Който иска може да прочете:http://news.zapernik.com/354610.htmlАз споделям напълно мнението на човека. Ще помоля инфантилни и простовати коментари да не бъдат публикувани в темата. Ако все пак такива се появят, то аз и малкото останали интелигентни хора в тази страна ще могат да си изградят още по-ясна представа за умствения багаж на индивидите, които ги постват. Какво имам предвид с последното изречение, който все още може да мисли ще ме разбере.Приятен ден.П.П. Колегата @Румен Хинчев е напълно прав. Вземам си думите назад за "глуповатите" постове. Не намерих точната дума и затова използвах тази в момента, когато писах мнението си.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
За Перник
Collapse
X
-
За Перник
На майтапите , които пуска синът ми ( петнадесет годишен ) за Перник , винаги отговарям така :,, Това е град на отрудени хора ’’ .П.П. Надявам се мнението ми да не е глуповато...FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
-
Перник - българският Детройт.Трудът на хората е еднакво ценен. На бащите ни и дядовците ни - също.Докато в Перник са ляли стоманата, в Добрич са вадили хляба, в Ямбол - изкуствените прежди, в Сливен - текстила и кристала, в Стара Загора - азотните торове и електричеството (ТЕЦ), в Козлодуй - АЕЦ-а...Написана е статията от един обиден на властта и обществото перничанин. Сякаш току що открива реалностите на страната, в която живее...Някак не схващам смисъла от написаното.За неадекватността на политиците ни е без значение кой е града. Слава Богу, че нямаше човешки жертви! Това е най-важното.
Коментар
-
Смисълът е в това, че Добрич, Ямбол и Сливен никъде не са посочвани като символ на упадък или простотия. Бил съм и в трите града и в много други средно големи български градове и положението е еднакво трагично абсолютно навсякъде. Перник с нищо не е по-различен и не виждам причина да бъде обект на непрекъснати подмятания и подигравки. Да не говорим, че винаги са отправяни от хора със съмнителен морал, култура и интелект, но това са мои виждания и преки наблюдения върху конкретни хора (не само и не предимно от форума) и не искам да обвързвам никого с мирогледа си, още по-малко да влизам в спор за очевидните неща.== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
-
Слави, като перничанин сигурно се засягаш.Обаче не само с Перник се подиграват. На нас са ни лепнали етикета "Кукери" и "Кукерландия" (макар и най-големия кукерски фестивал да се прави в ...Перник), и в казармата ни викаха "кукери", ама както и да е...Плевенчани пък може да се обидят, че общоприетото мнение е, че плевенчанки са...леки жени (да не казвам по-тежка дума).Като човек, живял 20 години в Сливен, макар и да не се чувствам Сливенлия, може да се засягам като казват, че Сливен е цигански град...
Коментар
-
Подмятанията и подигравките по-скоро са породени от близостта на Перник до София .Не е случаен лафа ,за разстояние една туба бензин от София .Като се има предвид потокът работещи от Перник в София голф 2-ката и прочие ,Перничани излезнаха ,че са изкупителна жертва във вечната борба на София със селото :D и събраха целият фолклор в едно ,аз нямам нищо против Перник или перничани ,но доста от нещата и подигравките са си основателни и наистина забавни .Познавам доста перничани ,с които заедно се смееме на историите за Перник ,това все едно да се обидя като ми викат шоп или нещо подобно p.s.Колегата доста го е люшнало земетресението да пусне подобна тема ,иначе за статията постарал се е човека добре написано ( към Dikata аз прочетох ама съм възпитан а и не мога да се смея и в мойта къща имам бая винкел и железо от Перник p.s.1 бе май най леки от към жени са в Пловдив ,ама много миекат или пък варниенки там над 52 кила нямафиатче Браво 2.0
Коментар
-
tomazo написа:Подмятанията и подигравките по-скоро са породени от близостта на Перник до София .Не е случаен лафа ,за разстояние една туба бензин от София .Като се има предвид потокът работещи от Перник в София голф 2-ката и прочие ,Перничани излезнаха ,че са изкупителна жертва във вечната борба на София със селото :D и събраха целият фолклор в едно ,аз нямам нищо против Перник или перничани ,но доста от нещата и подигравките са си основателни и наистина забавни .Познавам доста перничани ,с които заедно се смееме на историите за Перник ,това все едно да се обидя като ми викат шоп или нещо подобно p.s.Колегата доста го е люшнало земетресението да пусне подобна тема ,иначе за статията постарал се е човека добре написаноSubaru B9 tribeca 3.0
Peugeot 307 04
Ex:Alfa Romeo 1,4 T.Spark 103hp 98''
Fiat Brava 1.6 16V 103
Коментар
-
За Перник
Immortal написа:Перник - българският Детройт.Трудът на хората е еднакво ценен. На бащите ни и дядовците ни - също.Докато в Перник са ляли стоманата, в Добрич са вадили хляба, в Ямбол - изкуствените прежди, в Сливен - текстила и кристала, в Стара Загора - азотните торове и електричеството (ТЕЦ), в Козлодуй - АЕЦ-а...Написана е статията от един обиден на властта и обществото перничанин. Сякаш току що открива реалностите на страната, в която живее...Някак не схващам смисъла от написаното.За неадекватността на политиците ни е без значение кой е града. Слава Богу, че нямаше човешки жертви! Това е най-важното.FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
Коментар
-
Аз не се обиждам, но съм принципен човек и обичам да наричам нещата с истинските им имена.Земетресението може да ме е люшнало, само че толкова ми се спеше, че от първия трус съм хванал сигурно не повече от три-четири секунди, а останалите даже не съм и разбрал, че ги е имало.Честно казано не виждам защо кукер да е обидна дума. Това е толкова обидно, колкото да ти кажат нестинар.А мнението на @Dikata_BG е толкова неадекватно, че не знам дали си струва изобщо да го коментирам, защото ще си изпрося някое предупреждение за няма нищо...Впрочем мисля, че не е нужно изобщо да пиша повече тук. Аз пуснах тази тема не защото искам да си словоблудствам както повечето колеги, а с чисто информационна цел. Мисля да спра с разводняването на въпроса до тук, защото нямам желание да слизам на ничие ниво, нито да доказвам нещо. Всеки, който има изградена причинно-следствена връзка в мозъка си сам може да си направи изводите.== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
-
За Перник
Dikata_BG написа:trace написа:Тоя ме изгу6и като читател още със сравнението на земетресенията.FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
Коментар
-
Що пък толкова я критикувате тая статия ... Бъзици за Перник-бол.Но това не означава,че са верни.Като бях студент в София се запознах с бая хора от Перник.А в момента в Стара Загора,в работата ми имам и колега перничанин.От тях съм останал с впечатление,че нямат нищо общо с повечето приказки за Перник.За всеки един град,може да се кажат доста вицове - Габрово,че са стиснати,Стара Загора,че говорим меко,Пловдив - майна,Разград,че е пълно с турци и т.н.Просто с годините медията ни насади мнението за Перник. Пък голфове се карат навсякъде,а простаци има навсякъде.Не е до града,а до човека.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
За Перник
Princo написа:Що пък толкова я критикувате тая статия ... Бъзици за Перник-бол.Но това не означава,че са верни.Като бях студент в София се запознах с бая хора от Перник.А в момента в Стара Загора,в работата ми имам и колега перничанин.От тях съм останал с впечатление,че нямат нищо общо с повечето приказки за Перник.За всеки един град,може да се кажат доста вицове - Габрово,че са стиснати,Стара Загора,че говорим меко,Пловдив - майна,Разград,че е пълно с турци и т.н.Просто с годините медията ни насади мнението за Перник. Пък голфове се карат навсякъде,а простаци има навсякъде.Не е до града,а до човека.FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар