Колеги някой знае ли дали искат винетки ПерникІСофия ,като се има предвид че се минава по новата магистрала Люлин.Ако се минава през Владая знам че до след драгичево искат,след това не.Някой да знае на 100 % как стоят нещата
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Трябва ли винетка
Collapse
X
-
nedialk00
немога точно да ти разбера въпроса, но ако питаш дали ти трябва винетка, за да пътуваш от София до Перник, или обратното, да трябва ти
-
...
дам точно това питам,но тояния ми въпрос е на кои места искат.Аз пътувам през владая,и точно искачването след драгичево и малко по нагоре искат.Но на владая натам вече никой не ти гледа това.Но понеже ще минавам по магистралата ще минавам и питам,ако ме спрат,дали ще ме опаткатФиат Типо 1.4 i
Алфа ромео 156 1.8TS 16v 144ks
Коментар
-
Един познат полицай спира перничани по АМ Люлин (това е съвсем истински случай) и ги глобява, че са без винетка, а шофьора му вика: - Е, от ми е винетка нал’ това си е наш’та магистрала?!Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Коментар
-
Immortal написа:Ако толкова ти е зор винетката - през Мало и Големо Бучино не се иска винетка.Поне го няма в списъка. А какъв е пътя и става ли за преминаване с друго, освен с танк - не знам.Шофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар