Mupo написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
За Перник
Collapse
X
-
Kuku написа:Аз пък мисля, че подобно заключение може да се направи на база личен опит, а той би трябвало да се разпростре доста по-обширно за подобни генерални изводи.Аз пък съм имал най-голям успех с плевенски и старозагорски жени, най-топло са ме посрещали в Благоевград и Банско, най-работливи хора познавам от Айтос, а най-мързеливи от Варна.Няма начин да обобщите подобни резултати на база живот в 5 града.П.П.Къде срещнахте кореняк софиянци, че напоследък са доста кът?Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
kiselo написа:А с най-много Простотия, Наглост и чист Нарцисизъм у хората съм се сблъсквал в Пазарджик...Там са нааааай-големите отворковци....Естествено имам и някой добри приятели от там, но...мнозинството...M-Benz E 250 TD 150hp
M-Benz 200d 75 hp
Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили
Коментар
-
S_BANKOV написа:Mupo написа:ГЌГҐГ§ГГ Г¬ çà ùî Гÿêîé âçèìà ò òîëêîâà Гà ñåðèîçГГ® áà çèöèòå çà ãðà äîâåòå Г±ГЁ. ГЌГ Г©-Г¬Гîãî âèöîâå ГЁ ГҐГЎГ ГўГЄГЁ çà ÏåðГГЁГЄ Г±ГєГ¬ ñëóøà ë îò ГЇГҐГ°ГГЁГ·Г ГГЁ. Òúùîòî âà æè ГЁ çà Г?à áðîâî, Г?ìáîë ГЁ ГІ.Г.
Коментар
-
ogi28b написа:S_BANKOV написа:Mupo написа:ГЌГҐГ§ГГ Г¬ çà ùî Гÿêîé âçèìà ò òîëêîâà Гà ñåðèîçГГ® áà çèöèòå çà ãðà äîâåòå Г±ГЁ. ГЌГ Г©-Г¬Гîãî âèöîâå ГЁ ГҐГЎГ ГўГЄГЁ çà ÏåðГГЁГЄ Г±ГєГ¬ ñëóøà ë îò ГЇГҐГ°ГГЁГ·Г ГГЁ. Òúùîòî âà æè ГЁ çà Г?à áðîâî, Г?ìáîë ГЁ ГІ.Г.msotiroff написа:kiselo написа:А с най-много Простотия, Наглост и чист Нарцисизъм у хората съм се сблъсквал в Пазарджик...Там са нааааай-големите отворковци....Естествено имам и някой добри приятели от там, но...мнозинството...Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
kiselo написа:А с най-много Простотия, Наглост и чист Нарцисизъм у хората съм се сблъсквал в Пазарджик...Там са нааааай-големите отворковци....Естествено имам и някой добри приятели от там, но...мнозинството...Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
snake написа:kiselo написа:А с най-много Простотия, Наглост и чист Нарцисизъм у хората съм се сблъсквал в Пазарджик...Там са нааааай-големите отворковци....Естествено имам и някой добри приятели от там, но...мнозинството...Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
Коментар
-
kiselo написа:...Сега все някой трябва да е на последно място...Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
kiselo, нека да позная - засекли са те с колата на някое кръстовище в Пазарджик, и вече всички пазарджиклии са ти криви и еди какви си. Въобще не искам да споря по теми от вида град срещу град, София срещу провинция и т.н., но напиши откъде си, че да има и ние за какво да се хванем и да ти лепнем етикет набързо :D
Коментар
-
snake написа:kiselo написа:...Сега все някой трябва да е на последно място...Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
snake написа:kiselo написа:...Сега все някой трябва да е на последно място...Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
Коментар
-
Да се върнем на Перник.Боляринът Кракра Пернишки е единственият, ЕДИНСТВЕНИЯТ който не е предал града си на чужда войска. Перник е бил единствения непревземаем град по време на руски, сръбски, унгарски и византийски нашествия. След падането и на последната българска столица Охрид и смъртта на последния български цар Иван Владислав, той се предава на византийския император, като не допуска и косъм да падне от главите на неговите поданици.Та в този смисъл Перник е последната българска крепост, паднала във Византийски ръце.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар