Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли глобени за пушене?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

пушене

Почти са измислили как да се пуши в нощните заведения Правят бара като частен клуб редовните посетители си имат ключове и си влизат а другите се обаждат на един телефон и тогава им се отваря предварително се проверяват хората да не са от проверяващите.Има предварително платени карти и отиваш и си пиеш без да плащаш.
    КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
    Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
    http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Макар , че съм и аз пушач до някъде я одобрявам тази забрана.И за какво беше предишната дивотия да се слага аспирации по заведенията ?
      първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
      Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
      Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

Аз имам следния въпрос - след като е забранено пушенето на обществени места, защо дизеловите коли продължават да се движат необезпокоявани навсякъде
        Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
        ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

dikanio написа:
          Аз имам следния въпрос - след като е забранено пушенето на обществени места, защо дизеловите коли продължават да се движат необезпокоявани навсякъде
          Знам, че продължавам със спама, но и това време е доста близко
          == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)

Коментар

dikanio написа:
            Те, защото бензиновите коли ухаят на люляци, а тези на газ са най-безопасното нещо на света и са най-предпочитаната "компания" в подземните или затворените гаражи ...Не съм пушач, но не съм сигурен, че някой се е задертил чак толкова за моето здраве. Живея в Бургас, а един Кроношпан там бълва пушека на пушачите от половин Европа събрани заедно. На Нефтохима пък пушеците станаха невидими, но в пъти "по-полезни" за здравето ни...Или викате - цигарите са най-отровни...
            A17DTС/S
            Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Хм...виждам, че си в заядливо настроение, но няма да ти влизам в тон.Само ще ти кажа, че по-вредни или не е без значение. Вредни са и точка. Ако става въпрос мен просто ме дразни дима и ми е изключително няприятно да се давя от него. Дори и не съм се замислял доколко е вредно, а по-скоро мразя дрехите ми да смърдят на цигари след като съм бил някъде, където се пуши, мразя да ми люти на очите, мразя и да ми мирише на цигарен дим.Тютюнопушенето пречи на околните по един или друг начин, пряко или косвено и не виждам нищо нередно в това да е забранено на обществени места. Аз винаги гледам да спазвам правилото да правя каквото искам, но без да преча на другите и в този ред на мисли този закон е абсолютно коректен и справедлив!
              == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)

Коментар

Дано тази забрана не стане пак предпоследна...Така ми е писнало като се прибера от заведение да си проветрявам по цяла нощ дрехите...

Коментар

sharpradi написа:
                  Макар , че съм и аз пушач до някъде я одобрявам тази забрана.И за какво беше предишната дивотия да се слага аспирации по заведенията ?
                  за да се смачка малкия бизнес и да се тормозят хората.то това е смисълът и на настоящата забрана, щото: 1. 300 лв е безумна глоба за първо нарушение, 2. имаш право да кадиш на 20 човека на спирката докато вали дъжд и, и без това се диша трудно, 3. нямаш право да вървиш по тротоара до някаква ограда, 4. трябва да оставиш детето си без надзор на детската площадка (наказва се по друг закон). единственото смислено, което са взели е за заведенията и за работните места. другото си е съзнателен тормоз и създаване на конфликти между хората.
                  браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

Какво му е смисленото за заведенията ? 80 % от заведенията наляха маса пари,да си отделят място за пушачи и непушачи.Сега се оказва,че тези пари са дадени на вятъра.За дискотеките съм съгласен до някъде.Обичам да пуша като пия,но пък и голяма част от дрехите ми са с дупчици от цигари като се прибера от дискотека.
                    Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                    Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                    Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

slonikon написа:
                      sharpradi написа:
                      за да се смачка малкия бизнес и да се тормозят хората.то това е смисълът и на настоящата забрана, щото: 1. 300 лв е безумна глоба за първо нарушение, 2. имаш право да кадиш на 20 човека на спирката докато вали дъжд и, и без това се диша трудно, 3. нямаш право да вървиш по тротоара до някаква ограда, 4. трябва да оставиш детето си без надзор на детската площадка (наказва се по друг закон). единственото смислено, което са взели е за заведенията и за работните места. другото си е съзнателен тормоз и създаване на конфликти между хората.
                      От това правителсво едно смислено нещо не съм видял .По соц времето като се пушеше на всякъде да не са умирали по бързо .
                      FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !

Коментар

Като са толкова загрижени, защо не забранят продажбата на цигари или производството на тютюн?Ама друго си е да се гониме като ученички и да се глобяваме за да се отчита дейност и да се правиме на загрижени...Половината от парите, които се дават за подслушване и четене на мейли ако се дадат за здравеопазване...
                        VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                        VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                        VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                        VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                        Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Сътвориха на-голямата си простотия с тоя закон ! Заради колега непушач съм пил кав в заведение, в което не се пуши, но повече не мисля да правя подобна грешка Умре ми целия кеф от пиенето на кафе. Лятото, докато сервират на открито, ше сядам по барчетата на кафе, но след това ще забравя за всякакви барове, ресторанти и дискотеки. Превърнаха ги в сладкарници. Имаше си зали за пушачи и непушачи, и не си пречехме взаимно. Сега това го приемам като дискриминация към пушачите, и ще си връщам когато и както, на когото мога. Щом непушачите злорадстват, моето отношение към такива индивиди ще се промени
                          Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

Коментар

Колега, Dido_Lyubenov.А не мислиш ли ,че досега непушачите бяха дискриминирани и тровени толкова много години?Забраниха цигарите от два дена и умряхте да се чудите какви извинения да си измислите ,та да продължавате да тровите хората.Убедил съм се хиляди пъти ,че по голям егоист от пушача няма на света.
                            FIAT FORUM BULGARIA
                            Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

krasio_79bs написа:
                              Колега, Dido_Lyubenov.А не мислиш ли ,че досега непушачите бяха дискриминирани и тровени толкова много години?Забраниха цигарите от два дена и умряхте да се чудите какви извинения да си измислите ,та да продължавате да тровите хората.Убедил съм се хиляди пъти ,че по голям егоист от пушача няма на света.
                              Защо бе, колега ? Имаше си заведения в които не се пуши ( поне тук в Русе) , обособиха зали за пушачи и непушачи по повечето заведения, на работните места си имаше определени помещения за пушене ... Нито съм пушил на забранено място, нито съм тровил някого с дима от цигарите си. Винаги съм се съобразявал с останалите около мен. В един момент излиза този закон, и всички непушачи запонаха да злорадстват и да изкарват пушачите едва ли не пресъпници от най-висша класа Е как да не се почувствам обиден ?
                              Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

Коментар

Dido_Lyubenov написа:
                                krasio_79bs написа:
                                Защо бе, колега ? Имаше си заведения в които не се пуши ( поне тук в Русе) , обособиха зали за пушачи и непушачи по повечето заведения, на работните места си имаше определени помещения за пушене ... Нито съм пушил на забранено място, нито съм тровил някого с дима от цигарите си. Винаги съм се съобразявал с останалите около мен. В един момент излиза този закон, и всички непушачи запонаха да злорадстват и да изкарват пушачите едва ли не пресъпници от най-висша класа Е как да не се почувствам обиден ?
                                И веднага реши да промениш това което си бил цял живот и да спреш да се съобразяваш със здравето на заобикалящите те?А и това със разделянето на залите е от 2-3 години.Преди това не си ли тровил околните?
                                FIAT FORUM BULGARIA
                                Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Working...
                                X