Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Зона за спорт!!!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Зона за спорт!!!

Колеги, мисля че Оги направи добро на всички, като заключи предходната тема!!!Нека в тази тема обсъждаме футболни мераци, но без НАПАДКИ, без КВАЛИФИКАЦИИ, без низки СТРАСТИ.След броени дни започва Евро 2012!Дайте в тази тема да сме толерантни, да не се джафкаме и хапем. На всички е ясно, че един фен на червените не може да се обори фен на сините и обратното. Тук има фенове на всички отбори в БГ и не само!Едит: Темата става ОБЩА за всякакви спортни събития!Моля модераторите да филтрират недобронамерени мнения

Ето това е нещо, което е добре да се помни от всички:http://downpourbg.com/%D0%B7%D0%B0%D...0%bd%d0%b82/И само Ураган Гецово!
    I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Както се очакваше - Турция ни победи в контролата... Може би престижната победа над Холандия беше въпрос на късмет?!

Коментар

Humppa написа:
        Както се очакваше - Турция ни победи в контролата... Може би престижната победа над Холандия беше въпрос на късмет?!
        Може би престижната победа над Холандия ,беше.......защото Холандия я искаха!

Коментар

Ето пак се почва с гениалните изказвания,как така решихте че е било късмет или желание на Холандците.Вие вместо да се радвате на добрата игра на момчетата дори и снощи,вие типично по български,мани ги тия бре-биха един мач и са велики................
          Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
          Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
          Ventura garage

Коментар

Моето скромно мнение като страничен наблюдател и фен на "ВЛ" , че футбола на клубно ниво се изроди и в 90% от турнирите били те международни и национални печели най-богатия клуб като пари имам предвид. За жалост шансовете български отбор да пробие в евро турнир са около 0.05% а и с оглед на клубното ни ниво мисля ,че и този процент намалява почти до абсолютната "НУЛА"... За жалост националният ни отбор е отражение и на клубното ни ниво.За да има национален отбор който да се бори за някакво челно място в европа трябва да си подобрим като за начало детските школи , да променим мисленето на бъдещите играчи и да даваме шанс на колкото се може повече деца да тренират , защото все от 1000деца 10 ще успеят да пробият в европа защото единствено там може да се играе истински футбол. Но докато единствената цел на младите таланти е бързо забогатяване , жени и коли няма да се намери читаво поколение футболисти , което по мое виждане няма да се случи близките десетина години , макар и тайно да се надявам ,че греша.Все пка пожелавам успех на БГ националите и ще стискам палци....
            Fiat Bravo 1.6multijet 105cv. Renault Laguna III 2.0dCI Automatic
            Бившите :D Ford C-MAX 2.0 TDCI 136cv , Mercedes A170 CDI Automatic , Opel Vectra C 1.9 CDTI 150hp Automatic , Renault Scenic 1.9dCI , Megan grandtour 1.9dCI , Fiat Punto 1.9jtd , Alfa 145 boxer - Renault 5

Коментар

Едно предложение към автора на темата: да се промени заглавието и да стане Спортна тема. Това лято ще е много спортно, достатъчно е да споменем само Олимпиадата. А в тази тема ще можем да коментираме и всичко, което се случва около волейболните национали. Знаем, че предстои решителна квалификация, придружена с ултиматуми и искания за оставки. Така че по-добре да е Спортна тема и в нея да коментираме всичко, свързано със спорта.
              Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Mury написа:
                Ето пак се почва с гениалните изказвания,как така решихте че е било късмет или желание на Холандците.Вие вместо да се радвате на добрата игра на момчетата дори и снощи,вие типично по български,мани ги тия бре-биха един мач и са велики................
                Радвам се че бихме Холандците, ако ще и да е защото те са искали! Това е престижна победа над много силен съперник която дай Боже да вдигне главите на момчетата. Но дано не им вирне носовете. Радвам се много и на Пенев, защото се опитва да наложи някаква дисциплина в отбора и дава шансове на по-млади и по неопитни. Все пак отбора ни е с по-скромни възможности и толкова си може. За мача с Турция, не мога да споделя твоето мнение, че играхме добре.
                FIAT Punto 1.6ELX 90hp. 94 г.

