Mupo написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли глобени за пушене?
Collapse
X
-
Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
-
ls1 написа:Airfan написа:ls1 написа:Недемократичен човек си ти. И не можеш да намираш решения на проблеми. Злобен си и вероятно ще живееш малко. Освен това се европеечиш (както преди са се гърчеели). Колата ти замърсява въздуха повече от колите на непушачите. Ако не вярваш - прочети темата.
Коментар
-
Dido_Lyubenov не съм целял да те засегна. Просто виж на какви принципи пушим. И аз съм го правил, пушиш щото оня до теб го боли дедовия и незнае елементарни неща. Просто малко по иронично се опитвам да представя нещата. Не е правилно да се извинява пушенето с идиота до всеки от нас, бил той и самите ние .
Коментар
-
Mupo написа:Dido_Lyubenov не съм целял да те засегна. Просто виж на какви принципи пушим. И аз съм го правил, пушиш щото оня до теб го боли дедовия и незнае елементарни неща. Просто малко по иронично се опитвам да представя нещата. Не е правилно да се извинява пушенето с идиота до всеки от нас, бил той и самите ние .Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
ls1 написа:Airfan написа:ls1 написа:Недемократичен човек си ти. И не можеш да намираш решения на проблеми. Злобен си и вероятно ще живееш малко. Освен това се европеечиш (както преди са се гърчеели). Колата ти замърсява въздуха повече от колите на непушачите. Ако не вярваш - прочети темата.
Коментар
-
ls1 написа:Лицемер! :DSUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар