до сега стабах 5-6 труса.бая си се чувства
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как сте след земетресението?
Collapse
X
-
грохота, беше невероятен и тук в Люлин добре ни разклати, ама беше вертикално. Много е страшна майката природа, от тези неща спасение нема.Попринцип нямам страх от такива неща, но сега си се поуплаших (ама повече заради детето) първо изкарах него и жената на вън, аз останах да се обличам и да търся къде се е скрило котето По страшен беше грохота на замята.Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Коментар
-
Много силно...Станах и отидох с колата до офиса да погледна витрините.На връщане срещнах много патрулки с включени светлини, Южния парк беше опасан с коли като през събота и неделя. Бензиностанциите не съм ги виждал така задръстени...Пред всички денонощни кафета и магазини имаше огромни опашки...
Коментар
-
Аз пък такъв спя и сънувам, че някой ми тресе леглото и ми вика "ставай да местиме телевизорите!!" и се събудих и започнах да псувам и после втория трус като стана се усетих, че не съм сънувал, а вярно си ме е люляло. Станах всичко от шкафа/библиотеката беше на земята и така. На 3тия етаж съм в ново строителство и се усети бая, после пак легнах и като се разкънте земята и като ми тръгна леглото директно си излезнах навън и в колата до ей ся! Даже като стана последния трус се усети в колата, а панелката до мен скръц скръц...
Коментар
-
nedialk00
ма много плашливи сте били бре, аз преди малко ставам, усетих това в 3 съседите излезнаха навънка на дъжда и след малко се прибраха, общо взето превъзнасяне на събитието, типично по български
Коментар
-
Как сте след земетресението?
Тъкмо даваха по Нешънъл Джиографик някакъв филм за Везувий ( така поне разбрах със спящата си душичка ) и сметнаха за необходимо да направят демонстрацияFIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
УУУ, той форума цяла вечер бил буден...да не си пусна компа...Не знам дали се е усетило земетресението при нас, аз лично нищо не съм усетил.Но неизвестно по каква причина се събудих около 3 часа. Повъртях се малко, пуснах телевизора, а там говорят за някакво земетресение. В първия момент помислих че е запис от вчера, но после осъзнах, че е директно... Слава Богу, че няма жертви и сериозни разрушения!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар