Е какво стана на Джиди му Буфнаха 4 парцала във врата, а Пирло плака като Папен през 93-та Въпреки че бях за Скуадра през цялото време, не си кривя душата че Испанците направо ги размазаха като по учебник.пп Абе чудя се какво трябва да се направи за да стане така че чичо Винсенте да стане тренер на българския национален отбор.
Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Е какво стана на Джиди му Буфнаха 4 парцала във врата, а Пирло плака като Папен през 93-та Въпреки че бях за Скуадра през цялото време, не си кривя душата че Испанците направо ги размазаха като по учебник.пп Абе чудя се какво трябва да се направи за да стане така че чичо Винсенте да стане тренер на българския национален отбор.
Хахахах тва за чичко Висенте ми хареса,има някакъв шанс,все пак вече е спечелил всичко,та може и да приеме такова предизивкателство
Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
Ventura garage
И аз това констатирам. Очевидно младите момчета са с потенциал и като им се гласува доверие, го оправдават. Но и старата пушка Владо Николов все още не е за изхвърляне и дано поне той остане за олимпиадата. Вчера се бори като лъв срещу Германия и ако укроти амбициите си за гарантирано титулярно място, може да бъде много полезен на олимпиадата! Физическите сили не му стигат да е титуляр, но може много успешно да заменя Соколов в критични моменти, защото уменията му, когато е свеж, не подлежат на съмнение. Както и опитът и волята му за победа. Освен това е от малцината в нашия отбор, които бият силен и труден за съперника сервис. А добрият сервис е страхотно оръжие в съвременния волейбол и е недопустимо 90 % от националите ни да го бият като ученици.Треньорът - моят градски, възпитаникът на Хебър Пазарджик Найденов, засега води добре отбора въпреки скандалите. Няма вид на интелектуалец, но той и М.Стоев беше простоват, пък с него постигнахме най-големите успехи в последните години.
Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Никой не ще да пише за подвизите на нашите отбори в ЕКТ. Божееее, колко са слаби. Гледах всички мачове... Само Локото заслужават аплодисменти за куража да изравнят 4 пъти след като изоставаха.
Гледах само мача на ЦСКА. Трагични! Между другото, в ЦСКА не разбраха ли, че от това дърво Шеридън не става футболист? Такъв играч пари да ти дават, не трябва да го взимаш, а те дали половин милион евро за него?! Да отидат в някое училище или на някое игрище, на което играят любители. Убеден съм, че там ще намерят по-добри футболисти от Шеридън. А струва ми се, че и вратарят ни е пълна дупка. В малкото случаи, в които трябваше да се намеси, изглеждаше паникьосан и несигурен. Откъде го намериха, по интернет ли? Очертава се изключително тъжен сезон за ЦСКА.
Гледах само мача на ЦСКА. Трагични! Между другото, в ЦСКА не разбраха ли, че от това дърво Шеридън не става футболист? Такъв играч пари да ти дават, не трябва да го взимаш, а те дали половин милион евро за него?! Да отидат в някое училище или на някое игрище, на което играят любители. Убеден съм, че там ще намерят по-добри футболисти от Шеридън. А струва ми се, че и вратарят ни е пълна дупка. В малкото случаи, в които трябваше да се намеси, изглеждаше паникьосан и несигурен. Откъде го намериха, по интернет ли? Очертава се изключително тъжен сезон за ЦСКА.
За жалост и на мен ми изглежда така,въпреки че съм левскар,искам да има силен отбор като ЦСКА да има конкуренция.От една страна за точки в УЕФА,от друга да имаме правилно мерило с реалната игра и по-силен отбор в Европа.Този сезон и на мене ми се струва,че армейците ще са брашнян чувал.
FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
След такъв подвиг, официално те признаваме за най-коравия във форума! Аз лично това не мога да си го причиня, не съм гледал нито един мач, включително и този на Левски. Представям си, щом едвам бият с едно на мъка отбор от държава, която не ми е на годините, за какъв "футбол" става въпрос Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Разчитам стария Вуцов да им разясни какво им куца и да ги вкара в правия път
Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
ex FIAT Bravo 1.6 - RIP
Спомням си даваха едно време (преди 20 години) по БНТ предаванията на NBA. Не само мачове ами и разни седмични сборки, като шоу беше...следи ли някоя телевизия NBA?
Браво на нашите волейболисти! Напук на скандалите сме първи в групата и вече мечтаем за медали! Ако всичко е логично и честно, на четвъртфинал ни очаква преодолимата Германия. Не знам обаче дали бразилците няма да изиграят някакъв цирк в последния си мач в другата група, нарочно да останат четвърти и да се натресем на тях. Не съм се задълбочавал и не знам дали теоретично е възможен такъв сценарий, но ако е възможен, съм убеден, че бразилците ще го направят. Ситуацията там е следната преди последните мачове:1. Русия - 11 т.2. САЩ - 10 т.3. Бразилия - 8 т.4. Германия - 5 т.5. Сърбия - 5 т.6. Тунис - 0 т.Остават мачовете САЩ-Тунис и Бразилия-Германия ...Всъщност, междувременно проучих: със сигурност играем с Германия на четвъртфинал! При равни точки се гледа геймовото съотношение и Бразилия със сигурност остава трета, независимо от това как ще завърши мачът с Германия.
Коментар