Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Имам ли право да усвоя агне което ми влиза в двора

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    #31
    Едната "движима собственост" вече е с счупен крак, другата по неясни причини вече не може да ходи, май от това че го удрях с греда по гърба. Стана при самоотбрана - то се уплаши скочи в едни дърва и се заклещи.
    http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
    Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
    FIAT БРАВО 1.2 16v
    ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
    FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата

    Коментар


      #32
      защо се интересуваш от закона? Как комшията ти ще докаже,че си го заклал? Колиш,дереш и мяташ във фризера... Изобщо защо питаш ,аз досега ако ми влизат в двора да съм ги изтрепал...Аз обаче не ям агнешко и бих пръскал тревата с отрова,после поставям табела на видно място,че не отговарям за това,нечии животни да ми пасат в двора и чакам резултата.
      ex.Мареа ТД100

      Коментар


        #33
        Само с лошо колега, от тея тиквеници ми е омръзнало.Имам 4 кучета в двора на село и един-2ма очвари, които си пасат овцете до оградата.Можеш да си представиш за какво става въпрос с тея кучета.10 пъти му казах, да ги отдалечи от оградата, той все като ги пасе и те идват.А къщата на село е в археологическа зона, и той ги пасе там, освен това след като е археологическа зона значи не е регламентирано пасище.Пуснаха заповед от кметството да не се пасат животните в археологическата зона(която е регламентирана с табели) той пак неговото си знае.Вкарах едно агне в двора един ден и тоя полудя.Дядото ме спря да не стигнем до бой, но като видя, че съм по курназ от него и омекна.Казах му 3-4 мъжки приказки за следващия път и вече стана доста време овце не съм видял до оградата.

        Коментар

        Working...
        X