Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Зона за спорт!!!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

В група, в която се класират 4 от 6, ако бяхме в оптимален състав и с треньор, тоест - нормален отбор без сътресения, би трябвало да нямаме никакви проблеми. Дори, може да прозвучи еретично, имахме шанс и за първото място. Оттам - играем с четвъртия от другата група - опа, влезли сме в голямата четворка и... Дотук! По-нагоре не ни е и мястото. Но при създалите се обстоятелства, нищо чудно и да не можем да прескочим групата... И пак не ми се вярва да не я прескочим.
    Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

Така е. При добро стечение на обстоятелствата класирането в четворката е абсолютният максимум за този отбор. Бразилия, Полша и особено Русия са непреодолими. Реално давах на нашите 5-8 място, защото в групата сме по-силни със сигурност единствено от Великобритания и Австралия. Но ако Казийски наистина не играе, може да не излязат и от групата.
      Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

snake написа:
        Казийски е състезател, при това национал. Работата му е да играе, а не да поставя ултиматуми и да иска оставки. Още повече, на националния отбор са осигурени идеални условия за подготовка, така че не виждам на какво основание той може да иска оставката на президента на волейболната федерация. Ако е от гражданска съвест, със същия успех можеше да поиска и оставката на режима в Сирия, например. Щом напуска отбора преди най-важния спортен форум, значи е дезертьор. Радвам се, че изяснихме въпроса :D .
        Като видиш нещо нередно трябва да се боирш с него, а не да се криеш като мишок.Излезе човека, обяви го, каза как ще постъпи ако не се промени нещо и си удържа на думата.Постъпи като мъж - един от всички състезатели. Е затова няма да вървим напред - щото другите са п......
        VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
        VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
        VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
        VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
        Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

kiro_of_the_day написа:
          Постъпи като мъж - един от всички състезатели. Е затова няма да вървим напред - щото другите са п......
          И ти разполагаш със съответната информация и знаеш правото на чия страна е? Или Казийски от Италия е наясно, или пък Стойчев, който не знам защо сричаше, като четеше, е наясно? Нито ти, нито аз сме наясно какво е положението. Като фен смятам, че ще е велика глупост, ако това поколение изпусне шанса си за добро представяне на олимпиадата. И да кажем, че Лазаров бъде попритиснат и "помолен" от когото трябва да си подаде оставката, както смятам, че ще стане. Какво от това? Каква е гаранцията, че ще стане по-добре? Преди години свалиха вечния Славков от БФС и с фанфари дойде новото лице Боби Михайлов. И видяхме каква я свърши...

Коментар

Аз предпочитам да се доверя на Стойчев отколкото на Лазаров. Това е. Като свържа 2+2 съм убеден, че е прав. Само като си спомня предишните "заслуги" на Лазаров към волейбола...

Коментар

А аз не му вярвам. Когато без никакво сериозно основание смениха Пранди и поканиха Стойчев да стане треньор на националния отбор, защо тогава не постави исканията си? Или може би като стана национален треньор, от тези няколко дни в годината престой в България всичко му стана ясно? Айде бе. Всичко е на лична основа, обиден е, че го смениха за няколко часа след загубата от Германия. И понеже е много принципен, вече не дава на Владо Николов да помирише терен, след като Владо си позволи да го критикува. Просто по случайност, точно в този момент разбра, че капитанът Владо Николов вече не става. Той че не е за титуляр, не е. Но това е ясно поне от година. Стойчев обаче го "откри" точно сега, когато Николов каза, че с него се работи трудно.

Коментар

Един от мотивите за оставката му е неизпълнени клаузи в договора с именно такива искания поставени предварително. Нещо не ми се връзва да си треньор на Тренто и насила да искаш да дойдеш да се набуташ в кочината, да се разправяш сидиоти, ченгета и техните солоташаци. Требе да ти хлопа дъската...А на мен поне ми изглжда нормален Стойчев.

Коментар

snake написа:
                  А аз не му вярвам. Когато без никакво сериозно основание смениха Пранди и поканиха Стойчев да стане треньор на националния отбор, защо тогава не постави исканията си? Или може би като стана национален треньор, от тези няколко дни в годината престой в България всичко му стана ясно? Айде бе. Всичко е на лична основа, обиден е, че го смениха за няколко часа след загубата от Германия. И понеже е много принципен, вече не дава на Владо Николов да помирише терен, след като Владо си позволи да го критикува. Просто по случайност, точно в този момент разбра, че капитанът Владо Николов вече не става. Той че не е за титуляр, не е. Но това е ясно поне от година. Стойчев обаче го "откри" точно сега, когато Николов каза, че с него се работи трудно.
                  Владо е **** и винаги е бил. Имаше един разказ "Мъжки времена", е, сега е точно такова време. Или се опълчваш срещу посредствеността, наглостта и измекярството, или ги защитаваш. Аз искам все отнякъде да се почне и да се разчистят мижитурките, Стойчев прокара линията и сега всеки решава от коя страна да застане. Аз като фен бих заменил едно участие на Олимпиада за разчистването на тези авгиеви обори. Ако малко се поинтересуваш какво става в тази федерация ( понякога поизтича информация за далаверите ) и какво крепостничество е с трансферите, ще се ужасиш. Само да ти напомня, че на едно Общо събрание на БФВ се биха.
                  like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

snake написа:
                    Казийски е състезател, при това национал. Работата му е да играе, а не да поставя ултиматуми и да иска оставки. Още повече, на националния отбор са осигурени идеални условия за подготовка, така че не виждам на какво основание той може да иска оставката на президента на волейболната федерация. Ако е от гражданска съвест, със същия успех можеше да поиска и оставката на режима в Сирия, например. Щом напуска отбора преди най-важния спортен форум, значи е дезертьор. Радвам се, че изяснихме въпроса :D .
                    Доколкото не ме лъже паметта ,Казийски си има лично отношение към Лазаров ,още навремето когато подписа с руснаците първо се опитаха да го обвържат с някакъв уникален договор ,в който федерацията да вземе 80% от трансфера и 40 % от заплатата тогава не стана голям скандал но сега май по същата схема се прецакват доста състезатели .Иначе и Ганев и цялоо ръководство 20 душу не им е чиста работата,такова нещо като работа без пари ама никъде я няма и Мъри и Сираков бачкаха без пари за националния па то кво излезна ...Ако сте гледали пресконференцията да видите какви селяни са това ръководство и как Любо Ганев псува като хамал и сипе простотии целият национален отбор трябва да бойкотират ,а и тия платени 500 000$ за последните квалификации държавни пари нещо никак не ми се нрави ,че сме ги платили ние данъкоплатците
                    фиатче Браво 2.0

Коментар

Мисля, че ще стане точно така, както го бях предвидил. Утре ще има общо събрание на федерацията и прогнозирам с 99,99 % сигурност, че Лазаров ще подаде оставка, след като учтиво са го помолили . Няма как да е иначе. Държавата купи за почти 1 млн. лв. домакинството на последната квалификация и няма да допусне тези пари да са дадени само за престиж... Защото без Казийски ще играем на олимпиадата, спазвайки Кубертеновия принцип.

Коментар

Този път съм напълно съгласен с бигбоса: Да се бяха карали след Олимпиадата!Смятам, че Стойчев и особено Казийски, който вече поставя смехотворни изисквания - с кой треньор би работил и с кой не?!, прекалиха.

Коментар

Ивет Лалова стана европейска шампионка на 100 метра.

Коментар

Браво на нашето момиче! Това е невероятен успех, особено имайки предвид през каква ужасяваща контузия премина тя!

Коментар

съвсем случайно го гледах на живо по Евроспорт - чувството беше неописуемо - Невероятна Ивет!!!
                              Fiat Punto 1.1-Синята птица
                              Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                              Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

И сега какво,всичко критикуваха Испания за играта цък цък,ама пак никой неможа да ги сломи.Снощи отвяха Италия и донаписаха историята,като първия отбор с 3 поредни титли/2 на Европа/...............................П.С.Прандели си призна,че на практика няма как да биеш Испания,ако тя владее топката толкова много,снощи владеенето беше по равно,ама какво стана..................
                                Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
                                Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
                                Ventura garage

Коментар

Working...
                                X