Измит двигател веднага ме отказва, както и очевадно подменяни детайли по таблото.Иначе лафа "Изобщо не гори масло" много ме кефи, не че някой ги пита ама те да си кажат.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Коя думичка ви отказва от покупка?
Collapse
X
-
"Много икономична само 4.5л/100км градско" "Уникат""Обслужена" то така или иначе като я вземаш пак сменяш масла и филтри."Всички екстри" ама кой са те никои не знае Yellow_Flash_Colorz_PDT_06Fiat Bravo 1.6multijet 105cv. Renault Laguna III 2.0dCI Automatic
Бившите :D Ford C-MAX 2.0 TDCI 136cv , Mercedes A170 CDI Automatic , Opel Vectra C 1.9 CDTI 150hp Automatic , Renault Scenic 1.9dCI , Megan grandtour 1.9dCI , Fiat Punto 1.9jtd , Alfa 145 boxer - Renault 5
Коментар
-
:D Не заглеждам мн, мн какво са писали по обявите, гледам да ми хареса 1-во, пък чак тогава чета и...в повечето слуаи се смея. Думичката УНИКАТ страшно мн ме дразни...СПЕШНО, последвано от възможност за бартер ме кара да се замисля- дали човека иска спешно да я разкара или просто иска бартер...Обаче си имам любима фраза, видях я на една лъсната корсичка на Горубляне:"ВЪРВИ КАТО РАЗВЕДЕНА ЖЕНА!" ,ей за малко да се гътна от смях тогава.
Коментар
-
Нагледал съм се на какви ли не простотии по обявите, но най-много ме дразни да не са направени подробни снимки на колата, няма ли снимки на интериора, багажника, двигателя това е дразнещо, защото отвън може да изглежда прилично, а отвътре да е оръфана като стар войнишки ботуш, иначе уникат, като нов и т.н. са дразнещи, но нищо повече.--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
А бе вие кола ли ще купувате или ще избирате литературен герой?Много се засягате бе.Гледате, избирате и ако ви хареса се жените.Какво значение има зълвата или тъщата? То след време се познава реално кой, какво, къде...A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
На едно Хюндай Купе (или нещо подобно) червено на цвят, на предното стъкло пишеше - "цвят Ferarri". Като цвят беше с малки буквички, а ферарито с доста по големи .А на горублянските търговци най ми допадат едни дето са малко след пицарията. Доста добри истории разказват - най добрите които съм чувал . Имам чуство че на изуст ги учат , и без да ги питаш по 10 минути може да ти говорят.Bravo JTD 105 '98
Коментар
-
mr. Nikoi написа:На едно Хюндай Купе (или нещо подобно) червено на цвят, на предното стъкло пишеше - "цвят Ferarri". Като цвят беше с малки буквички, а ферарито с доста по големи .Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Коментар
-
Да речем, три неща:1. "Нов внос от северна Италия с пълна сервизна история", която обикновено история е от преди 4-5 години, дето я е взел втория и собственик италианец.... и после - история забрави.2. Другото е, дето снимат по пластмасите на мотора смяната на маслото, например 153 к. км. и веднага ти я обявяват колата, че е на-а-а-а ... 154, и обслужена. А тва 153 е и то от преди 4-5 години, сигурно.3. Третото е, като е колата на 134 к. Абе как тея баби все до тия 134 километри ги карат, не знам.ПРОДАВАМ ДЖАНТИ СТИЛО
Stilo JTD 115 2003 бегачка
Brava 1,4 12V 1997 на газ
Tempra 1,4 1993 и тя на газ
i dr. та като се почне от 125р ... и те на газ
Коментар
-
Не е в описанията, защото обикновено нивото на интелигентност е толкова ниско, че се копира от някоя съседна обява.Дразни ме как и 3, и 5, и 10, и 15-годишна кола е на 120 до 140, много рядко 150хил км...А още повече ме дразни когато продавам кола на истински 250хил км да ми казват колко много била амортизирана, как имало за същите пари вносни на по 120хил...
Коментар
-
Все пак не ви ли гложди мисълта, че може пък и да има верно написани обяви с истинските километри и години. Сина ми си купи преди 6 години Алфа 147 нова на 20 километра от бинго зала спечелена.Сега е на 50 хиляди километра . С това каране като стане на 10 години да стигне най много до 80 хиляди. Значи според вас е невъзможно кола на 10 години да е на 80 хиляди. Аз със второто Стило за близо две години навих 10 хиляди или след 5 години най много да съм изминал 30 хиляди.Кой би повярвал че за 7 години ще съм изминал 30 хиляди . Никой ,но това е самата истина.Още от първия ден стане ли амтомобил моя собственост веднага в джапката слагам тефтерче и в него си записвам датата и километрите при извършаване на какъвто и да е ремонт.Смяна на томпони ,пиша . Смяна масло ,пак пиша .Смяна на жилата на ръчната,пак записвам.И така може човек да си проследи от закупуването какво е сменял,на колко километра и кога.Така че може на хиляда ,на десет хиляди обяви все пак да има и няколко истински обяви. :D
Коментар
-
Аз не че съм стъпвал от 3-4 години по автокъщите, ама като видя някоя кочина дето е 500 - 900 лв, и на сичкото отгоре и е изкубната музиката дето чини едни 20 - 30 лв, щото да не се мине джамбазина.....ебаси циганията е тва да зее там тая хралупа.....Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар