Да и аз ги следя редовно, но то въпроса е да не последва
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как сте след земетресението?
Collapse
X
-
Ewing написа:Мен пък ми е странно, че всичките са много плитки 2-5км. В Италия също са плитки.а сега погледнах от европейския саизмологичен център има някво засечено на дълбочина 600км. там не е ли само магма? или се бъркам?явно зависи от това кой слои се размества, знам ли!!! иначе Kuku не е имало преди час.Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
zaio написа:Направих няколко красиви снимки на облаците над Перник, днес 29.05.12, 10 минути след земетресението в 10.23 ч.Кой ли е бил художника?А високата сградата, която се вижда на снимките, имала напукани колони или греди и хората са евакуирани ...Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
Dido_Lyubenov написа:zaio написа:Направих няколко красиви снимки на облаците над Перник, днес 29.05.12, 10 минути след земетресението в 10.23 ч.Кой ли е бил художника?А високата сградата, която се вижда на снимките, имала напукани колони или греди и хората са евакуирани ...Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
182A4.000 IAW49F
LPG - Lovato EasyFast
----------------------------
"Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн
Коментар
-
http://www.dnes.bg/obshtestvo/2012/0...160068Това напълно потвърждава, че няма никакъв ХААРП. Извадили сме невероятен късмет, за сегаPanda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар