Аз смятам, че първо е кокошката. Хомо сапиенс-а кой го е снесъл или от къде се е пръкнал? Така е и с кокошката.Малко ми куца тая тема, но това е мнението ми!Това по повод кокошката и яйцето. По темата не съм размишлявал.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Един логически казус...
Collapse
X
-
coolboby написа:Аз смятам, че първо е кокошката. Хомо сапиенс-а кой го е снесъл или от къде се е пръкнал? Така е и с кокошката.Малко ми куца тая тема, но това е мнението ми!Това по повод кокошката и яйцето. По темата не съм размишлявал.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
CHILIEV написа:kiro_of_the_day написа:Не сте прави с яйцето...Кокошка може да долети отвсякъде... Както казва Пурко!Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
А китайците започнали да правят фалшиви яйца. Разбирайте такива които не ги е снесла кокошка. На вскус били същите. За сравнение там 1 кило истински на цена около 1.60лв. Това приравнено към български пари. А "новите" 0.13 стотинки за килограм. Правете сметка на къде отива индустрията не мога да намеря статията да ви покажа от какво са направени. няколко чувала с химикалиФиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
182A4.000 IAW49F
LPG - Lovato EasyFast
----------------------------
"Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн
Коментар
-
Ewing написа:А китайците започнали да правят фалшиви яйца. Разбирайте такива които не ги е снесла кокошка. На вскус били същите. За сравнение там 1 кило истински на цена около 1.60лв. Това приравнено към български пари. А "новите" 0.13 стотинки за килограм. Правете сметка на къде отива индустрията не мога да намеря статията да ви покажа от какво са направени. няколко чувала с химикалиОсновния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
Пак се отплеснахте от темата...Fiat Bravo 1.6multijet 105cv. Renault Laguna III 2.0dCI Automatic
Бившите :D Ford C-MAX 2.0 TDCI 136cv , Mercedes A170 CDI Automatic , Opel Vectra C 1.9 CDTI 150hp Automatic , Renault Scenic 1.9dCI , Megan grandtour 1.9dCI , Fiat Punto 1.9jtd , Alfa 145 boxer - Renault 5
Коментар
-
Ewing написа:А китайците започнали да правят фалшиви яйца. Разбирайте такива които не ги е снесла кокошка. На вскус били същите. За сравнение там 1 кило истински на цена около 1.60лв. Това приравнено към български пари. А "новите" 0.13 стотинки за килограм. Правете сметка на къде отива индустрията не мога да намеря статията да ви покажа от какво са направени. няколко чувала с химикалиlike a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Lane Staley написа:Ewing написа:А китайците започнали да правят фалшиви яйца. Разбирайте такива които не ги е снесла кокошка. На вскус били същите. За сравнение там 1 кило истински на цена около 1.60лв. Това приравнено към български пари. А "новите" 0.13 стотинки за килограм. Правете сметка на къде отива индустрията не мога да намеря статията да ви покажа от какво са направени. няколко чувала с химикали
Коментар
-
Lane Staley написа:При около 60 грама едно яйце не знам как изкарваш цена от 1,6 лв/кгФиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
182A4.000 IAW49F
LPG - Lovato EasyFast
----------------------------
"Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар