон.

Коментар

ls1 написа:
                              Акането - майната му, аз по-скоро си мисля да седна в оборотно заведение в средата, да извадя паламарката и да си ударя една мощна злобарка. А накрая да го обърша в покривката (като символ на прогорена от цигара дупка)... Дори няма да им мирише, но пак ще е толкова възмутително.От много време се каня да окача един надпис в асансьора, че почна да ми писва "Аз не сера в асансьора, не пушете и вие"... Значи - НИЕ непушачите можем да сме толерантни с ядачите на смрадливи фъшкии, че и когато са 2ма в компания - да им сядаме в пушалните, а те не могат или не искат да ни разберат. Сега като следваща мярка за ограничаване на наркотиците трябва да увеличат цените на цигарите между 5 и 8 пъти, айде за по-кръгло 10 пъти. Защото щом са удоволствие - трябва да се заплащат пропорционално..
                              Steliyan's Life!
                              FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Малийиии Много злоба бе, народе !? Айде запалете по един тютюн и се успокойте, да видите колко е готино :D Абе женшене, за теб жени няма ли, че Мара с 5-те баджака ше мъчиш

Коментар

Working...
                                X