Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Коя думичка ви отказва от покупка?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

На мен много не ми се нрави като джамбазите не знаят какво продават.Доста често съм срещал обяви за Фиат Браво мк1 със мотор 1.3 или 1.4 16в Другото,което ми прави впечатление от скоро време е,че започнаха да пишат в описанието "И не е слушана чалга..." Не знам какво общо има чалгата с колата,ама на мен ми се е случвало няколко пъти да си пусна от нашта музика в колата(като сме на палатки и вече на градус) и кво сигурно като изслушаме една песен и умира по един кон под капака :D
    Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp

Коментар

"Само за ценители", ако не е някоя ретро кола, обикновено е абсолютна морга.
      Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

А, и тва "Нови гуми", които първо не са нови и след това винаги ми навява мисълта, че предишните са били изядени яко я отвътре, я отвън . И сложили 3 снимки на гумите и една на колата. Нали все пак се копува кола, а не гуми
        ПРОДАВАМ ДЖАНТИ СТИЛО
        Stilo JTD 115 2003 бегачка
        Brava 1,4 12V 1997 на газ
        Tempra 1,4 1993 и тя на газ
        i dr. та като се почне от 125р ... и те на газ

Коментар

Да и много се дразня като видя някоя обява с цена например 3000лв. и после долу в описанието пише ЦЕНАТА Е 3000 евро! Или 3000лв + 30вноски Х 500лвА това за чалгата от скоро се е появило и аз съм го срещал тук там...
          Fiat Bravo 1.6multijet 105cv. Renault Laguna III 2.0dCI Automatic
          Бившите :D Ford C-MAX 2.0 TDCI 136cv , Mercedes A170 CDI Automatic , Opel Vectra C 1.9 CDTI 150hp Automatic , Renault Scenic 1.9dCI , Megan grandtour 1.9dCI , Fiat Punto 1.9jtd , Alfa 145 boxer - Renault 5

Коментар

Xaus написа:
            Да и много се дразня като видя някоя обява с цена например 3000лв. и после долу в описанието пише ЦЕНАТА Е 3000 евро! Или 3000лв + 30вноски Х 500лвА това за чалгата от скоро се е появило и аз съм го срещал тук там...
            .... Че даже и в нашия форум това с чалгата се среща :D
            ПРОДАВАМ ДЖАНТИ СТИЛО
            Stilo JTD 115 2003 бегачка
            Brava 1,4 12V 1997 на газ
            Tempra 1,4 1993 и тя на газ
            i dr. та като се почне от 125р ... и те на газ

Коментар

ivo_Brava написа:
              А, и тва "Нови гуми", които първо не са нови и след това винаги ми навява мисълта, че предишните са били изядени яко я отвътре, я отвън . И сложили 3 снимки на гумите и една на колата. Нали все пак се копува кола, а не гуми
              е-е-е-е-е-е-ееее.... ти пък ся напрао ме разби.... аз в момента продавам кола с наистина 4 чисто нови гуми в гаранция.Какво му е лошото на това, и зашо е задължително старите да са изядени..... Дали ще имам 500лв за нови гуми, а няма да имам 200/300 да си оправя предницата според теб?

Коментар

А как ли ще изглежда текстът на обява за продажба на автомобил, без употребата на нито една от думите, които ни дразнят (изброени от нас до тук)?
                Най-вече Astra H 1.9 CDTI (JTD) 120 к.с. и ако има къде Делта 3

Коментар

мен пък най ме дразни-" Цени по телефона не коментираме"и като няма снимки на интериора, двигателя и евентуалните забележки по боята, джантите и т.н.също и ако кубатура и киловати не съответстват на написаното в обявата.
                  Lancia Dedra 1.6 90ks- италианка с характер
                  Fiat Uno 1.1 55ks Fire- супер здрава машина, вече бивша

Коментар

"Сега слиза от автовоза..." Попаднах на тази: http://www.mobile.bg/11338582215976102
                    Fiat Bravo 1.4 16v T-jet 120 Dynamic

Коментар

dikanio написа:
                      Като видя надпис TDi на кола, която не на V.A.G. :D
                      Да, супер се дразня от това! Останалите нелепости в описанието как да е ги приемам, даже повечето са станали "стандартни".

Коментар

Разбира се че цена по телефона не се коментира. Това е естествено. Кое да коментираме, че си набрал номера?

Коментар

bravo_2626 написа:
                          Попаднах на тази: http://www.mobile.bg/11338582215976102
                          Е това не го бях срещал ... БАРОВСКА!Този джамбазин е УНИКАТ!
                          I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

"струва 500, обаче има тва, тва и тва, и цената е друга"или"струва 100 ама на тебе щи го дам за 80"
                            Punto JTD
                            http://prikachi.com/images/505/4734505h.jpg

Коментар

много здрава нищо не е сменено

Коментар

Мен ме дразни "при бартер еди-колко-си отгоре" Един вид, за плащане в брой получавам отстъпка ли, какво ли?!

Коментар

Working...
                                X