Колеги, мисля че Оги направи добро на всички, като заключи предходната тема!!!Нека в тази тема обсъждаме футболни мераци, но без НАПАДКИ, без КВАЛИФИКАЦИИ, без низки СТРАСТИ.След броени дни започва Евро 2012!Дайте в тази тема да сме толерантни, да не се джафкаме и хапем. На всички е ясно, че един фен на червените не може да се обори фен на сините и обратното. Тук има фенове на всички отбори в БГ и не само!Едит: Темата става ОБЩА за всякакви спортни събития!Моля модераторите да филтрират недобронамерени мнения
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Зона за спорт!!!
Collapse
X
-
HumppaЕтикети: –
-
Ето това е нещо, което е добре да се помни от всички:http://downpourbg.com/%D0%B7%D0%B0%D...0%bd%d0%b82/И само Ураган Гецово!I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
-
Humppa
Както се очакваше - Турция ни победи в контролата... Може би престижната победа над Холандия беше въпрос на късмет?!
Коментар
-
Ето пак се почва с гениалните изказвания,как така решихте че е било късмет или желание на Холандците.Вие вместо да се радвате на добрата игра на момчетата дори и снощи,вие типично по български,мани ги тия бре-биха един мач и са велики................Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
Ventura garage
Коментар
-
Моето скромно мнение като страничен наблюдател и фен на "ВЛ" , че футбола на клубно ниво се изроди и в 90% от турнирите били те международни и национални печели най-богатия клуб като пари имам предвид. За жалост шансовете български отбор да пробие в евро турнир са около 0.05% а и с оглед на клубното ни ниво мисля ,че и този процент намалява почти до абсолютната "НУЛА"... За жалост националният ни отбор е отражение и на клубното ни ниво.За да има национален отбор който да се бори за някакво челно място в европа трябва да си подобрим като за начало детските школи , да променим мисленето на бъдещите играчи и да даваме шанс на колкото се може повече деца да тренират , защото все от 1000деца 10 ще успеят да пробият в европа защото единствено там може да се играе истински футбол. Но докато единствената цел на младите таланти е бързо забогатяване , жени и коли няма да се намери читаво поколение футболисти , което по мое виждане няма да се случи близките десетина години , макар и тайно да се надявам ,че греша.Все пка пожелавам успех на БГ националите и ще стискам палци....Fiat Bravo 1.6multijet 105cv. Renault Laguna III 2.0dCI Automatic
Бившите :D Ford C-MAX 2.0 TDCI 136cv , Mercedes A170 CDI Automatic , Opel Vectra C 1.9 CDTI 150hp Automatic , Renault Scenic 1.9dCI , Megan grandtour 1.9dCI , Fiat Punto 1.9jtd , Alfa 145 boxer - Renault 5
Коментар
-
Едно предложение към автора на темата: да се промени заглавието и да стане Спортна тема. Това лято ще е много спортно, достатъчно е да споменем само Олимпиадата. А в тази тема ще можем да коментираме и всичко, което се случва около волейболните национали. Знаем, че предстои решителна квалификация, придружена с ултиматуми и искания за оставки. Така че по-добре да е Спортна тема и в нея да коментираме всичко, свързано със спорта.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Mury написа:Ето пак се почва с гениалните изказвания,как така решихте че е било късмет или желание на Холандците.Вие вместо да се радвате на добрата игра на момчетата дори и снощи,вие типично по български,мани ги тия бре-биха един мач и са велики................FIAT Punto 1.6ELX 90hp. 94 г.
Коментар
-
TAIF написа:Mury написа:Ето пак се почва с гениалните изказвания,как така решихте че е било късмет или желание на Холандците.Вие вместо да се радвате на добрата игра на момчетата дори и снощи,вие типично по български,мани ги тия бре-биха един мач и са велики................Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
Ventura garage
Коментар
-
Вашето мнение за волейболните национали? Ще се класираме ли за олимпиадата? Има ли право Радо Стойчев да иска оставката на шефа на федерацията Данчо Лазаров?Ето ги и моите отговори:- Много ми паднаха в очите. Сринаха се психически срещу Германия и нямаше сила, която да ги вдигне на крака. А волейболът е игра, която изисква желязна психика.- По-скоро да.- Мисля, че не е работа на треньора да се бърка в работата на федерацията.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Humppa
И така, да честитим на Ботев завръщането в родният "елит".Аз лично им пожелавам, като награда за завръщането да бият пловдивското Локо.
Коментар
-
snake написа:Вашето мнение за волейболните национали? Ще се класираме ли за олимпиадата? Има ли право Радо Стойчев да иска оставката на шефа на федерацията Данчо Лазаров?Ето ги и моите отговори:- Много ми паднаха в очите. Сринаха се психически срещу Германия и нямаше сила, която да ги вдигне на крака. А волейболът е игра, която изисква желязна психика.- По-скоро да.- Мисля, че не е работа на треньора да се бърка в работата на федерацията.фиатче Браво 2.0
Коментар
-
tomazo написа:snake написа:Вашето мнение за волейболните национали? Ще се класираме ли за олимпиадата? Има ли право Радо Стойчев да иска оставката на шефа на федерацията Данчо Лазаров?Ето ги и моите отговори:- Много ми паднаха в очите. Сринаха се психически срещу Германия и нямаше сила, която да ги вдигне на крака. А волейболът е игра, която изисква желязна психика.- По-скоро да.- Мисля, че не е работа на треньора да се бърка в работата на федерацията.Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
Ventura garage
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар