ele написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
За Перник
Collapse
X
-
Sashe написа:kiselo написа:Не прочетох всички мнения, но като човек който за 10 години е сменил 7 града...в които Перник, Бургас, Добрич, Варна, София и др...запознал се с не малко хора от всеки един от тези градове и добил представа за местния манталитет. Смело мога да кажа, че перничани въобще ама ВЪОБЩЕ не са такива за каквито ги говорят...Да има разни единични индивиди с 0 на теста за интелигентност и се вживяват в митовете за "винкело" и "Гоуфу" които са типични обаче за цяла България...Отностно шофирането: В Бургас се натъкнах на най-неразбрани и агресивни шофьори. Думата предимство там е мит. Отделно се нагледах на боища по пътищата... Относно хората като характери и гостоприемство: След два дни очаквам гости именно от Перник...въпреки, че там живях точно 1 година намерих най-много приятели спрямо всички други градове за същия период. Много готини и сърцати хора...Относно леките жени...То Добрич е на първо място...просто още прекалено малко хора са го разбрали Но който дойде в Добрич и има пари да си поръча бутилка Уиски в дискотеката и после евентуално за кафе на другия ден...100% му е отворен парашута...Относно работливи хора и съвестни служители: Докато работих в Перник определено работих със напълно отдадени на работата си хора...Е не сме ковали стомана...не сме вадили и въглища...Но това не е задължително...Хората са отдадени на това което правят и не си оставят магарето в калта никога...Евала им...А най-мързеливи: Щях да кажа Бургас, но ще излъжа тях ги оставям на второ място...най мързеливите хора с които ми се е налагало да работя са кореняци софиянци...то такъв мързел никъде другаде не съм виждал....
Коментар
-
Аре бе Перничани са готини хора, в студентските си години що ракия сме изпили с един перничанин, чак срам ме хваща. И сме дивяли и сме вилняли и никога не са ме изоставяли в трудни моменти.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Никой не казва, че перничани са лоши хотра !? От някъде тръгнаха едни лафове с пернишки герои, но това си е в рамките на шегите. А габровчани какво да кажат ? От колко време се пускат разни тагива шегички по техен адрес, но никой не се сърди . Не разбирам защо няколко индивида се чувстват засенати ? Като нямат чувство за хумор, да си запушват ушите и да не четат вицове за перничани ! Толкова ли е трудно ?Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
И аз не съм напълно съгласен с някои неща от статията,но като цяло ми хареса.Има верни неща има и много преувеличени.Дядо ми,баща ми и чичо ми са пенсионери и са работили в пернишките мини и се гордея с тях.Ако все още имаше такъв въгледобив най-вероятно аз също щях да работя там,но за съжаление няма Много е глупаво да си вадиш мнение за дадени хора от това,което ти показват по малоумната ни частна телевизия.Радвам се,че повечетохора тук имат добро мнение за перничани.Аз съм останал само с хубави впечатления от хората в страната...София,Варна,Ст.Загора,В.Търново,Благоев град,Хасково,Видин...и др.
Коментар
-
Dido_Lyubenov написа:Никой не казва, че перничани са лоши хотра !? От някъде тръгнаха едни лафове с пернишки герои, но това си е в рамките на шегите. А габровчани какво да кажат ? От колко време се пускат разни тагива шегички по техен адрес, но никой не се сърди . Не разбирам защо няколко индивида се чувстват засенати ? Като нямат чувство за хумор, да си запушват ушите и да не четат вицове за перничани ! Толкова ли е трудно ?
Коментар
-
[quote="Kuku"]Аз пък съм имал най-голям успех с плевенски и старозагорски жени, най-топло са ме посрещали в Благоевград и Банско, най-работливи хора познавам от Айтос, а най-мързеливи от Варна./quote].................................................. .........Ми те най-хубавите жени в Бг са в Ст. Загора, Плевен,Казанлък и Карлово! :DПредпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.
Коментар
-
tomazo написа:да ,а най -мустакати Монтана и Враца :D Явно тия перничани дето се обиждат на пернишките лафове ,то са си писани за тяхОсновния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
Стига вече с този Перник. Там живеят хора като хора! Сега съм в Перник и си пиша на лаптопа не обезпокояван в едно кафе. Паркирах си софийската кола отвън, а на якето ми пише САМО ЛЕВСКИ ОЛЕ! Ако перничани бяха такива каквито ги изкарват, сега някой щеше да дойде и да ми блъска главата в клавиатурасф;ифсдф;3уиоффф4иоф8 ф;аф5огДА3иорх3ио2ухфолчФХ3хОЯФИ3ХФяои3фияо ФИОХОЯХчяфхиоо ФЯИОЧХ3 ФЧфяиочхфияиохф75фа57ашФФ4УХУ54;дфхеио$ФГ%^ХЕШ@ГШЕ Г%ЕГ$ Ш№Г %№
Коментар
-
muns61 написа:.................................................. .........Ми те най-хубавите жени в Бг са в Ст. Загора, Плевен,Казанлък и Карлово! :DVIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
tomazo написа:да ,а най -мустакати Монтана и Враца :D Явно тия перничани дето се обиждат на пернишките лафове ,то са си писани за тяхКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
ГЌГҐГ§ГГ Г¬ çà ùî Гÿêîé âçèìà ò òîëêîâà Гà ñåðèîçГГ® áà çèöèòå çà ãðà äîâåòå Г±ГЁ. ГЌГ Г©-Г¬Гîãî âèöîâå ГЁ ГҐГЎГ ГўГЄГЁ çà ÏåðГГЁГЄ Г±ГєГ¬ ñëóøà ë îò ГЇГҐГ°ГГЁГ·Г ГГЁ. Òúùîòî âà æè ГЁ çà Г?à áðîâî, Г?ìáîë ГЁ ГІ.Г.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар