Въпросния господин просто е изпаднал в немилост, и (вече по "цивилизован" начин) вместо да го гръмнат, ще го унищожат финансово.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Гриша Ганчев с мярка за неотклонение "парична гаранция&
Collapse
X
-
ls1 написа:Чакайте да видим хронологията.
Коментар
-
Факт. Бивш борец. На Нидялку червените капитали, където ги сънува под път и над път, тормозейки комфорта на седалищните му части, няма да коментирам. Едва ли е стартирал с чисти пари от спестени закуски и едва ли и бил изряден във всяко финансово отношение, но е факт, че осигурява препитанието на един замиращ град, създавайки малко или много собствена продукция. Косьо го каза най-точно - изпадащ в немилост и толкова. След 1-2 правителства живот и здраве сигурно ще обсъждаме Домусчиев по същия начин Но иначе място за злобни и дребни коментари винаги има.
Коментар
-
Фактите, които са известни на всички са: най-големият спортен меценат, осигурява работа на много хора, успя от треторазредния Осъм Ловеч да направи най-успешния БГ отбор за последните 15 години-Литекс.Не знам какви други факти са известни на тези, които го заклеймиха и "осъдиха", но единствено съдът е този, който ще прецени основателни ли са обвиненията срещу него.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
snake написа:..............., но единствено съдът е този, който ще прецени основателни ли са обвиненията срещу него.Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Коментар
-
snake написа:Фактите, които са известни на всички са: най-големият спортен меценат, осигурява работа на много хора, успя от треторазредния Осъм Ловеч да направи най-успешния БГ отбор за последните 15 години-Литекс.Не знам какви други факти са известни на тези, които го заклеймиха и "осъдиха", но единствено съдът е този, който ще прецени основателни ли са обвиненията срещу него.
Коментар
-
Аз не го защитавам, но не го и обвинявам. Причината за това е очевидна: не знам абсолютно нищо друго за него, освен официалната информация, която споделих малко по-горе. И тъй като едва ли някой от пишещите тук знае нещо повече, ми е чудно колко бързо хората се настървяват и вече потриват ръце от задоволство, че ще го осъдят.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Струва ми се, че си цитирал някакъв изключително достоверен сайт. Явно това автоматично прави информацията истинска :D .Това е несериозно, Дидо. Пак казвам: кой крив, кой прав - ще отсъди съдът. Ако е виновен, да го осъдят. Но не е хубаво хората да се превръщат в глутница, само на база догадки, слухове и неприязън към богатите.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Ами като го гледам по телевизията, с какава безмозъчна горила се движи постоянно ... Ако му е чиста съвеста, не му трябва охрана на такова ниво. Явно си е .... от класа И от панделата, пак ще си върти далаверите, за това има само една вярна присъда, но тя не се прилага у нас.Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
snake написа:... кой крив, кой прав - ще отсъди съдът. Ако е виновен, да го осъдят. Но не е хубаво хората да се превръщат в глутница, само на база догадки, слухове и неприязън към богатите.Stop giving directions, just say "Follow me."
Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit
Коментар
-
BolgAryan написа:Нидялку, доколкото знам Гриша Ганчев е създал не едно и две работни места в Ловеч и хората там го уважават. Кво е крал и кво не, ще стане ясно някога, но е доста глупаво да го приравняваш с другите лица от прехода.FIAT Marea 1.9 JTD HLX
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар