Получих съобщение от DR ZAKARIYA MUSA със Subject "TO A SAFE ACCOUNT" на Яхутоооо... Любопитно ми е да го отворя, но май не трябва... Какво ще кажат хората, които са по-навътре с нета!Май е най-добре направо да го трия, а?
VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Не би трябвало да има проблем ... В смисъл ако не отваряш линкове и т н до колкото знам яхууто си има защити... Поне малки, а ако браузъра ти има поп-ъп блокер не би трябвало да имаш абсолютно никакви проблеми, освен ако не натиснеш някой линк или нещо от тоя род ...
Отваряш и се смееш. Аз съм получавал много такива. Той е много богат, но го преследват в родината му. Има много пари ама няма как да се спаси с тях. Затова ще ти ги преведе по сметка и после ще останеш със солиден процент, та би ли му дал банковата си сметка, ако обичаш...И други в тоя стил...
Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...
Отваряш и се смееш. Аз съм получавал много такива. Той е много богат, но го преследват в родината му. Има много пари ама няма как да се спаси с тях. Затова ще ти ги преведе по сметка и после ще останеш със солиден процент, та би ли му дал банковата си сметка, ако обичаш...И други в тоя стил...
Ей такива пък не съм получавал.Един познат милионер стана направо,то не бяха долари то не бе чудо.Пък аз горкия само виагра искат да ми продават и тук там някой Ролекс.А и някоя банка като и се подновява софтуера да си потвърдя данните,без дори да съм им клиент.
ХАХАХА за нигерийския племенен вожд ли говорите дето жена му иска да му помогне и ти им се виждаш като надежден човек които е честен и ши им върне парите !!! по принцип нямаш нникакви проблеми да прочетеш съобщението в мейла но никога не отваряй ако има атачмънти!
Jeep Grand Cherokee 3.1TDI
Fiat Bravo GT 1,9 JTD 105к.с. 2000г.
ХАХАХА за нигерийския племенен вожд ли говорите дето жена му иска да му помогне и ти им се виждаш като надежден човек които е честен и ши им върне парите !!! по принцип нямаш нникакви проблеми да прочетеш съобщението в мейла но никога не отваряй ако има атачмънти!
Съвсем на място А това с банката на мен не ми беше пристигало. При мен се набляга на софтуера, пък ако ползвах всичката виагра дето ми рекламират... е нема да коментирам, че страхххх
Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...
Коментар