Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Търся сериозен човек от Банско/Г.Делчев

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Търся сериозен човек от Банско/Г.Делчев

Трябва ми сериозен човек за оглед на кола,става въпрос за Пунто 2.Идеята ми е,да я погледне някой и да ми каже дали си заслужава до ходя да я гледам,защото цената и е добра,колата поне на снимки изглежда доста добре,пък е и тва което най-много иска жената-Пунто 2.Давам линк на обявата в Мобиле,ако някой има желание нека пише тук.Предварително благодаря на отзовалите се. http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...162&f1=details
    Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
    Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
    Ventura garage

Колега, Звънни и питай за цената на колата, да не се окаже че е във евро, попадал на такива коли, излизат по-напред във обявите, и по малко ровене докато достигнеш до нея!
    ...хладилник, карам хладилник...

Коментар

кола

имаше едно момче от Гоце Делчев където работи във фирмата за Тоалетна хартия ZEBRA
      КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
      Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
      http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Че кое да му струва повече на това Пунто? 2 врати, микродвигател, оскубана седалка и разбридан колан, лъснал се волан. Кастфоня отскубнат, запалката липсва. Ако гумите бяха свестни, щяха изрично да ги снимат, а ако е на реални километри, бяла мечка в канала на гаража ще хвана!
        Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.

Коментар

Абе тия белези...На моята Панда седалката е в почти същото състояние на 60хил км.На една от служебните невероятно, ама не е мръднала, макар да е с 30хил отгоре.Волана на една от бившите служебни беше ужасен, като оглозган на 150хил, защото го беше карала жена и вероятно кремовете и маникюрите са оказали влияние, щото на абсолютно същата кола, карана от мъже на 200хил волана беше като нов...Така, че тези неща съм престанал да ги гледам.Впечатление ми прави че има ръжда на прага откъм шофьора или поне така изглежда.

Коментар

Така. По мой наблюдения колата на външен вид бива с едно изключение. От дясната част под врата където се вдига на крик е тръгнала да гние (ако не се заблуждавам от снимката). В купето картинката не е розова. Тапицерията макар и изпрана е позахабена. Таблото също не е доста лъскаво. Относно техническата част. Двигателя е измит (вероятен теч на масло или кой знае какво). За реалните километри забрави просто. Извод като цяло. Струва си парите. С малко коментар и за 1500 ще я даде. Като вкараш някой лев в нея, имаш идеална градска кола.
            Фиат Браво 1.6 16в с ГИ
            Ауди ТТ 1.8 турбо 180кс

Коментар

Не разбрах само що търсиш някой от Банско, като колата е в Гоце Делчев?!? От ГД е Илко (ilko-gd) - сериозно момче, ще ти свърши работа. Стига да види темата. Пиши му едно л.с.

Коментар

кола

Да за него се сетих .
                КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
                Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
                http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Mомчета тва ще ми е 7 италианка ако я купя,спокойно знам какво да гледам,имам очи виждам снимките.Белезите от износване в купето много отдавна не ги гледам,вие ако така си купувате колите,значи не познавате италианските коли,особено от последните 10-12 години,ако някой иска да дойде да види волана на 159-та на оригинални 90 000 км./доказуеми/.Идеята ми беше,не да ми казвате по снимките дали става или не става,аз съм видял каквото ми трябва,а някой от региона ако може да помогне с един поглед на място и да разбере дали подлежи на коментар. Благодаря ви,явно така няма да стане,а ще се разхождаме дотам.
                  Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
                  Ventura garage

Коментар

Immortal написа:
                    Не разбрах само що търсиш някой от Банско, като колата е в Гоце Делчев?!? От ГД е Илко (ilko-gd) - сериозно момче, ще ти свърши работа. Стига да види темата. Пиши му едно л.с.
                    А ти ако си сериозен и някой от Стз например те помоли да отидеш да видиш кола в Перник ще отидеш ли ???????????????? Става въпрос за човек от региона,все пак не са чак толкова км.,пък и може да е от Банско пък да работи в ГД и всеки ден да е там,варианти много стига желание да има.
                    Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
                    Ventura garage

Коментар

Mury написа:
                      Immortal написа:
                      А ти ако си сериозен и някой от Стз например те помоли да отидеш да видиш кола в Перник ще отидеш ли ???????????????? Става въпрос за човек от региона,все пак не са чак толкова км.,пък и може да е от Банско пък да работи в ГД и всеки ден да е там,варианти много стига желание да има.
                      Това не го разбрах, честно.Ако искам да видя кола в Перник, ще помоля някой от Перник, а не от София.Ти ще идеш ли до Перник, ако те помоля? При все, че е 3 пъти по-близо, отколкото Банско - Гоце Делчев. А защо не от Разлог?Между другото, преди няколко дни с колега от Стара Загора ходихме до Дупница да гледаме кола за друг човек. Айде, на мен другия човек ми е сестра, ама на него никаква не му е. Тъй че, не ми задавай толкова питанки (най-малкото, щото нарушават правилата на форума).Написах ти кой ще ти свърши работа.

Коментар

Така и така май се отказахме от Пунто 2,май ще е Ланча Ипсилон.Благодаря на отзовалите се................
                        Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
                        Ventura garage

Коментар

Mury написа:
                          Така и така май се отказахме от Пунто 2,май ще е Ланча Ипсилон.Благодаря на отзовалите се................
                          Ипсилона си е жива еденичка Пунто...А двойката е много по хубава кола, имал съм ги и двете. Особено ако е читава!И особено за жена!Все пак и двете ми Пунта ги кара точно жена ми.
                          Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                          Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                          ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Yavor написа:
                            Mury написа:
                            Ипсилона си е жива еденичка Пунто...А двойката е много по хубава кола, имал съм ги и двете. Особено ако е читава!И особено за жена!Все пак и двете ми Пунта ги кара точно жена ми.
                            Да ама Ипсилона е Пумто 1,демек с по малко електроника,на сушите години за по малко пари Понзавам ги и двете коли споко
                            Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
                            Ventura garage

Коментар

Ето ти и една обява за Ипсилон. Автокъщите са една срещу друга ако идваш. Ипсилона съм го гледал преди месец и ми се видя вътре по-запазен. Пунтото не съм ходил да го гледам, ако кажеш ще отида. Също ако имаш нещо по-специално, което трябва да се гледа на такава кола ми напиши. Колегите, които ме познават знаят че няма проблем, без да се притесняваш ще направя каквото мога.http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...80338899&f11=1
                              Fiat Punto ELX 1.9 JTD 80 к.с.
                              Fiat Brava SX 1.4 12V - много хубава кола беше

Коментар

Working...
                              X