Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Паркиране на зелена площ, която е циментирана...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Благодаря на включилите се в темата. Ако имах излишни пари със сигурност бих го обжалвал най-малкото заради абсурда "зелена площ". Което е 100%-во недомислие. Без да имам претенции, че не съм нарушил други правила. Но все пак не може джаста-праста да ни издават разни актове. Много съжалявам, че в момента нямам излишни пари иначе имам излишни нерви. Защото да обикалям на конче с болно дете по паркингите беше супер перверзия от страна на пазителите на циментираните зелени площи. И пет пари не давам за закона защото човекът е по-важен от закона. И все пак като няма да се съдим поне да спомена този който е подписал наказателното постановление въпреки обяснението ми за обстоятелствата, при които се е случило:Йорданка Иванова Фикирлийска - кмет на СО - район "Оборище"а служителят е Пламен Венециев Гергов на длъжност ст. инспектор отдел "КОИ" в столичен инспекторатСлава Богу, че се разминах само с унижението,а нямаше по-сериозни последствия за близките ми. Надявам се да няма други случаи на издевателство над пациенти на болница Вита.

Коментар

Понеже много добре знам мястото, само да вмъкна едно пояснение. Там преди десетина години имаше магазин, сега са останали само стълбите му, а вратата е заменена с прозорци. На земята си беше трева, но тия от магазина, вероятно незаконно, са я циментирали, за да зареждат по-лесно, като спрат микробуса до вратата. Съответно на плановете това си е зелена площ, а в действителност район Оборище е много зле.Там е много тежко положението с местата за паркиране и за това всички зелени площи са в трагично състояние. Според мен трябва да се премахнат половината тротоари, ама как да е По-интересното е, че колата е вдигната, а не ти е само съставен акт. Мислех, че се премахват само коли пречещи на движението?
      Brava 1.6 16V 103hp

Коментар

Working...
      X