Коментар

TAIF написа:
                  Mury написа:
                  Радвам се че бихме Холандците, ако ще и да е защото те са искали! Това е престижна победа над много силен съперник която дай Боже да вдигне главите на момчетата. Но дано не им вирне носовете. Радвам се много и на Пенев, защото се опитва да наложи някаква дисциплина в отбора и дава шансове на по-млади и по неопитни. Все пак отбора ни е с по-скромни възможности и толкова си може. За мача с Турция, не мога да споделя твоето мнение, че играхме добре.
                  За Пенев няма какво да говорим,той определено е Бг треньора с бъдеще,другите незнам.Той е доказал отдавна че дисциплината е на първо място,явно е научил най-важното нещо от гастрола си в чужбина.
                  Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
                  Ventura garage

Коментар

Любослав Пенев: Трябва по-скромничко, защото не сме някаква силаДа определено има бъдеще. Да се надяваме да повтори успеха на чичо си от 94 /или вуйчо/ беше. Харесва ми че при него има принципи и е реалист още когато беше в ЦСКА се опита да сложи ред, ама....
                    FIAT Punto 1.6ELX 90hp. 94 г.

Коментар

Вашето мнение за волейболните национали? Ще се класираме ли за олимпиадата? Има ли право Радо Стойчев да иска оставката на шефа на федерацията Данчо Лазаров?Ето ги и моите отговори:- Много ми паднаха в очите. Сринаха се психически срещу Германия и нямаше сила, която да ги вдигне на крака. А волейболът е игра, която изисква желязна психика.- По-скоро да.- Мисля, че не е работа на треньора да се бърка в работата на федерацията.
                      Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

И така, да честитим на Ботев завръщането в родният "елит".Аз лично им пожелавам, като награда за завръщането да бият пловдивското Локо.

Коментар

а пък аз догодина да изпаднат пак :D
                          фиатче Браво 2.0

Коментар

snake написа:
                            Вашето мнение за волейболните национали? Ще се класираме ли за олимпиадата? Има ли право Радо Стойчев да иска оставката на шефа на федерацията Данчо Лазаров?Ето ги и моите отговори:- Много ми паднаха в очите. Сринаха се психически срещу Германия и нямаше сила, която да ги вдигне на крака. А волейболът е игра, която изисква желязна психика.- По-скоро да.- Мисля, че не е работа на треньора да се бърка в работата на федерацията.
                            На мен лично ми падна в очите само капитана .Голям интригант излезна ,той май още от едно време си е такъв де .А в тоя спорт колективър е най-важен и ако го няма не става нищо .Толкова пари вложиха за да вземат тая квалификация ,ще е срамота да не се класират ,но Българи сме все пак и играта е с топка не се знае знае ли се :D Стойчев след Пранди за мен е най-най-най добрият избор на треньор и не само Данчо Лазаров трябва да се махне а заедно с него и Любо ганев и още 2-3 дето си гонят само личните интереси .Тоя Лазаров давал пари за баскетбола после за волейбола и да седи до живот ,но ще е голям цирк ако се класираме и не си подаде оставката да видим какво ще го измислят
                            фиатче Браво 2.0

Коментар

tomazo написа:
                              snake написа:
                              На мен лично ми падна в очите само капитана .Голям интригант излезна ,той май още от едно време си е такъв де .А в тоя спорт колективър е най-важен и ако го няма не става нищо .Толкова пари вложиха за да вземат тая квалификация ,ще е срамота да не се класират ,но Българи сме все пак и играта е с топка не се знае знае ли се :D Стойчев след Пранди за мен е най-най-най добрият избор на треньор и не само Данчо Лазаров трябва да се махне а заедно с него и Любо ганев и още 2-3 дето си гонят само личните интереси .Тоя Лазаров давал пари за баскетбола после за волейбола и да седи до живот ,но ще е голям цирк ако се класираме и не си подаде оставката да видим какво ще го измислят
                              Абсолютно съгласен със всичко,дори тва за капитана на отбора-най-големия интригант..............
                              Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
                              Ventura garage

Коментар

Working...
                              X