Какво ви е мнението за финала на самия конкурс? Бърз поглед в посещаваните от мен форуми има доста противоричиви мнения за избора. Въпросите клонят към ...защо не спечели малкото момиче от Варна което е истински талант?.......Пак има нещо нагласено? И най-интересното че няколко човека заявяват в прав текст че спечелилото момиче от Асеновград било от най-влиятелния род в града. Дали пак не нагласиха нещата
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
България търси талант
Collapse
X
-
Huku написа:Хората с музикални таланти и пеене на чужди песни са за други формати... Да... талант е но не това е моето разбиране за този кокнурс... трябва да е нещо уникално, което малко хора могат да правят...Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp
Коментар
-
Честито на победителите .... Но и аз мисля че пеенето беше за друго състезание ама какво да се прави.Fiat Bravo 1.6multijet 105cv. Renault Laguna III 2.0dCI Automatic
Бившите :D Ford C-MAX 2.0 TDCI 136cv , Mercedes A170 CDI Automatic , Opel Vectra C 1.9 CDTI 150hp Automatic , Renault Scenic 1.9dCI , Megan grandtour 1.9dCI , Fiat Punto 1.9jtd , Alfa 145 boxer - Renault 5
Коментар
-
Huku написа:Хората с музикални таланти и пеене на чужди песни са за други формати... Да... талант е но не това е моето разбиране за този кокнурс... трябва да е нещо уникално, което малко хора могат да правят...Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Yavor написа:Huku написа:Хората с музикални таланти и пеене на чужди песни са за други формати... Да... талант е но не това е моето разбиране за този кокнурс... трябва да е нещо уникално, което малко хора могат да правят...Няма начин да няма начин!
Коментар
-
Според мен им правят много лоша услуга на тея малки деца с тези награди и ’спечелвания’. Тепърва им предстои много учене и то в комбинация с пубертет, изстрелят ли те нависоко докато не можеш да хвърчиш падането е много болезнено. Да си ходят на конкурси за деца, да трупат опит там. Ама незадоволените майчини амбиции спирачки нямат.
Коментар
-
Колеги, от коментарите във фейсбук се разбира че всичко е било нагласено, манипулирани са смс-сите. Момичето, което спечели - Кристина Арабаджиева е роднина на ето този човек http://milionerite.com/index.php?opt...ask=view&id=73 който виждате че е милионер. Собственик е на доста хотели и предприятия. Хората казват, че неговите служители са били заплашени с уволнение, ако не пуснат по 20-30 смс-а за Кристина Арабаджиева. Говори се също, че Ветко Арабаджиев е баща на Кристина /не е сигурно/ и че буквално й е купил победата от "продажниците" от БТВ. Който не е гледал финала - http://www.btv.bg/shows/gottalent/vi...itelyat_e.html тук може да види, че Метин и малката Виктория направо щяха да получат инфаркт, докато кажат резултата, а победителката не издаваше никакви емоции - това също поражда съмнение за нагласеност на резултата. Също се вижда че много хора викаха за Метин и 90% от хората, писали във фейсбук, уверяват че са гласували за Метин. Също казват, че когато са гласували за Метин НЕ са получили обратно съобщение за регистрация на смс-а. Хората се съмняват че телефонния номер за Метин е бил блокиран и не е приемал гласуванията. Имаше коментар, в който се казваше, че служител от фирма на Арабаджиев е пуснал 22 смс-а за Кристина, и след това е получил 22 обратни смс-а, а стоящ до него приятел, който е пуснал 2 смс-а за Метин, не е получил нито едно обратно съобщение. В профила си във фейсбук, Магърдич Халваджиян написа, че Кристина е получила 20 000 смс-а повече, отколкото Метин. На въпроса от много хора "Защо не получихме обратни смс-си, потвърждаващи регистрацията за Метин", Халваджиян не е отговорил нищо. Аз също бях за Метин, но не пуснах нито един смс, заради евентуална манипулация, която май взе че стана реалност...Войната по пътищата не спира! Карай умно, стигни жив!
FIAT Bravo_SX 1.6 16v 103 hp '97 + АГУ LOVATO
Коментар
-
Аз също мисля,че безпорните таланти бяха,момчето което измисляше текстовете на мига и Метин,а както каза колегата Метин и Виктория тръпнеха в очакване,а Кристина и нищо все едно,че чакаше да си купи закуска в училище(даже тогава може би се вълнува повече),дори когато казаха,че тя е победител едва ли не имаше изкуствена усмивка на лицето си.Няма спор,че на тези години момичето пее повече от добре,но просто имаше по-талантливи хора от нея.Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp
Коментар
-
Те я имат, я нямат 20 000 гласували през целия период на предаването, камоли пък 20 000 гласа разлика в гласовете за една вечер!?!Пълни глупости!Както казах, това не е Music Idol! Всеки 10-ти на улицата, който хванеш може да пее! Това момче с фокусите също би бил достоен победител в предаването. Не знам кой и какви манипулации е правил с вота, но за мен това не е талантът на България!Забелязахте ли, че водещите и журито на няколко пъти натъртваха, че Метин е печелил Ферари, не само на финала, а изобщо с цел манипулиране на зрителите!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар