Здравейте колеги имам следния проблем,CD-то в колата е най-обикновенно(старото DVD се запали).Чете само аудио дискове,обаче интересното е че чете само такива които са оригинални.Съсипах над 10 диска да направя аудио,е не ще и не ще!?!?!CD ERROR и до там.Дайте някаква идея какво да направя,с неро ли не пробвах с какво ли не на какви ли не скорости и пак не иска и не иска?!?! Някаква програма по-специална ли да търся нямам си и на идея.....помагайте!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с CD за кола
Collapse
X
-
Правя АУДИО формат на различни скорости и пак не иска изписва CD ERROR?!?! Има ли някаква друга програма с която да го подлъжа да си мисли че е оригинален диска?!?! Вече разбрах,че не иска CD-R,а само AUDIO DIGITAL COMPACT DISC!Въпроса е как да го подкарам?! Оффф на края ще му изпраскам един трансмитер но дали звука ще е същия като възпроизвеждане на дисковете(звука му е уникален)
Коментар
-
Не се хаби. Каквото и да правиш - няма да ги прочете.Първите ЦД-та бяха такива. Имам един стар каталог на Сони, в който четенето на записваеми дискове го има като екстра.Технологията на двата типа е съвсем различна - едните се правят на матрица и се заливат със специална материя отгоре, а тези дето ги пишеш на компютъра се прогарят с лазер. Презаписваемите пък са хептен различни - там се намагнитват определни области и си променят цвета...Просто си купувай само оригинални дискове Така и ще поощриш издателите на музика
Коментар
-
При мен на фабричното CD си ги четеше изведнъж почна да ги спира по средата на песента и накрая почна да дава CD ERROR, на уредбата в къщи беше по същия начин - изчистих и главата и почна да ги чете - така няколко месеца и после пак спря. Може да пробваш с някакви почистващи дискове, но според мен само парите ще си дадеш! С трансмитер става, но трябва да е хубав, да е надежден FM сигнала и да влиза хубаво в запалката иначе като друсне прекъсва, а на по евтините модели почва пак от 1вата песен и е доста дразнещо! Другото което е - ако опреш до този вариант - гледай да не е с мърдаща се глава (дисплей), защото тези до 1-2 месеца спират да светят и да им работят бутоните! Хубаво е да е със собствена флашка, поне ако се прецака нещо - после ще можеш да си го ползваш да пренасяш данниPunto 2003 / 1.3 MultiJet Engine / 75 HP
Коментар
-
Immortal го е казал. Не се мъчи повече няма да стане. Едните дискове за матрични(CD_audio) а другире са CD-R. Явно диска е прекалено стар и не чете CD-Rове. така, че не се мъчи да хабиш дискове и прочее, събери някой лев и вземи едно елементарн Сони за около 100 кинта хем и МП3 ще чете.наче има и по-бавни скорости от 16х, 1х примерно но ефекта ще е същия. Колкото до заключването също няма да помогне просто CD-Audio-то а нещо което не можеш да имитираш освен на компютър. Даже и там е почти невъзможно. Просто записа на системната информация е съвсем различен. CD-Audio е само за музика и полето за други данни(като CD-TEXT) е много малко, а CD-ROM или CD-R могат да съхраняват и друг вид данни и съответно структурата на систмните полета е различна.Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
182A4.000 IAW49F
LPG - Lovato EasyFast
----------------------------
"Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн
Коментар
-
Имам още едно DVD на Pioneer но няма смисъл да го хакам(то по-скъпо от колата )удивих се от звука на това на пръв поглед нищо и никакво CD затова искам да си записвам дискове.Пробвам с някакви две програми-едната е Burrrn а другата специално уж за аудио ама и те не станаха и на 8-ма пробвах и на 4-та съсипах 1 шиш с дискове.....обаче съм упорит,не може да няма някакъв начин да не стане.По между другото този които записах на 12 скорост и беше затворен самия диск (те всички дето записах бяха затворени) доста се замисли CD-то,май май ще послушам колегите които са писали по-горе да го отворя и да почистя пък да видим....
Коментар
-
Immortal написа:Не се хаби. Каквото и да правиш - няма да ги прочете.Първите ЦД-та бяха такива. Имам един стар каталог на Сони, в който четенето на записваеми дискове го има като екстра.Технологията на двата типа е съвсем различна - едните се правят на матрица и се заливат със специална материя отгоре, а тези дето ги пишеш на компютъра се прогарят с лазер. Презаписваемите пък са хептен различни - там се намагнитват определни области и си променят цвета...Просто си купувай само оригинални дискове Така и ще поощриш издателите на музикаSteliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
jenshen73 написа:Immortal написа:Не се хаби. Каквото и да правиш - няма да ги прочете.Първите ЦД-та бяха такива. Имам един стар каталог на Сони, в който четенето на записваеми дискове го има като екстра.Технологията на двата типа е съвсем различна - едните се правят на матрица и се заливат със специална материя отгоре, а тези дето ги пишеш на компютъра се прогарят с лазер. Презаписваемите пък са хептен различни - там се намагнитват определни области и си променят цвета...Просто си купувай само оригинални дискове Така и ще поощриш издателите на музика
Коментар
-
цено написа:....обаче съм упорит,не може да няма някакъв начин да не стане.Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
182A4.000 IAW49F
LPG - Lovato EasyFast
----------------------------
"Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар