Само на мен ли ми се струва, че не Найден Найденов, а италианчето всъщност е тренера...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Зона за спорт!!!
Collapse
X
-
Отборът, като че ли, сега играе по-разкрепостено, може би защото няма никакви очаквания към него, вследствие сътресенията неотдавна. Много дразнещо, Сашо Йовков постоянно ни въвира под носовете, че едно време нямало как да бием руснаците, защото сме били един блок. Ами ето, сега не сме един блок и е удобен момент да си върнем. Реализмът ми говори, че няма кого да бием оттук-насетне и ще се задоволим с четвърто място. Като гледах италианците срещу САЩ, онези ли бяха изключително слаби, но втори път трудно ще ги бием на малкия финал, защото Русия е непреодолима според мен, дано да греша.Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:Само на мен ли ми се струва, че не Найден Найденов, а италианчето всъщност е тренера...Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Все пак не бива да забравяме за решаващата за успехите роля на човека, чието име коментаторът Сашо Йовков не пропуска да спомене пламенно по време на всеки мач... Предполагам, че и премиера го е гнус от такива наколенки, звучащи директно от ефира на БНТ.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
snake написа:Все пак не бива да забравяме за решаващата за успехите роля на човека, чието име коментаторът Сашо Йовков не пропуска да спомене пламенно по време на всеки мач... Предполагам, че и премиера го е гнус от такива наколенки, звучащи директно от ефира на БНТ.I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
-
Abe вие му се подигравате на Сашо Йовков, ама човекът от 30 години всяко лято си ходи по безплатни екскурзии :DЗверски мъчно ми стана за Станка вчера. "Нищо не става от мен, какво да направя!". Това го казва момичето с 5 световни титли, един куп европейски титли и 2 сребърни медала от Олимпиади. Сърцето да ти се скъса как тя преживява тази незаслужена загуба на финала.
Коментар
-
И на мен ми стана жал за Станка Златева, която е голям спортист и скромен и достоен човек! Но победата на рускинята беше напълно заслужена. Станка, както и всички след нея, не практикуват борба, а блъскане по тепиха, сумо. А рускинята се бореше с техника и тактика.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Е, как ще е незаслужена победата на рускинята, като само за един следобед направи три победи с туш, включително на Олимпийската шампионка и на нашата Станка?! Мъжко момиче е Станка, но рускинята се бори целенасочено, с тактика, техника, а както разбрахме, има и много сериозен треньорски щаб, който предварително е проучил борбата на съперничките. Още като разбрах как е туширала китайката на полуфинала, за мен изходът беше ясен и с тягостно чувство проследих финала, като само очаквах, кога ще настъпи неизбежният за нас момент. Наистина, жалко за Станка, но такива са реалностите...Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
Въпреки сълзите в очите на тези двуметрови момчета, четвъртото място на олимпийските игри в Лондон е огромен успех! Отборът, воден от скромния тандем - пазарджиклията Найден Найденов и Камило Плачи, постигна това, което дори и в най-розовите си сънища едва ли си е представял самовлюбеният Стойчев.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар