Здравейте колеги,Гледам, че става на мода стикер бомб-а (най-вече баварките, но видях и едно пунто) и се чудя дали и аз да не окепаза тавана на фичо, тъй като е паднал лака и боята също.Какво бихте казали по въпроса, имате ли познати, идеи...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Sticker Bomb
Collapse
X
-
На мен пък ми харесва! Има един голф 2 до офиса - предния капак и джантите са му налепени целите! Джантите не са алуминиеви, но изглеждат супер яко! Но на мен ми харесва ако колата е черна и да не е цялата налепена ами само 1 детайл...някак си така си го представям аз! То това фолио ли е или са стикери минати с лак отгоре?Punto 2003 / 1.3 MultiJet Engine / 75 HP
Коментар
-
Re: Sticker Bomb
ses написа:Здравейте колеги,Гледам, че става на мода стикер бомб-а (най-вече баварките, но видях и едно пунто) и се чудя дали и аз да не окепаза тавана на фичо, тъй като е паднал лака и боята също.Какво бихте казали по въпроса, имате ли познати, идеи...Brava td100 1999г.
CIVIC 1,6 SOHC VTEC EH9 на части !
http://besniq30.snimka.bg/automobile...9-td100.672971
Форд Фокус 1.8 Тдди
http://picbg.net/pic1.php?u_id=71529...84&i_id=688945
Коментар
-
Аз пък планирам да си мина тавана със сребристо фолио отгоре - опече се лака, а от гаража имам и едно петно вар. Сребристо - щото да се нагрява по-малко от моето синьоSteliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
jenshen73 написа:Аз пък планирам да си мина тавана със сребристо фолио отгоре - опече се лака, а от гаража имам и едно петно вар. Сребристо - щото да се нагрява по-малко от моето синьоAlfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Yavor написа:jenshen73 написа:Аз пък планирам да си мина тавана със сребристо фолио отгоре - опече се лака, а от гаража имам и едно петно вар. Сребристо - щото да се нагрява по-малко от моето синьоSteliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
spark написа:И като те спрат от КАТ, к’во праим... хъката мъката... да се почерпите?Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Коментар
-
kosta написа:spark написа:И като те спрат от КАТ, к’во праим... хъката мъката... да се почерпите?
Коментар
-
veselin10 написа:Има ли някой наистина запознат как точно стоят нещата с процентите за цвета? Питам, защото смятам да слагам карбоново фолио на предния капак.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар