ми не може да се гарантира, че когато глобят някого 300 лв. за ходене по тротоар с цигара в уста, няма да започне да се бута по спирките да кади на хората.аз досега изобщо съм виждал само една 20 годишна да го прави, ама като му падне пердето на човек...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли глобени за пушене?
Collapse
X
-
krasio_79bs написа:Dido_Lyubenov написа:krasio_79bs написа:Колега, Dido_Lyubenov.А не мислиш ли ,че досега непушачите бяха дискриминирани и тровени толкова много години?Забраниха цигарите от два дена и умряхте да се чудите какви извинения да си измислите ,та да продължавате да тровите хората.Убедил съм се хиляди пъти ,че по голям егоист от пушача няма на света.Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
Dido_Lyubenov написа:krasio_79bs написа:Dido_Lyubenov написа:krasio_79bs написа:Колега, Dido_Lyubenov.А не мислиш ли ,че досега непушачите бяха дискриминирани и тровени толкова много години?Забраниха цигарите от два дена и умряхте да се чудите какви извинения да си измислите ,та да продължавате да тровите хората.Убедил съм се хиляди пъти ,че по голям егоист от пушача няма на света.
Коментар
-
Не мисля че един пушач може да прецени накъде и доколко настрани му отива дима. Казвам го като бивш пушач. Чак като спрях цигарите разбрах всъщност че непушачите не преувеличаваха като правят физиономии на метри от мен. Имаме си в блока няколко такива. Казвам му - абе човек, не пуши във входа, влизаш в асансьора и после аз не мога да дишам, и с бебе съм. А, вика, ама аз като пуша вас нали ви няма, то изветрява. Иди му обяснявай че едвам дишаме след него, нищо че го няма. Даже и да загаси цигарата пред входа и да влезе вътре - пак фунти се не трае след него. Все едно в ресторанта аз да ида в средата, да клекна и да се изакам. Ще е стотици пъти по-безопасно от това дето ми пуши няколко маси встрани. Обаче като се разбеснее и ядоса аз мога ли да му кажа - а, моля моля, ти си там, аз акам тук? Мога ли да се почувствам засегнат и обиден че не ми дават да акам по средата на ресторанта? И в отговор на реакциите да ида да хапна един леген мяукащи кебапчета на някой панаир, да изпия разхлабително и да вляза обратно в ресторанта и да нарисувам света сещайте се как само за да им дам да разберат че те на мен няма да ми казват аз де да акам!
Коментар
-
ls1 написа:Не мисля че един пушач може да прецени накъде и доколко настрани му отива дима. Казвам го като бивш пушач. Чак като спрях цигарите разбрах всъщност че непушачите не преувеличаваха като правят физиономии на метри от мен. Имаме си в блока няколко такива. Казвам му - абе човек, не пуши във входа, влизаш в асансьора и после аз не мога да дишам, и с бебе съм. А, вика, ама аз като пуша вас нали ви няма, то изветрява. Иди му обяснявай че едвам дишаме след него, нищо че го няма. Даже и да загаси цигарата пред входа и да влезе вътре - пак фунти се не трае след него. Все едно в ресторанта аз да ида в средата, да клекна и да се изакам. Ще е стотици пъти по-безопасно от това дето ми пуши няколко маси встрани. Обаче като се разбеснее и ядоса аз мога ли да му кажа - а, моля моля, ти си там, аз акам тук? Мога ли да се почувствам засегнат и обиден че не ми дават да акам по средата на ресторанта? И в отговор на реакциите да ида да хапна един леген мяукащи кебапчета на някой панаир, да изпия разхлабително и да вляза обратно в ресторанта и да нарисувам света сещайте се как само за да им дам да разберат че те на мен няма да ми казват аз де да акам!Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
Е па аз дето не ща да ти дишам дима много ли искам?Па аз не ща ли да хапна една пържола без да ми димят насреща?Толкова ли е трудно да не запалиш,ами трябва да носиш от девет кладенеца вода?Кажи ми поне една полза от пафкането,освен личният ти кеф и милиардите за бюджета?Има ли поне една друга?
Коментар
-
krasio_79bs написа:Е па аз дето не ща да ти дишам дима много ли искам?Па аз не ща ли да хапна една пържола без да ми димят насреща?Толкова ли е трудно да не запалиш,ами трябва да носиш от девет кладенеца вода?Кажи ми поне една полза от пафкането,освен личният ти кеф и милиардите за бюджета?Има ли поне една друга?LANCIA DELTA II 1.6ie 75HP 835C1.000
LANCIA KAPPA 2.0 20V 838A1.000-ex
LANCIA DEDRA 1.8 105hp 835A2.046-ex
Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8 215hp
Grande Punto 1.2 LPG
Коментар
-
Аз също нямам проблем с отделните повещения, но само до определена степен, тъй като винаги помещенията за непушачи бяха по-негостоприемни, на по-кофти позиция, по-рядко посещавани от сервитьори и като цяло се чувстват вътре хората като отритнати и едва ли не виновни, че не пушат. За пушене в офисни сгради, асансьори, училища, болници и прочее подкрепям, тъй като дава лош пример на децата, а в други случаи аз и децата сме принудени да им дишаме фъшкиите, което е дискриминация и принудително тровене (например на автобусна спирка, стадиони и т.н.).
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар