Получих съобщение от DR ZAKARIYA MUSA със Subject "TO A SAFE ACCOUNT" на Яхутоооо... Любопитно ми е да го отворя, но май не трябва... Какво ще кажат хората, които са по-навътре с нета!Май е най-добре направо да го трия, а?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Получих съобщение от DR ZAKARIYA MUSA
Collapse
X
-
Orcinus
-
geshabeli написа:Трии, щото акаунта ти ще стане изключително unsafeVIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Отваряш и се смееш. Аз съм получавал много такива. Той е много богат, но го преследват в родината му. Има много пари ама няма как да се спаси с тях. Затова ще ти ги преведе по сметка и после ще останеш със солиден процент, та би ли му дал банковата си сметка, ако обичаш...И други в тоя стил...Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...
Коментар
-
vesko написа:Отваряш и се смееш. Аз съм получавал много такива. Той е много богат, но го преследват в родината му. Има много пари ама няма как да се спаси с тях. Затова ще ти ги преведе по сметка и после ще останеш със солиден процент, та би ли му дал банковата си сметка, ако обичаш...И други в тоя стил...
Коментар
-
ХАХАХА за нигерийския племенен вожд ли говорите дето жена му иска да му помогне и ти им се виждаш като надежден човек които е честен и ши им върне парите !!! по принцип нямаш нникакви проблеми да прочетеш съобщението в мейла но никога не отваряй ако има атачмънти!Jeep Grand Cherokee 3.1TDI
Fiat Bravo GT 1,9 JTD 105к.с. 2000г.
Коментар
-
rustson написа:ХАХАХА за нигерийския племенен вожд ли говорите дето жена му иска да му помогне и ти им се виждаш като надежден човек които е честен и ши им върне парите !!! по принцип нямаш нникакви проблеми да прочетеш съобщението в мейла но никога не отваряй ако има атачмънти!Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар